Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damian, może gdybyś chociaż ODROBINĘ czasu mi poświęcił, pomógł zostałbym prawdopodobnie zapalonym graczem, ale nie, ponieważ masz wszystkich w dupie oraz robisz server mimo tego, że ciągle masz problemy. Zrób sobie zajebistą podstawę do tego i rób, a nie tylko pokazujesz jaki to ty żałosny jesteś. Mapka? Dy-dy-dy-do dupy. Koloseum, 5 domków, badziewna kopalnia + 7-8 domków studnia. Takie coś to ja ci mogę w 2 dni zrobić. A wy odpierdalaliście to miesiącami...

Usuń to, ponieważ kolejnymi postami/aktualizacjami tylko zrobisz z siebie większe pośmiewisko

Podajcie ip do avernusa

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Damian, może gdybyś chociaż ODROBINĘ czasu mi poświęcił, pomógł zostałbym prawdopodobnie zapalonym graczem, ale nie, ponieważ masz wszystkich w dupie oraz robisz server mimo tego, że ciągle masz problemy. Zrób sobie zajebistą podstawę do tego i rób, a nie tylko pokazujesz jaki to ty żałosny jesteś. Mapka? Dy-dy-dy-do dupy. Koloseum, 5 domków, badziewna kopalnia + 7-8 domków studnia. Takie coś to ja ci mogę w 2 dni zrobić. A wy odpierdalaliście to miesiącami...

Usuń to, ponieważ kolejnymi postami/aktualizacjami tylko zrobisz z siebie większe pośmiewisko

Podajcie ip do avernusa

Masz rację Sweetgrove12. Dopóki ten serwer nie będzie porządnie stał bez updatów co 2 dni to nie będę tu grał. Administracja jest do dupy nie pomagają graczą... Ja miałem taką sytuację, że od południa prosiłem administrację o domek z farmą i zwierzętami ale administracja to miała w dupie. Co chwile "zaraz"zaczekaj robie cos"poczekaj"itp. Dopiero następnego dnia pod wieczór DamianPL1 wszedł na serwer "ukradł"komuś dom i dał go mi i zbudował badziewny płotek z 2 drzewkami małym polem 5x5 chyba i zwierzętami, których po 5 sekundach nie było bo gracze mi je wypuścili....

JAK NA CHWILĘ OBECNĄ IDĘ NA AVERNUS'A...

(Jeśli przyjmią bo w regulaminie pisze od 14lat:P)

Opublikowano

Nick w grze: razorek1

Imię w grze: Mount

Nazwisko w grze: Blake

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Asassyn-mieszkałem na pustyni wraz z moja zona i dwójką dzieci. Lecz gdy przeszedł czas wojny chwyciłem miecza.Teraz walczę ramie w ramie z braćmi przeciw ludziom z południa.Aby wyzwolić moja krainę i wrócić do zony i dzieci.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 8

Opublikowano

Dowiecie się w sobote.. ( w sobote) niestety musimy przełożyć, otwarcie w niedziele... Niestety musimy przełożyć, otwarcie za tydzień... Miesiąc później... Wielkie otwarcie!!! A tu gówno...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze: Knajcik_PL

Imię w grze: Lorenzo

Nazwisko w grze: Mortaloni

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:

Ta postać uwielbia wędrowanie po świecie i odkrywanie

nowych terenów. Napotkanie ludzi i walka nie, są mu groźne.

(To ma być wymyślone ?? Bo ja to wymyśliłem)

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):

Jeśli chodzi o skalę to 8/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Chciałbym zagrać na Waszym serwerze, bo widzę, że się postaraliście.

Zrobiliście 2 frakcje a nie jak na innych serwerach (plugin factions)

jest ich ponad 100. Lubię serwery RPG i surviviale.

Opublikowano

Nick w grze:TheMrGrubcio

Imię w grze:Syriusz

Nazwisko w grze:Gizal

Wiek (prawdziwy):12

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Jest to postac która chce zostac najbogatsza postacia chce byc najlepsza i nasilniejsza niestety nie uda sie jej to bo potrzebuje pomocy innych ludzi musi zaufac komus a ten ktos Syruyszowi Koniec Sorka za orto

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10):6/7 z 10

Mógłbyś popracować nad interpunkcją i ortografią...

