Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś zobaczyć jakie części dostaliśmy/power up`y?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz ja mam dziwny problem, robie wszystko zgodnie i po kolei i gry rozpoczynam wyścigi, to zauważyłem że po 9, na puplicie pojawił mi sie plik "delays", a po jakichś około 27 wyścigach trainter Qr3 Legacy wyłączył sie jakby, i zniknął mi z pulpitu, no i wtym samym czasie wyścigi sie skończył i nic dalej nie robił <_<

Pomoże ktoś?

Plik delays tworzy się gdy zmienisz wartość "delay" by za kolejnym uruchomieniem była już wprowadzona.

Da się jakoś zobaczyć jakie części dostaliśmy/power up`y?

Możesz normalnie sprawdzić to w magazynie.

Mi sie zamyka okienko :( czemu tak sie dzieje ??

A można mieć włączone programy? np. skype i gg ? :D Przeszkadza to w czymś ?

Jeśli Twój komputer podoła to raczej można ale różnie bywa.

Które okienko?

Mam 800x600 w okienku też jest. Grafika jest dobrze ustawiona.

To czemu screen był w większej rozdzielczości?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nawet tuż po uruchomieniu, zanim po raz pierwszy wejdzie do wyścigu? Jeśli nie to zwiększ delay, a jeśli tak to zmień grafikę na 800x600 i w okienko.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

heh mi bot niby działa, robi wyścigi itp, ale nie dostałem za nie ani kasy ani doświadczenia, ani częśći. 1000 wyścigów zrobił i nie dostałem nic. Nie tylko zmieniłem kierowce ale nawet nfsa uruchomiłem ponownie... i zostało ile było...

C++ gaming...

Opublikowano

heh mi bot niby działa, robi wyścigi itp, ale nie dostałem za nie ani kasy ani doświadczenia, ani częśći. 1000 wyścigów zrobił i nie dostałem nic. Nie tylko zmieniłem kierowce ale nawet nfsa uruchomiłem ponownie... i zostało ile było...

Słaby AutoFinish, zmień trainer na inny z działającą funkcją.

Opublikowano

Słaby AutoFinish, zmień trainer na inny z działającą funkcją.

mam ten z 1 postu. Teraz niby cośtam działa ale nabija jedynie kasy, żadnej części jeszcze nie dostałem na 300 wyścigów zrobił 200 tysi... szału nie ma wcześniej robił 2x tyle ponad.

C++ gaming...

Opublikowano

mam ten z 1 postu. Teraz niby cośtam działa ale nabija jedynie kasy, żadnej części jeszcze nie dostałem na 300 wyścigów zrobił 200 tysi... szału nie ma wcześniej robił 2x tyle ponad.

Części lecą losowo, rzadko i słabe więc nie licz na wysyp.

Opublikowano

Nawet tuż po uruchomieniu, zanim po raz pierwszy wejdzie do wyścigu? Jeśli nie to zwiększ delay, a jeśli tak to zmień grafikę na 800x600 i w okienko.

Jak włączam w bocie "go" to nie wchodzę w wyścig tylko po upływie jakiś 15 sekund włącza się grafika.

A o ile zwiększyć "Delay"?

Grafikę mam 800x600 (kwadracika taki jakby) okienko też.

Opublikowano

Nie przestanie działać. Ja mam ciągle 0 wytrzymałości i jest dobrze

P.S Ktoś pomoże w ustawieniu delay bo mi się ciągle włącza grafika lub w wyścig nie wchodzi ;/

Opublikowano

P.S Ktoś pomoże w ustawieniu delay bo mi się ciągle włącza grafika lub w wyścig nie wchodzi ;/

Po prostu zwiększaj, po 20 bądź 50. Nie jestem w stanie stwierdzić ile, nikt nie jest w stanie. Jeśli gra działa Ci perfekcyjnie to 100, a jeśli nie metodą prób i błędów.

Opublikowano

jakiego polecacie hacka z autofinish w poprzedniej czesci dobrze dzialal smigal mi autofinish ladnie sie zbieralo kaske i exp a po aktulizacje nie moge znalesc dobrego mam ten z postu ale moim zdaniem nie jest on najlepszy.

Opublikowano

Ja to nie wiem jak wam to działa, mi do ostatniej aktualizacji działało wszystko a teraz gdy odpalam wszystko według instrukcji to nie wchodzi mi do wyścigu tylko wyskakuje okienko " Aby zaprosić kogoś do prywatnego wyścigu, kliknij prawym przyciskiem imię kierowcy".

Dragonmt2: Aer0 - 250 - wojownik, DulceAgnes - 250 - ninja, Bajecznax3 - 230 - szaman,

Atlantismt2: Dziuniek - 250 - wojownik,

Vanesiamt2: Dziuniek - 250 - wojownik, Bajecznax3 - 250 - szaman.

Opublikowano

Ja to nie wiem jak wam to działa, mi do ostatniej aktualizacji działało wszystko a teraz gdy odpalam wszystko według instrukcji to nie wchodzi mi do wyścigu tylko wyskakuje okienko " Aby zaprosić kogoś do prywatnego wyścigu, kliknij prawym przyciskiem imię kierowcy".

spróbój przesunąć okiengo NFS-a do prawego górnego rogu. Tak żeby było maksymalnie wpasowane w róg. Ja gdy miałem w troszke zsynięte też jaja wyskakiwały a jak jest ładnie w rogu to śmiga :)

C++ gaming...

Opublikowano

Przesunięcie nie pomaga, próbowałem już tego ; /

Dragonmt2: Aer0 - 250 - wojownik, DulceAgnes - 250 - ninja, Bajecznax3 - 230 - szaman,

Opublikowano

spróbój przesunąć okiengo NFS-a do prawego górnego rogu. Tak żeby było maksymalnie wpasowane w róg. Ja gdy miałem w troszke zsynięte też jaja wyskakiwały a jak jest ładnie w rogu to śmiga :)

Nie okienko NFS'a. Okienko z wyścigiem, które wyskakuje po teleportacji bądź wciśnięciu "dołącz". To małe okienko należy przesunąć do prawego-górnego rogu okna gry.

Opublikowano

Dzięki, działa w końcu chodź nie do końca, co jakiś czas okienko samo się przestawia i trzeba poprawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...