Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam jednej odpowiedzialnej osoby znającej się na rzeczy, która będzie sprawdzała podania.

Kajskus wyjechał na weekend gdzieś i nie może sprawdzać ;/

Mam nadzieje, że ja bym się załapał. Widziałem 80% wszystkich podań i wiem co jest przyjmowane- co nie. Poza tym widziałeś, ile razy dobrze oceniałem podania. Według mnie bardzo dobrze nadaje się do tej " pracy

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick w grze:ReQ1908

Imię w grze:Reqwire (czyt. Rekłajer)

Nazwisko w grze:Aliston

Wiek (prawdziwy):13

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Młody Reqwire chciał zostać zastępca ciecia w pracy jego ojca i władać włócznia tak jak on.Lecz jego ojciec nie pozwalał wziąść mu broni do reki, młody Reqwire nie słuchał ojca i często wieczorami chodził na treningi gdzie pozwalali mu trenować.Młodziak nie chciał żeby jego ojciec dowiedział się co robi wiec uciekał z domu bardzo dyskretnie.Któregoś dnia ojciec poszedł wieczorem sprawdzić co robi jego syn, lecz go tam nie zastał,ojciec Req'a strasznie się zdenerwował i kazał jego ochroniarza go znaleźć.Kiedy tak szukali go na ulicach miasta,syn był na treningu wraz z cieciem którym w przyszłości chciał zostać.Kiedy nagle wysoki szczupły mężczyzna podszedł do młodego złapał go za głowę i spytał się:

-czy ty jesteś Reqwire Aliston

Młody nie wiedział co powiedzieć i po chwili wykrztusił z siebie tylko "tak".

Jednak młody Reqwire nie został cieciem gdyż jego ojca zabili a firmę przejął bogaty kupiec, a młody Reqwire zaczął szukać zemsty na tym kto zabił jego ojca i tak zaczęła się jego wielka przygoda!!!.

The End

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Grałem na wielu serwerach typu eRPeGie i bardzo mi sie podobalo jesli chodzi o chaty ogarniam, ortogriafia luzik wiec chcialbym zagrac na tym serwerze podoba mi sie ten serwer po tym co przeczytalem w samej historii.Jestem ogarnietym 13-letnnim blondynem ktory chce grac na waszym serwerze!!P

POZDROWIENIA!!!

Opublikowano

Nick w grze:RapidBill

Imię w grze:Bard

Nazwisko w grze:Jaxumis

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci :W starożytnej Grecji nic nie liczyło się bardziej niż pochodzenie. Będąc synem górnika nie miałeś niczego. Pewien młody chłopak postanowił to zmienić i dojść na szczyt.Zaczął od zdobycia pieniędzy poprzez ciężką pracę w kopalni i przy budowie piramidy.Po 8 latach udało mu się zarobić tyle, aby zakupić w mieście ubranie wysadzane rubinami. Jego plan nabrał rozpędu. W pół roku zdołał stać się posłańcem jednego z namiestników.Podstępem obalił go ze stanowiska i zajął jego miejsce.Został jednym z najbogatszych ludzi w Grecji. Niestety jego pragnienie władzy ,sławy i pieniędzy zawładnęła jego umysłem. Ogarnięty żądzą potęgi spróbował obalić Sprawiedliwego władcę, lecz ten się nie dał i skazał Barda na wygnanie. Pozbawiony wszystkiego powrócił do normalności i zrezygnowany zaczął życie górnika od nowa, zmieniając swoją twarz, aby mógł wrócić do miasta.

Znajomość zasad RPG:Wystarczająca, tak grałem.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Aktualnie jest jednym z najbardziej wyczekiwanych serwerów. Byłbym zaszczycony móc grać na nim.

Opublikowano

Nick w grze: Olusia2000

Imię w grze: Magdalena

Nazwisko w grze:Kita

Wiek (prawdziwy):13

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Dawno dawno temu w królestwie żyła mała dziewczynka o imieniu Magdalena. Z roku na rok Magdalena stawała się księżniczką. Gdy podrosła uczyła się arystokrackich obyczaji i kultury. W wieku 15 lat przejęła tytuł Królowej i władała królestwem. W lecie wybrała się na przygodę życia z najlepszym przyjacielem Krzysztofem. Wybrali się do puszczy i zgubili drogę byli zdani tylko na siebie. Pierwszym celem było wybudowanie schronienia i zdobycia jakiegokolwiek jedzenia. Po kilku tygodniach w wielkiej puszczy zdani tylko na siebie wybudowali domek na drzewie a obok niego zagrodę dla dzikich zwierząt. Po roku przyzwyczaili się do natury która ich otaczała. Zaprzestali szukania drogi powrotnej do królestwa i żyli szczęśliwie ze sobą w zgodzie z naturą do końca swych dni.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): znajomość zasad i umiejętność korzystania z modów rpg itd. Znajomość zasad 7/10, ogarniam ortografię.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Chciałabym zagrać na tym wspaniałym serwerze poniweaż lubie serwery z modami rpg i spodobał mi się wasz pomysł na starożytny minecraft.

Opublikowano

Nick w grze: MrScythe

Imię w grze: Domenico

Nazwisko w grze: Ghirlandaio

Wiek (prawdziwy):15

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach . : Nazywam się Domenico Ghirlandaio. Pochodzę z Ewen gdzie wychowywała mnie rodzina. Mój ojciec Bernard był rybakiem. W dzieciństwie wraz z nim wypływałem na głębokie wody. Zawsze przed wyprawą składaliśmy modły do Boga Dnia - Selediusza. Wierzyliśmy, że dzieki temu obficie wrócimy do domu. Moja matka Syntia pracowała w polu. Niestety obaj członkowie rodziny zostali zamordowani przez biedaka który żądał od nich jedzenia. Gdy skończyłem 21 lat szkoliłem się na wojownika u mistrza Do. Po paru latach szkolenia stałem się godnym wojownikiem który do końca życia będzie bronił swojego kraju.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Nie miałem okazji zagrać na takim serwerze ale z wielką chęcią zagrałbym. Z ortografią wszystko w porządku. Uważam, że raz dwa ogarne wszystko.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Na serwerze chciałbym zagrać ponieważ nigdy nie grałem na takim serwerze . Chciałem skosztować czegoś nowego, czegoś co mam nadzieję mile mnie zaskoczy. Mam nadzieję, że trafiłem w 10. Jestem w stanie spełnić każde warunki. Kiedyś miałem okazję prowadzić takiego typu serwer lecz pomysł nie wypalił z pewnego nie szczęśliwego wypadku.

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

Opublikowano

omg pewnie znów przełożycie na 18, później na 21, potem powiecie " Jutro o 16 " Dobra ide do kościoła, mam nadzieję, że jak przyjdę to serv będzie gotowy

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...