Za mało o postaci napisałeś. Wyszło takie "masło maślane". :3

SYGNA.png

Opublikowano

Server Starożytny Minecraft pragnie podjąć współpracę z serwerem Avernus! To potwierdzona informacja. Przyjmujemy ze szczerą radością tą inicjatywę, widząc w niej nowe możliwości! Konstruktywna współpraca niewątpliwie przyczyni się do rozwoju najlepszych polskich serwerów . Chcemy stworzyć coś, co będzie stanowiło zupełnie nowa jakość. Doświadczenie, zaangażowanie, świeże pomysły oraz inicjatywa będą kluczem do naszego sukcesu. Scena polskiego Minecrafta już nigdy nie będzie taka sama! Koniec z kiepskimi komercyjnymi freebuildami. Tworzymy dla was coś, czego nigdy jeszcze nie mieliście okazji doświadczyć!

Opublikowano

Otwarcie jutro dopiero 7 październik godzina 16:00

Dlatego dzisiaj beta na której nie trzeba używac czatów.

Ta beta jest przygotowana z powodu przeniesienia na jutro otwarcia oraz tego że chcemy przetestować serwer.

No chyba że wszystko będzie dobrze grało to otworzę serwer dzisiaj, tylko najpierw trzeba przetestować.

Czy ja zostałem przyjęty ? ? ?

Opublikowano

Podanie na wl

Nick w grze:Draug

Imię w grze:Dawid

Nazwisko w grze:Draugowski

Wiek (prawdziwy):Nie bede owijal w bawelne jak inni niestety tylko 10 ;(

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:Jest to postac która marzy o zostaniu najsilniejszym i najpotenzniejszym Magikiem

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):8/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Poniewaz nigdy nie gralem na takim serwerze rpg i chce znalesc serwer z którym dlugo będe się rozstawał

I czemu serwer off ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nick w grze:HopSasSa

Imię w grze:Poszukiwacz

Nazwisko w grze:Brak DANYCH

Wiek (prawdziwy):14

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:Poszukiwacz to tajemniczy człowiek nic o nim nie wiadomo, niektórzy mówią, że posługuję się czarną magią...

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): 8/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Bo szukam ogarniętego servera, z normalnymi ludźmi i ogarniętą administracją

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

ck w grze: ExSy

Imię w grze: Rafael

Nazwisko w grze: von Verful

Wiek (prawdziwy): 15 lat

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Zygfryd von Verful jest bogatym szlachcicem z wysokiego rodu (Szczerze mowiac jest magnatem i ma wiele miast i wsi), Pewnego razu u drzwi swojego dworu Zygfryd znalazl bezpanskie dziecie, ktore wychowywal jak wlasengo syna i dal mu na imie Rafael. Uczyl go jezdzic konno, strzelac z luku, walczyc na miecze i nauczyl syna wszystkiego co wiedzial na temat walki. Wiele lat pozniej kiedy Rafael mial juz 18 lat postanowil ze wezmie udzial w turnieju rycerskim . Zygfryd zrobil co mogl zeby jego syn wygral, dlatego tez skonstruowal zbroje wrecz nieprzebijalna zrobil ja z diamentu z domieszkami zlota i zelaza. Jego syn wygral w tej zbroi turniej a w nagrode dostal reke ksiezniczki greckiej. Rafael dla potrzeby armi greckiej razem z ojcem skonstrulowal nowy tryb rycerza zwanego holpita ktory mial nosic ta ,,nieptzebijalna zbroje". Ta jednostka przysluzyla sie podczas odparcia ataku Persji.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):

7/10

Opublikowano

Jest to z jednej strony zwykły brak tolerancji oraz hamstwo, z drugiej mądre posunięcie, dzięki któremu pozbędą się nas, czyli zwykłych rozwydrzonych bachorów, którzy nigdy nie powinni dostać dostępu do internetu...Dlatego właśnie uważam, że w dzisiejszych czasach wszyscy 15+ to zwykłe okazy braku tolerancji. Po prostu wstyd.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

a ja miałem nadzieje że ten project wypali ale jednak sie zasmuciłem bo musieliście wszystko zwalić RP to Gracze tworzą a tu nawet Admin nie pomoże w sprawach IC nic nie Odegra

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie zapowiedzi serwera.

Współpraca z serwerem Avernus RPG z mojej strony nie została jeszcze potwierdzona.

Nasze serwery nigdy nie były i nie będą mieć limitów wiekowych można mieć 12,15,40 lat i wyżej, niżej ...

Obecnie chcemy Starożytnego Minecrafta zastąpić innym serwerem rpg o podobnej tematyce ale bardziej profesjonalnym technicznie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick w grze: luk3953

Imię w grze: Ryder

Nazwisko: White

Wiek (prawdziwy): 12 lat

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Ryder był greckim żołnierzem.Był uczynny, życzliwy i starał się pomagać.

