Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czlowieku czy ty wogule widzisz co piszesz ? pierw napsiales ze to wszystko nie musi byc prawda a teraz mi tu pier.... a czy ja ci odzwierciedlilem prawdziwe zdarzenia ??? nie !!!!!

Opublikowano

Czlowieku czy ty wogule widzisz co piszesz ? pierw napsiales ze to wszystko nie musi byc prawda a teraz mi tu pier.... a czy ja ci odzwierciedlilem prawdziwe zdarzenia ??? nie !!!!!

Ale Ty się bulwersujesz o Matko, nic tutaj nie zdziałasz, czemu inni umieją przyjąć to że nie zostali przyjęci tylko Ty wyskakujesz z takmi komentami w moją stronę ?

Ty na prawdę masz 16 lat czy żartujesz ?

Bo to nie ma być prawda, mnie nie interesuję co Ty jadłeś dzisiaj na śniadanie.

Ale Ty zrobiłeś z tego mitologię, brakowało tam jeszcze tęczowego jednorożca :F

Opublikowano

Jeny człowieku ale mi nie zależy aby był serwer maximum tutaj chodzi o to aby się fajnie grało, poznać ciekawych ludzi.

Nie moja wina że nie umiesz poprawnie czytać i robisz z biografii mitologię. Popatrz sobie na podania przyjętych osób.

A w ogóle to twoje podanie jest chyba bez możliwości poprawy...

1. OzzyIiggy Arkadiusz WIelki

2. Ninta Eletra Hostan

3. CortexPL Spartacus Openiusus

4. MasterDulu Tarkwiniusz Starszy

5. vegetassj50 Grados Rdrawy

6. Meow Arystydes Macedoniusz

7. IceLaysPL Spanne Magiun

8. czortek Cezary Baron

9. Seth Leo Yang

10. Sweetgrove Swatinius Grovenius

11. coxefgu Naturis Minutus

12. SenseYBennY Ghonat Lindaria

13. mamaraga Von Vorent

14. kajsks Kylar Coronder

15. LanoMC Lano Perez

16. AzurekGT Sembrador Venganza

17. NoMoreFun Lysippos Anisphilli

18. melekus Macedoniusz Kasapi

19. Karenshi33 Electri Ajairu

20. Veiro Tyrrus Pyrotis

21. Miron Hagar Vaban

22. Shundey Nathan Roan

23. Wolsonnq Temidyra Saheeshn

24. Filal Erlem Etard

25. Morelaaa Kira Dolabella

26. xKali Positivum Fertekulus

27. Damik936 Tyler Nieznane

28. marcin11016 Marcos Jenerus

29. Rizonek Diorodos Ratux

30. wojwym Hektor Rammus

31. Vernirn Diego Fenx

32. rafias Rafi Aulus

33. Quai Marco Johnson

34. Xx Jax Konger

35. Adek29 Amsterdam Gonzales

36. Mostege Soran Ibrahim

37. Hotarti Emhyr van Emreis

38. Scorpion Elif Mocny

39. TheRadekXD Ashur Kirabat

40. Zengeds Zengeds Ostry

41. BezikPl Cyryl Kasapi

42. UNREAL_D Unre Ischyrion

43. Fleven Katniss Bell

44. Mrostry0407 Hedyn Wolf

45. Demar1911 Mat De

46. Duamian Haleios Avaren

47. Craapsi Utern Cerk

48. BrazerSoGood Epuhorby Winterrun

49. Komandzio Hektor Oktawian

A GDZIE JA I THEMINEOFMINE??? (KORDIAN998 i ZIBIMUCHA)

Opublikowano

sweet, nie klanów tylko cechów (niestety, ale nawiązanie do średniowiecza)

Jestem za, pasowało by to do mojej biografii. (płatny zabójca)

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Płatni zabójcy będą mogli zabijać podczas nocy.

Co wy na to aby dodać na serwer realistyczny czas ?

Np. jesteś na serwerze o 6 i na serwerze dopiero słońce wschodzi.

Opublikowano

Nick w grze: Maslan

Imię w grze: Arco

Nazwisko w grze: Diko

Wiek (prawdziwy): 14

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Arco Diko jest synem Derbina i Syrevy. Mieszkali ubogo w małej miejscowości Wedet w Grecji, często brakowało im pieniędzy. Mały Arco w wieku 5lat postanowił, że pomoże swoim rodzicą i chodził tak po wiosce i pytał się ludzi czy mógłby u nich pracować. Pytał się, ale nikt nie chciał przyjąć takiego młodego chłopaka, i już myślał, że już do końca swojego życia będzie żył w biedzie. przysiągł Sobie, że kiedyś będzie cieczko pracował aby pomóc swoim rodzicą. Gdy Arco miał 9lat zamarł mu ojciec. Młody chłopiec był załamany i nie wiedział co będzie z nim i jego mama. O dziwo dawali sobie radę, ale niestety po dwóch latach jego mama zmarła. Chłopiec już nie wiedział co ma robić, więc poszedł do Mistrza, Sprawiedliwego i poprosił go, żeby mu jakoś pomógł i tak się stało Młody Arco w wieku 11lat został przyjęty do szeregów Spartan. Po 5 latach szkolenia wreszcie został żołnierzem Spartan. Był jednym z najlepszych żołnierzy, był silny, wysoki oraz wszystkim pomagał. Tak sobie pomyślał Arco, że założy swoją wioskę i pomoże najbiedniejszym w Grecji. I tak powoli Diko dorobił się fortuny i pomagał biednym.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 7/8

<a href="http://www.AWSurveys.com?R=1832939"> A.W.Surveys - Get Paid to Review Websites!</a>

Opublikowano

Szukam jednej odpowiedzialnej osoby znającej się na rzeczy, która będzie sprawdzała podania.

