Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 minutowe opóźnienie pisałem wyżej, dodaje jeszcze kilka osób do wl.

W razie czego dodałem już biografie itp. Na stronie 25 jest zamieszczona biografia i reszta. Na dole jakoś. Mam nadzieję , że sie spodoba : ).

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie, nawaliło permissions tzw. całe się zresetowało ._.

Eh... Zaraz włącze.

Aby pisać w OOC należy:

Wpisac komendę /t

i [ooc] treeeeść

Serwer on usterka naprawiona.

Opublikowano

Najlepiej przekopiować imię,nazwisko oraz biografię do gry ! Z podania które pisaliście tutaj na mpc.

Damian a ty nie przesadzasz?! ja sobie ide i mówie do sasmego siebie gdzie jestem bo moja postac tego nie wie a ty mnie kickasz za RPG?

O kurde sorry bo najpierw pisałeś żebym Cię gdzieś tepnął a potem że nie wiesz gdzie jesteś xDD

Opublikowano

Można TP na spawn bo powędrowałem i nie wiem gdzie jestem Drewniak <Auditore>

Banned... Nie znajomość RPG... Wołam o pomoc i dostałem bana. O co chodzi ?

Opublikowano

Wiem że się powtarzałem bo witałem innych... Ehh. Mógłbym poprosić DamianaPL1 o ułaskawienie kary ? .Po 1. Chodziłem i się witałem z ludżmi <2 kicki lub nawet 3> dobra... Wędrowałem,wędrowałem i chciałem pomoc od DamianaPL1 i ban.Proszę o wyrozumiałość ale nie wiedziałem o co chodzi.Przepraszam.

Opublikowano

Zgłoś się na pw lub gg o odwołanie się bana.

Wiem że się powtarzałem bo witałem innych... Ehh. Mógłbym poprosić DamianaPL1 o ułaskawienie kary ? .Po 1. Chodziłem i się witałem z ludżmi <2 kicki lub nawet 3> dobra... Wędrowałem,wędrowałem i chciałem pomoc od DamianaPL1 i ban.Proszę o wyrozumiałość ale nie wiedziałem o co chodzi.Przepraszam.

Są imiona nie znasz ? Pytasz się a Ty ciągle do ludzi nickami wtf !?

Opublikowano

O T W A R T E!

Po śmierci już wgl się nie odrodze?

Po drugie ktoś mnie zabił w mieście.

A i czy mogę dać tą samą biografie tylko, że inne imie i nazwisko?

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

Opublikowano

Gratuluje. Najlepszy serwer na jakim grałem.

Tydzień temu dostałem się do jakiegoś pomieszczenia w którym był dół 2x1 wypełniony wodą i nic poza nim. Oczywiście żaden globalny czas ani PW nie działa więc nie mogłem poprosić o tp albo killa, więc utopiłem się. Zostałem permanentnie zbanowany za śmierć i na tym kończy się moja historia na tym serwerze. Dalej jest masa bugów uniemożliwiających normalną rozgrywkę. Po spawnie biegają dzieci z mieczami i zabijają wszystko co się rusza. Gracz po zalogowaniu się na serwer nie może zrobić nic więc po minucie wychodzi. Pewnie zaraz rozpocznie się kolejna tygodniowa przerwa, podczas której stan serwera nie zmieni się ani trochę. Nie polecam. Totalny brak profesjonalizmu ze strony administracji.

Opublikowano

Nick w grze:371309

Imię w grze:Sarium

Nazwisko w grze:Venganza

Wiek (prawdziwy):14

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Jeden z niewielu ocalałych po splądrowaniu wioski której nikt już imienia nie pamięta. Z początku opłakując strate swych rodziców oraz brata Sembadora, Podróżował po bliskich wsiach szukając krótkiej pracy. Żył tak nędznie aż do momentu gdy znalazł wioske Ewen. Tam ludzie okazali mu dobro, oraz nakarmili. W zamian za łatwe pracę ludzie wpuszczali go do domów na noc. Żył tak aż do momentu gdy przechadzając się po mieście na pewnym domu zobaczył napis "Sembrador Venganza płatnerz". Ma tera z 14 lat i ma zamiar ułożyć sobie życie z starszym bratem.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...