Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuje bota autorstwa Dark Team.

418611402699778291096.jpeg

downloadvl.png

http://www2.zippyshare.com/v/64399500/file.html

skanc.png

https://www.virustotal.com/pl/url/ea254abe8d98f0dcedc545cfbabb5ac0854d30cde37bb4d377bdbadf6a6332b2/analysis/1402699470/

DarkLauncher v4.0.2

jakuywa.png
(2 okna)
1. Uruchom GPWA Bot.
2. Wybierz tryb "2 Box Mode".
3. Widząc komunikat "1) Waiting for game #1" uruchom pierwszego client'a.
4. Przy komunikacie "2) Start game #2" uruchom drugi client NFS w inny sposób niż oryginalnie.
5. Zmień ustawienia graficzne na minimalne, rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy.
6. W każdym z client'ów zamknij wszystkie okienka, tak by pozostał czysty obraz świata oraz HUD'a.
7. Zaproś wzajemnie graczy do grupy.
8. Ustaw okienka w ten sposób:
- pierwsze przesuń maksymalnie w lewy-górny róg
- drugie w prawy-dolny róg
9. W obu klientach teleportuj się pod wyścig "High Stakes". Ustaw okno z informacją o pościgu (to, które pojawiło ci się po teleportowaniu/podjechaniu na miejsce) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.
10. Klknij "start" w GPWA Bot.

W pkt. 2 i 3 przez "uruchom client" rozumiem moment, w którym pojawia się okienko z grą, nie launcher do logowania.

Film

jakuywa.png
(IWF)
1. Uruchom GPWA Bot.
2. Wybierz tryb "IWF Mode".
3. Uruchom normalnie grę.
4. W grze zamknij wszystkie okienka, tak by pozostał czysty obraz świata oraz HUD'a.
5. Zmień ustawienia graficzne na minimalne, rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy.
6. Zaproś przyjaciela (lub kilku).
7. Teleportujcie się wszyscy pod wybraną ucieczkę drużynową.
8. Przesuń okno pościgu (to, które pojawiło ci się po przyłączeniu się) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.
9. Uzgodnij z przyjaciółmi kto jest "szefem" i kto zaprosi resztę do grupy.
10. Wyłącznie szef musi zaznaczyć:

gpwabot0207.png

11. Jednocześnie z przyjaciółmi kliknij "Start"

funkcje.png
pomija Anti-Cheat
przeźroczystość
AutoFinish (dzięki GMZ)
izoluje nas od graczy (dzięki GMZ)
wyłączenie opcji ponownego wyścigu
tryb IWF ("I With Friend Mode" - ja z przyjacielem)
szybkie zakończenie pościgu
pauzowanie bota w dowolnym momencie
zapisuje wartości "delay"

nie wymaga Sandboxie

faqrn.png

Widząc dużo postów z problemami postanowiłem zrobić dla was poradnik do poprawnego ustawienia bota z opisem poszczególnych ustawień.

- Bot działa na zasadzie ciągłego powtarzania serii ruchów, w oknie bota w prawym dolnym rogu jest wyświetlany obecnie wykonywany ruch.

- Do wyboru sa 2 opcje: Accelerator i bez Acceleratora, opcja bez Acceleratora nie wymaga żadnych poprawek ponieważ nie wychodzi się z Lobby.

Jednak trwa ona około 30-40 sekund dłużej.

- Opcja z Acceleratorem trwa około minuty jednak tzreba poprawnie skonfigurować opcje Delay aby nie było problemów

I teraz, jak ustawić grę?

- Wiadomo, że zamykamy wszystkie zbędne programy i opcje grafiki gry ustawiamy na minimalne aby przyśpieszyć działanie gry

- Przed wystartowaniem bota proponuję ustawić w obu grach kamerę na tą sprzed maski (dalej wyjaśnię dlaczego)

Ruchy bota i wartości Delay

- Bot złożony jest z 10 ruchów (od 0 do 9), każdemu ruchowi oprócz ruchu '0' przypisana jest opcja Delay

Naczym polega Delay?