Kajskus wyjechał na weekend gdzieś i nie może sprawdzać ;/

Opublikowano

Nick w grze:Elvexon

Imię w grze:Assuan

Nazwisko w grze:Elitus

Biografia postaci: Byłem biednym chłopcem, ktory zostal oddany w ręce bogatej rodziny. Gdy w wieku 8 lat dowiedzialem się o tym, postanowiłem uciec do lasu. W lesie znaleźli mnie zabójcy. Wychowywali mnie do czasu, kiedy miałem 15 lat i zostałem poddany próbie. Zdając próbe mogłem wybrać czy będę podróżować sam czy z nimi. Próba była trudna. Musiałem zakraść sie i zabić dłużnika zabójców, który mieszkał w miescie Korida na obszarze Grecii i okraść go tak żeby władze miasta mnie nie zauwarzyli. Zadanie zostało wykonane ale zostałem zauwarzony przez obywatela miasta. Straż Grecii zaczęła mnie gonić, lecz ćwiczyłem skakanie po drzewach wiec mogłem im uciec skaczac po domach. Oddałem zabójcom rzeczy do nich należące i wyruszyłem do państwa Ewen. Szukałem jakiegoś spokojnego miasta i znalazłem. Miesto piękne i spokojne nazywające się Batorin. Szukałem miejsca na dom, lecz nie było już miejsc w mieście. Wychodząc z miasta zobaczylem jaskinie nie daleko. Zamieszkałem w tej dziórze i postanowiłem byc bronić miasta jako skryty bohater (zabójca). Jak narazie w mieście jest spokojnie lecz czuję, że szykują sie kłopoty.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 5/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: chciałbym zagrać na takim serwerze, bo spodobał mi się pomysł na serwer. Ciekawa historia, magia, bogowie. Mam nadzieje, że zabawa będzie bardzo dobra.

Ortografia chyba dobra jak cos to poprawcie.

Opublikowano

To z tym realistycznym czasem... czy ja wiem ;/. Po prostu może by zmienić np. dzień trwałby 3-4h noc też, ale jeśli się tak nie da to ok.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick w grze: DejaVu

Imię w grze: Afrodyzjusz

Nazwisko w grze: Stromszy

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Jestem afrodyzjusz mam 18 lat a, oto moja historia:

Bezpośredni, ufa własnym możliwościom, odważny, opiekuńczy. Lubi walkę i ciągłe starcia. Pokazuje swoją siłę. Wszystkiego chce więcej, jest zawsze najgłośniejszy i ciągle niezaspokojony. Znaczenie liczby opisujące to imię związane jest z podejmowanymi przedsięwzięciami i ich sukcesem. Symbolizuje determinację i wytrwałe dążenie do celu, a także uporządkowanie spraw niezbędne do jego osiągnięcia. Wiele osób uważa ją za liczbę bardzo szczęśliwą. Łączy w sobie dwie cechy, jest liczbą parzystą, co symbolizuje pełnię i jednocześnie jest największą cyfrą parzystą, stąd jej znaczenia dotyczące sukcesu w realizacji dążenia do wytyczonych celi. Daje kontrolę nad własnym losem i wpływ na losy innych ludzi. Symbolika energetyczna tej liczby przypomina, że każdy z nas ma w sobie potencjał, aby zmienić coś w otaczającym nas świecie na lepsze. Osoby o tym imieniu są odważne i rycerskie, lecz dominujące i czasem leniwy. Posiadają szlachetność i dumę, ale nieraz wywyższają się nad innych. Imię to wnosi naturalny entuzjazm w życie, wylewność i twórczość, mocno podparte hojnością i ekstrawagancją, reprezentuje dogmatyczność i stałość w osądach i opiniach. Posiadacz tego imienia lubi zwracać na siebie uwagę i jak najlepiej się prezentować w oczach innych ludzi czy tego trzeba czy nie. (Wiem rozpisałem się.)

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Jakie, ja na prawdę nie czytam każdego posta bo robię coś na serwerze.

Ponów pytanie prosz to odpowiem.

1. Dlaczego nie ma mnie na liście, skoro akceptowałeś podanie. 2. Włącz betę ;d. 3. Zrób realistyczny czas, o tak!
Opublikowano

Dobra skoro jeszcze nie ma startu, to szybko zapytam: Wchodzimy z niciem OOC czy IC? Po wejściu każdy domek zostanie dobrany odpowiedno dla zawodu? tj. np Rzemieslnik ma przeznaczon dom do rzemiosltwa itd.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...