Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: MrScythe

Imię w grze: Matthew

Nazwisko w grze: Qucho

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach . : Nazywam się Matthew Qucho. Pochodzę z Ewen gdzie wychowywała mnie rodzina. Mój ojciec Bernard był rybakiem. W dzieciństwie wraz z nim wypływałem na głębokie wody. Zawsze przed wyprawą składaliśmy modły do Boga Dnia - Selediusza. Wierzyliśmy, że dzieki temu obficie wrócimy do domu. Moja matka Syntia pracowała w polu. Niestety obaj członkowie rodziny zostali zamordowani przez biedaka który żądał od nich jedzenia. Gdy skończyłem 21 lat szkoliłem się na wojownika u mistrza Do. Po paru latach szkolenia stałem się godnym wojownikiem który do końca życia będzie bronił swojego kraju.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Nie miałem okazji zagrać na takim serwerze ale z wielką chęcią zagrałbym. Z ortografią wszystko w porządku. Uważam, że raz dwa ogarne wszystko.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Na serwerze chciałbym zagrać ponieważ nigdy nie grałem na takim serwerze . Chciałem skosztować czegoś nowego, czegoś co mam nadzieję mile mnie zaskoczy. Mam nadzieję, że trafiłem w 10. Jestem w stanie spełnić każde warunki. Kiedyś miałem okazję prowadzić takiego typu serwer lecz pomysł nie wypalił z pewnego nie szczęśliwego wypadku.

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej weź mi znów daj cuba na moją kopalnie!

I wbij na serva... potrzebuje pomocy, a poza tym jest zajebisty deatch match, pliska pomoz, bo to jest zalosne...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Serwer taki z dupy nie ma żadnego pokoju z zasadami na spawnie ledwo co idzie ujść z życiem bo każdy poluje na nowych graczy bo mają darmowe eq chat ooc nie istnieje w ogóle chyba nie ogar totalny

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

Ludzie, to jest kilka debili, którzy mają problemy i muszą się na innych wyżyć. Nic nie rozumiem, dlaczego nie ma Damiana?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze: ZechoL

Imię w grze: Zechol

Nazwisko w grze: Straft

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Jestem Zechol Straft. Byłem bogatym panem posiadającym wiele ziem. Gdy rozpoczęła się straszliwa wojna straciłem wszystko. Po wielu wzmagań obrony mojego państwa, to się nie udało, i uciekłem. W czasie wojny nauczyłem się władać bronią, dzięki temu przeżyłem wielki trud długiej podróży. Wędrowałem 2 lata, aż dotarłem do Greci. Tam zamierzałem się osiedlić i zostać bogatym kupcem! (myślę że tyle wystarczy)

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 5/10

Premium: Nie

Opublikowano

Dostałeś bana bo nie napisales [occ]

Dzięki że ktoś mi o tym wcześniej powiedział. (te pytanie zadałem stojąc koło Damiana)

Nie wiem co w tym nie rpg, po grecku milem napisać ?

I tak większość co grają to debile zabijają nowych graczy :/

Opublikowano

^^ tutaj pisał że w sprawach normalnych piszemy /t i [ooc]

Dobra sry za spam ale muszę

[16:54:05] Wasloso: [16:51] Wasloso:

<<< <<< Uwaga!!!Rozpoczeła się plaga wirusuw typu trojan.Treść tego wirusu to: Hej to twój nowy obraz profil http://goo.gl/UPhHf?img=twój.nick . Działanie tego wirusu polega na: gdy wchodzisz w link automatycznie na twój komuter inslatuje się trojan który wysyła do znajomych na skype takie wiadomości. Uwaga nie wchodz w to zapewne to ma jakiś haczyk o którym się puźniej dowiemy. Jeśli możesz prześlij tę wiadomość dalej trzeba wszystkich ostrzec

Opublikowano

Niech damian przyjdize i to poprawi, bo ludzie się boją odezwać, a połowa graczy już normalnie "sra" diaxami.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

O Matko kurde, dzięki że mi napisaliście musiałem pojechać do sklepu najmocniej przepraszam włączam już white list.

To był totalny błąd osoby które zostały zabite przez totalnych noobów proszę o niezwłoczne napisanie !!!

Bardzo za to przepraszam, już wchodze na serwer i włączam wl !

Opublikowano

Kto jest za tym żeby w pierwszych 2 dniach jeszcze sie nie czepiać błędów z chatem?? ( Pisanie nie rpg tam gdzie trzeba rpg)

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

POMYSŁ

Czy chcecie na serwerze wina,wodę (pitną) ?

A czy ja też mogę dostać unbana? Zostałem zabity w mieście.

Już odbanowuję.

UNREALD- Możesz się ze mną skontaktować, na prawdę nie chcę aby tak serwer był postrzegany dlatego proszę napisz na pw/gg bugi jakie zauważyłeś a je usunę.

Opublikowano

Nick w grze:AlfheimPL

Imię w grze:Alf

Nazwisko w grze:Heim

Wiek (prawdziwy):14

Biografia postaci : Alf Heim

Urodził się w odległym kraju na północny zachód od Grecji. Jego rodzice, byli bardzo starzy, gdy urodzili go i jego siostrę Eir,która zmarła, w wieku 3 lat, podczas wielkiej epidemii. Byli bardzo bogaci, ponieważ jego ojciec Haki był kupcem , podróżował do różnych krain, niektóre podróże trwały nawet paręnaście lat, przez co rzadko bywał w domu. Jego matka Ellara, była bardzo tajemnicza nie lubiła dużo o sobie mówić, wiedział jedynie że urodziła się w Grecji. Gdy miał 10 lat jego ojciec nie wrócił z długiej podróży kupieckiej, podobno zmarł podczas burzy piaskowej.Jego matka po 6 zmarła na, nieznaną chorobę.I tak został sam, w wielkim domu ale jego matka zostawiła mu tajemniczy list, w którym napisała żeby sprzedał dom, i powędrował na południe, do Grecji, wziął jej naszyjnik z dziwnym znakiem

i tam się osiedlił, pokazując ten naszyjnik grekom, i tak zrobił. Szybko sprzedał dom i jego zawartość, wziął złoto i najważniejsze rzeczy

i powędrował na południe, gdzie osiedlił się na małej wysepce zbudował małą chatę(zamierza zbudować duży dom). Utrzymywał się z

handlu(odziedziczył talent do handlu po ojcu). Pewnego dnia postanowił iść do pobliskiego miasta i pokazać medalion matki

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):9-10/10 Tak grałem na serwerach RPG ogarniam chat i staram się nie popełniać błędów ort.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ lubię takie serwery, i nie lubię grać na singlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...