Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] QRBot | QR3 Legacy | Q.uick R.ace Bot

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie okinko drugie wylacz....

i lata mi po menu w grze wtf?

i tylko wchodzi i wychodzi z wyscigu hvjowe te hacki do nfs

No oneunderstands my world...

Opublikowano

Mi działa lajtowo, pierw załączam trainera + bota po tym loguje się na konto,gdy już jestem w grze ustawiam rozdzielczość 800/600 i daje tryb okienkowy : wł.

Szukam wyścigu i załączam te F'ki w trainerze + bota i śmiga ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

ej na początku było dobrze teraz uruchamiam grę i bota tak jak jest napisane zrobi 1 wyścig a potem cały czas ustawienia grafiki się włączają HELP!!

a w lewym górnym rogu pisze że wyścigi są cały czas robione czyli np z 1 zmienia się na 2 itd.

lewbvb2.png

Opublikowano

ej na początku było dobrze teraz uruchamiam grę i bota tak jak jest napisane zrobi 1 wyścig a potem cały czas ustawienia grafiki się włączają HELP!!

a w lewym górnym rogu pisze że wyścigi są cały czas robione czyli np z 1 zmienia się na 2 itd.

Zwiększ delay.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam, ja mam taki sam problem jak kolega.

Zwiększyłem KAŻDY delay i nadal tak samo, nalicza wyścigi a włącza ustawienia.

Na ile powinienem zwiększyć delay oraz który?

@Edit

Już naprawiłem :)

Po dłuższym użytkowaniu wystarczyło przywrócić ustawienia graficzne na domyślne i ustawić jeszcze raz na 800x600 :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrobili aktualizację i znów trainer NFSW_17.10.2012.exe nie chodzi :(

oj sorka :D nie zauważałem ze była aktualizacja botka :D

Jest download tego nowszego trainera? Nie mogę znaleźć działającego z opcją auto finish :/

Opublikowano

Proszę Autora tematu, aby zaktualizował temat i dodał działającego AutoFinish'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-hacktrainer-od-gamerz-09012013r/

jest dalej w tym hacku;p tylko ze hack juz nie dziala po ostatniej konserwacji

Działa, tylko musisz zastosować nowego AutoFinish'a:

Jest download tego nowszego trainera? Nie mogę znaleźć działającego z opcją auto finish :/

Tutaj masz aktualnego,działającego AutoFinish'a:

Opublikowano

Proszę Autora tematu, aby zaktualizował temat i dodał działającego AutoFinish'a:

Działa, tylko musisz zastosować nowego AutoFinish'a:

Tutaj masz aktualnego,działającego AutoFinish'a:

Już się robi. ;]

Opublikowano

No i wreszcie działa jak należy, wielkie dzięki za wgranie najnowszego autofinisha, bot już nabija mi hajs :)

U3Zlbm92c2t5X19fZXVuZV9fXzEwOF9fX05VTExfX181X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Ja tego nie ogarniam, włączam grę, dołączam do wyścigu, zostawią tą ramkę uruchamiam bota i trainera, zaznaczam AutoFinish potem wciskam GO. Po pewnej chwili wyskakuje "I Did 1 races" i tak do 20. Potem chciałem wyłączyć, więc zrobiłem ctrl+alt+del wyłączyłem botqa, zmieniłem kierowcę a kasy ani expa nie wiedzę. Co robię nie tak? mój samochód się nie rusza, tzn. ciągle jest to okienko i nic. To tak ma być? :}

Opublikowano

Ja tego nie ogarniam, włączam grę, dołączam do wyścigu, zostawią tą ramkę uruchamiam bota i trainera, zaznaczam AutoFinish potem wciskam GO. Po pewnej chwili wyskakuje "I Did 1 races" i tak do 20. Potem chciałem wyłączyć, więc zrobiłem ctrl+alt+del wyłączyłem botqa, zmieniłem kierowcę a kasy ani expa nie wiedzę. Co robię nie tak? mój samochód się nie rusza, tzn. ciągle jest to okienko i nic. To tak ma być? :}

Nie, powinien wchodzić i wychodzić z wyścigu, czyli klikać w to okienko. Rozdzielczość? Umiejscowienie tego okienka?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Rozdzielczość 800x600 okienko max prawo i góra.

Czyli dobrze. Może najpierw teleportuj się? Wątpię by to cokolwiek zmieniło. Jeśli nie, to brak mi pomysłów.

Opublikowano

Zaraz spróbuję.

Tylko powiedz jeszcze jak odebrać kasę, niby wiem, ale wytłumacz jak możesz jeszcze raz. Czytałem, że muszę zmienić kierowcę, ale na tego samego czy na innego? Bo mam tylko jednego. :P

Opublikowano

A mam bota wyłączyć? Jeśli tak to jak? Bo tylko działa ctrl+alt+del. Gdy chcę normalnie wyłączyć np. przyciskiem "6" lub na ikonkę najeżdżam i wciskam exit to nic nie daje ;}

Tutaj ss jak mam zrobione wszystko.

nfsw000.jpg

Nie wiem o co chodzi, ale nie działa. Włączam kryjówkę wyścigi lecą dalej, zmieniam kierowcę kasy ani expa więcej nie ma. :(

Opublikowano

Masz źle ustawioną grafikę. Musi być 800x600 w okienku.

Opublikowano

No to teraz ja mam dziwny problem, robie wszystko zgodnie i po kolei i gry rozpoczynam wyścigi, to zauważyłem że po 9, na puplicie pojawił mi sie plik "delays", a po jakichś około 27 wyścigach trainter Qr3 Legacy wyłączył sie jakby, i zniknął mi z pulpitu, no i wtym samym czasie wyścigi sie skończył i nic dalej nie robił <_<

Pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...