Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zadam proste pytania i oczekuję prostych odpowiedzi ;D tak na chłopski rozum ze się tak wyrażę ;D

1.mozna dostać aktualnie za to banana ??

2.czy bot działa

3.czy mozna go uzywac i ile zeby nie dostac banana

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie nie dostaniesz za to banana co najwyżej BANa ale to jak bedziesz bocił na wyścigach singleplayer, a jeżeli bedziesz go puszczał na pościgi to jest to praktycznie nie wykrywalne.

2. Działać działa tylko musisz mieć go w oknie 800x600

3. Można go używac na pościgach, tam praktycznie jest to nie możliwe aby dostać bana puki co.

Opublikowano

nie działa mi, wszystko robię jak trzeba, a gdy wyścig się zaczyna bot otwiera i zamyka listę znajomych o.O

Opublikowano

Też mam jak wyżej . I tu pytanie bot nie tryka bo robię coś źle czy przez aktualizacje dzisiejszą ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

to, że się otwiera okno znajomych to nie jest ważne, ważne jest to aby w lewym górnym rogu rosła Ci ilość wyścigów. Ja mam znowu problem z tym, że nie dostaje kasy ani expa, nie wiem czemu.

Opublikowano

to, że się otwiera okno znajomych to nie jest ważne, ważne jest to aby w lewym górnym rogu rosła Ci ilość wyścigów. Ja mam znowu problem z tym, że nie dostaje kasy ani expa, nie wiem czemu.

Zmień sb trainer z działającym AutoFinish'em.

Opublikowano

No niby tak, ale po przejechaniu przypuśćmy ~60 wyścigów, wyłączam bota, wychodzę z zawodów. Zmień -> zaloguj kierowcę i nic.

Opublikowano

Można dostać bana ale to masz taką szansę jak wygrana w totka czyli niewielka.

Aby w 99% uniknąć bana lepiej robić pościgi na tym bocie

Opublikowano

Jest w tym bocie funkcja że automatycznie kończy pościg? W sensie że odrazu na liniii startu się kończy? Jak tak to która to funckcja?

Opublikowano

Mam problem. Odpalam bota, włączam auto finish mam to okienko z wyścigiem daję GO! wchodzi mi do wyścigu, a po kilku sekundach otwiera mi się okienko ze znajomymi i nic się nie dzieje. A w lewym górnym rogu pisze co chwila "I did 1 race in total" i tak dalej i dalej... Pomocy

Opublikowano

Coś chyba po patchu przestał działać. Tak jak wyżej, też mam ten problem.

Ani kasy, ani expa. Nic. Tylko zwiększa się liczba Total race counter. A tak poza tym to lipa teraz :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa!

Ale jedno pytanie jak juz chce skonczyc BOTowac to mam najpierw wylaczyc bota czy co?

PO PROSTU! LUBIE POMAGAC INNYM :)!!

Opublikowano

Działa!

Ale jedno pytanie jak juz chce skonczyc BOTowac to mam najpierw wylaczyc bota czy co?

Najpierw zatrzymujesz bota, a potem najlepiej zrestartować grę.

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy włączam bota i trainera to wchodzi mi wyścig i auto sobie stoi czas leci i tak nawet 15 minut mam włączonego trainera i opcje auto finish i po wejsciu w wyscig nic sie nie dzieje... robiłem wszystko ze wskazówkami.. co moge robic zle ze nie działa ?

sygnaturarolnik2.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...