Pewnego dnia bogowie zdenerwowali się na Rydera bo Ryder zamiast pomagać w wojnach wolał pomagać zwyczajnym ludziom. Wygnali Rydera, a Ryder szukał miejsca gdzie może zacząć nowe życie. Idzie, idzie bardzo daleko od Grecji, nagle ujrzał jakieś budynki.Nie wiedział jak daleko poszedł, więc poszedł obejrzeć to miejsce z bliska i pytał ludzi co to za miejsce a ludzie mu powiedzieli że to Ewen.

Od teraz Ryder rozpoczął nowe życie.

Znajomość RPG (w skali 1-10): 7/8 na 10

Czemu chciałbyś zagrać na serwerze?: Interesują mnie takie serwery i mam ochotę zagrać na tym serwie.

Przepraszam za 7 zdań ale nie miałem pomysłów ;(

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nick w grze : Nieogar

Imię w grze : Conchobar

Nazwisko : Verdas

Biografia postaci (minimum 10 zdań) : Conchobar za młodu odznaczał się wysoką inteligencją, niestety nie był zbytnio zdrowy psychicznie... Ból zamiast go zniechęcać, nakręcał, wręcz podniecał. Gdy osiągnął zaledwie 7 lat, jego rodzice umarli w niewyjaśnionych okolicznościach. Został przygarnięty przez miejscowego alchemika, zajmującego się też leczeniem chorych. Początkowo był uczniem, ale potem spodobał mu się zawód i został czeladnikiem. Belethor (jego mistrz) przyłapał go na wstrzykiwaniu sobie w żyły silnego narkotyku, który symuluje bardzo silny ból. Został od razu skarcony za to, jednak nie wydawało się żeby się tym przejął, był z siebie dumny. Gdy już został mistrzem, wydawało się że jest normalny... Niestety jednak nie. Z 14 pacjentów, przeżyła tylko 1 osoba, była nią piękna kobieta, Isolda. Conchobar został oskarżony o spowodowanie 13 morderstw , jednak z braku dowodów sprawa została odrzucona. Po kilku miesiącach okazało się że tamta kobieta urodziła syna, jej mąż uznał to za cud, gdyż codziennie prosił Afroderiusza o synka... Najwidoczniej nie wie co Conchobar robił z jego żoną, może i nawet lepiej. Nasz zabójczo inteligentny alchemik przeprowadzał na sobie codziennie masę eksperymentów, jednak gdy to mu nie wystarczało, podjął się do wykorzystania najstraszniejszej, legendarnej receptury Kamienia Filozoficznego, który miał mu zapewnić nieśmiertelność. Niestety, a może jednak na szczęście podczas tego mrocznego rytuału wkroczyła straż miejska, możliwe że było to spowodowane wielkim, czerwonym promieniem przebijającym się przez dach jego domu w niebo. Strażnicy zostali potraktowani przez kamień jako kolejne ofiary, jednak Conchobar nie przygotował na nich specjalnych miejsc... Zamiast stać się nieśmiertelnym, jego skóra przebarwiła się na ciemnoniebieski kolor, a ciało urosło. Conchobar domyślił się że będzie ścigany jak tylko ktoś się o tym dowie, a dziwne żeby nie wiedział. Rozlał trujące chemikalia w swoim domu, zabrał wszystkie pieniądze i czym prędzej pognał do najbliższej karawany kupców. Zapłacił im wszystko co miał, byleby tylko zabrali go stąd. Podczas podróży, zostali napadnięci kilkudziesięciu wojowników z Ewen.

Przywódca karawany został zestrzelony z łuku, a wszyscy razem z Conchobarem wzięci do niewoli. Zamiast sprzedać ich na targu, chcieli zrobić sobie z nich rozrywkę, kazali walczyć na prowizorycznej arenie, której wymiary zostały oznaczone liściami. Ten kto przeżyje, zostanie wypuszczony z niewoli. Po kilku walkach, które nie sprawiły mu większego wysiłku , gdyż kupcy nie umieli walczyć został wypuszczony w okolicach Ewenu Niskiego.

Znajomość zasad RPG : 10/10

Czemu chciałbyś zagrać na serwerze? : Lubię gry RPG, a ten serwer zapowiada się fajnie.

Opublikowano

@up 2 @up Czytaliscie może że serwer zmienia tryb rozgrywki ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...