- Wartość wpisana w dany ruch to czas oczekiwania po którym bot ma dany ruch wykonać

- Wartość wyrażana jest w tysięcznych sekundy (oznacza to, że wartość 1000 to 1 sekunda oczekiwania)

Poprawne ustawienia Delay z wyjaśnieniem kolejnych ruchów

- Po pierwsze wyjasnię, że ustawiony oryginalnie bot nie wykonuje każdego pościgu 1 powtórzeniem ruchów a powtarza je wkoło kilka razy (co można zauważyć w rogu okna programu gdzie ruchy sa wyświetlane)

- Poniżej objaśniam ruchy w kolejności ich występowania w bocie:

(1) Delay = od 2000 to 3000. Ustawiamy tu najlepiej 3000 (3 sekundy) po to aby po zakończeniu pościgu oba okna gry zdążyły swobodnie wyjść z powrotem do Free Roam (w szybkich komputerach 2000 zupełnie wystarczy)

(0) Tego ruchu nie ma w ustawieniach. Ruch zero to kliknięcie 2 okna gry w wyszukiwanie najbliższych zawodów i anulowanie wyszukiwania (nie wiem co ma na celu ten ruch)

(2) Delay = 3000. Jest to otwarcie opcji zapraszania przez 1 okno. Dlaczego taka wartość? Podczas Ruchu (0) okno 2 może przerwać pojawienie się okna zaproszenia od okna 1 dlatego to oczekiwanie 3 sekund przeczekuje operację z punktu (0) aby zapobiec przerwaniu zaproszenia. (Wyjaśnie teraz czemu kamerę zmieniamy na ta sprzed maski, podczas ruchu (0) w zwykłej kamerze, kamera z powodu oczekiwania w miejscu przemieszcza się na kamerę z bocznego skosu, przez ten ruch często nie otwiera się okno zaproszenia i okno 2 nie może przyjąć zaproszenia co pomija 1 pościg dlatego preferuje ustawienie kamery sprzed maski!)

(3) Delay = 1000. Potwierdzenie wysłania zaproszenia przez okno 1. Tak jak w pozostałych krótkich operacjach ustawiam 1000 czyli sekundę aby wszystko było wykonane swobodnie 

(4) Delay = 1000. Przyjęcie zaproszenia przez okno 2.

(5) Delay = 1000. Dołączenie do poczekalni.

(6) Delay = 45000 lub więcej. Wciśnięcie przycisku dalej po pościgu w oknie 1. Dlaczego tak wielka wartość 45 sekund? Tyle trwa czas oczekiwania w poczekalni i pościg. Ja ustawiam wartość 46000 ponieważ nie zawsze pościg kończy się szybko i pozwala to na pewno zdążyć w kliknięcie dalej. 45000 to wartość minimalna i czasem nie zdąży się pojawić okno z przejściem dalej i w tym momencie bot przejdzie do dalszych ruchów pomijając przejście dalej.

(7) Delay = 1000. Kliknięcie ponowne dalej okna 1.

(8) Delay = 1000. Kliknięcie dalej okna 2.

(9) Delay = 1000. Kliknięcie ponowne dalej okna 2

Na takich ustawieniach u mnie bot działa poprawnie, jeżeli macie szybsze lub wolniejsze komputery możecie mniejsze wartości (1000) zmniejszyć lub zwiększyć aby bot nie pominął jakiegoś ruchu za szybko.

Czasami bot za 1 razem nie rusza, np nie wysyła wcale zaproszenia. Nie wiem czemu tak się dzieje ale polecam wtedy zamknąć bota (dla pewności w menadżerze urządzeń bo nie zawsze się on zamyka razem z zamknięciem okna)

i uruchomić go od nowa.

Pozdrawiam i czekam na lajki  :) W razie problemów piszcie, będę starał się pomóc w konfiguracji  :)

e/ doszedłem dziś do rozwiązania a właściwie to lepszego poznania jednego problemu. Powyżej pisałem o zmianie kamery itp. 

Błędnie was poinformowałem. Kamera nie ma znaczenia, błędem zaproszenia jest gra i zdarza się to nie tylko przy grze na bocie ale tez normalnie między 2 graczami.

Bot niestety może często 2 oknem nie dołączyć do gry. Dlaczego? Po prostu nie zawsze 2 graczowi wyświetla się zaproszenie... Jest to wina gry a nie bota

i niestety nie da sie na to chyba nic poradzić  :(

Nie wiem jak bot działa w trybie IWF bo nigdy tego nie próbowałem.

Zmiany w trybie 2 Box polegają na ciekawym ulepszeniu.

Bot zaprasza na przemian, poniewaz zaproszenia nie dochodzą.

Raz zaprasza 1 okno, po czym za drugim razem wchodzi znowu 1 okno bo 2 nie dostaje zapro i wychodzi natychmiast z poczekalni po czym 2 okno zaprasza i wszystko jest cacy.

Opcja Accelerator działa tylko z zaznaczoną opcją Old., która oznacza stary tryb pracy bota (gorszy)

To tyle  :)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry bot. Najszybciej nabija kase i jeszcze sam z kart dropi! :)

przez 1,5 godziny mi ponad 400tys. kasy dropneło i kilka części wyścigowych i profesionalne.

LiKe!

Tylko 2 razy mi się zdarzyło że przestał działać laucher przez piaskownice, ale to chyba wina komputera, ponieważ był troche przeciążony. Ale to nic!:P

Opublikowano

Aktualizacja 02.12.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy była o tym mowa w innym temacie, ale mam problem z poprawnym działaniem gpwa bot... z tego, co mi wiadomo, to ideą tego bota jest to, żeby automatycznie logować się wyścigu, zapraszać kierowcę z drugiego konta, które oczywiście włączyłem i wszystko ustawiłem wg intrukcji. Wszystko pięknie i ślicznie, ale że tak powiem, wszystkie działania muszę wykonywać ręcznie... bot nie zaprasza, nie wprowadza mojego kierowcy do wyścigu i jedyne (chociaż to i tak dużo) co robi, to zarabianie pieniędzy i części, ale rozpoczęcie pościgu i wysłanie zaproszenia do drugiego konta nie jest przez niego wykonywane, kiedy na innym komputerze wszystko działa idealnie. NFSW włącza się na moim lapku w trybie zgodności... czy to może być powodem tego, że bot nie działa poprawnie? Mam Win7 Home Premium Service Pack 1. System 64-bitowy.

Opublikowano

Bot nie zaprosi ani nie teleportuje cię pod wyścig. W instrukcji jest wyraźnie napisane, w którym momencie masz włączyć bota: po zaproszeniu i teleportowaniu się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest problem, robie wszystko wg instrukcji ale jak dochodzi do podliczania to na cliencie z sandboxie wchodzi w kupowanie pakietu reputacji x2.

@EDIT:

Problem rozwiazal sie sam po ktoryms z kolei uruchomieniu. Dziala jak trza!

Opublikowano

Aktualizacja 15.12.

Opublikowano

Chyba przestał dzialac.. Kase i rep nabil ale darmowe 500bustow ktore mialem na koncie zniknelo...

A co ten hack mógł ci zrobić z SB? Skoro kasa i rep są to działa.

Opublikowano

A co ten hack mógł ci zrobić z SB? Skoro kasa i rep są to działa.

Benq jak mial 500SB to pewnie teraz ma 2x wieksza reputacje. Czasami tak robi.

Opublikowano

Benq jak mial 500SB to pewnie teraz ma 2x wieksza reputacje. Czasami tak robi.

Nie ma szans by bot zakupił mnożnik.

Opublikowano

Bot działa poprawnie ale nie klika w karty co z tym zrobic ?

Najwyraźniej musisz poczekać chwilę dłużej lub zwiększyć odpowiednie "delay" bo klika Ci za szybko, a później musisz czekać cały cykl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...