Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjęci:

DejaVu

Night_PL - Daję ci szanse, bo ciekawe w miarę. Staraj się nie popełniać powtórzeń.

Nieprzyjęci:

Aramiso: mało zdań, nudna historia ; do poprawy!

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Morden proszę cię przestań już dobra?

Kurna i za fajny serwer nie macie jeden gracz na serwie popularny jak nic... weź przestań mnie dołować chłopie i spróbuj jakoś zdobyć graczy na wasz serwer w uczciwy sposób ;_;

PS

Proszę o raportowanie tego gracza Pan_Morden

Opublikowano

Nick w grze:Joshuaf14life

Imię w grze: Portos

Nazwisko w grze: Batlegard

Wiek (prawdziwy):16

Biografia postaci:

Portos był od dziecka zmuszany do pracy. Od 7 roku życia pracował w kopalni ponieważ

ojciec został zabity za długi od miejscowego lichwiarza. On sam musiał utrzymać matkę i pięcioro rodzeństwa.

Gdy osiągnął wiek 16 lat postanowił się zemścić na zabójcy ojca, lecz niestety został przez niego ugodzony

zatrutą strzałą. Odnalazł go pewien wojownik o nazwisku Aramis. Gdy ów wojownik dowiedział się o historii

Portosa od razu podążył do jego domu lecz niestety nie zdążył. Gdy przybył na miejsce zobaczył tylko

zgliszcza chaty Portosa i zbezczeszczone zwłoki członków rodziny. Gdy wrócił do Portosa ten od razu odczytał

z jego twarzy co się stało. Gdy Portos wyzdrowiał poprosił Aramisa o naukę walki, ponieważ musiał szybko uciekać przed swoimi

prześladowcami. Aramis nauczył go wszystkiego co umiał i dał mu na drogę miecz i 5 bochenków chleba

żeby nie zginął z głodu. I tak Portos dotarł do królestwa Grecia i przejął jego kulturę. Zaczął też wierzyć

w ich bogów lecz tylko Samonoliusza przyjął na swojego opiekuna oddając mu należną cześć podczas

starć z królestwem Ewen.

Znajomość zasad RPG: 8/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:

Ponieważ lubię tego typu serwery i historia tego serwera jest dokładnie

napisana

Opublikowano

Biografia postaci : Aramis był synem pasterza Jego matka zgineła na wojnie gdy ten miał zaledwie kilkanascie lat. Mieszkali oni w pobliżu wioski. Chłopak gdy dorastał uczył się coraz nowszych umiejętności. Jego ojciec miał wiele talentów Nauczył go strzelać z łuku, tropić zwierzynę i walczyc z mieczem w reku. Gdy dorosnął przejął zajęcie swojego ojca, został pasterzem.Jednak coś nie dawało mu spokoju. Coś ciągło go ku przygodzie.

Toż to plagiat mojej biografii... Szkoda słów na ludzi takich jak Ty.

Opublikowano

Nick w grze:WolfDemonX

Imię w grze:Penicus

Nazwisko w grze:Kontan

Wiek (prawdziwy):13

Biografia: Penicus był władcą wielu .Był również bardzo dobrym magiem.Bardzo lubiał alchemike.Niestety jeden experyment się nie udał, na jego wskutek Penicus nie był już wtedy człowiekiem,stał sie krwiożerczą bestią.Po nieudanym experymencie Penicus uciekł i zaczął wyć co oznaczało jego sciężkę.Stał się wilkołakiem lecz opanował swoją naturę i był niegroźny.W dzieciństwie był świadkiem śmierci rodziców.W tedy poprzysiągł sobie że nie spocznie kiedy nie zabije zabójców rodziców.

Opublikowano

Gram tam od wczoraj i to tylko kilka minut ale już na pierwszy rzut oka widać, że to serwer z wyższej półki. Mają świetną, klimatyczną mapę (ty masz jakieś sześciany z sandstona porozrzucane po spawnie oraz kwadratowe nie-statki z żaglami z netherracku), przemyślany system rozgrywki (ty liczysz na uczciwośc graczy, którzy niby nie mogą zabijać zwierząt, choć nie ma żadnego pluginu, który im to uniemożliwi, profesjonalnie wykonaną stronę internetową (ty używasz obcego forum). Można by tak wymieniać jeszcze naprawdę długo. Chyba sobie kpisz nazywając ten serwer "g*wnem" i "totalnym badziewiem" (cóż za dojrzała, uargumentowana krytyka, gratuluję).

Opublikowano

Podanie na admina Craapsi

Spróbuję złożyć podanie. Może zostanie rozpatrzone pozytywnie, ale pewnie przez wiek nie zostanę przyjęty.

Nick w Minecraft : Craapsi

Prawdziwe imię: Wojtek

Znajomość zasad RPG: 8.5/10

Znajomość komend: 9.9/10

Dlaczego chciałbym zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ serwer bardzo mi się podoba. Pomagał bym i starał się ogarniać graczy. Budował bym i robił bym też inne rzeczy dla serwera.

Czy byłeś już administratorem/moderatorem na innym serwerze: Tak. Byłem administratorem na 1 serwerach, moderatorem na 2, opiekunem na 1, współwłaścicielem na 1.

O mnie: Tak jak wyżej. Interesuję się Informatyką, Grami i Pluginami do Minecrafta.

Kontakt: Posiadam Gadu-Gadu, Skype i TeamSpeak3 (więc jak komuś pasuje:)).

Opublikowano

Witajcie, przyjaciele moi!

Ja Diego Fenx, jako prawowity mieszkaniec Greci, postanowiłem spróbować, i zmierzyć się ze zdobyciem tytułu "Waszego Pana i Władcy".

Deklaruje się, aby po osiągnięciu tytułu, zająć się sprawami takimi jak:

- Pomoc na rzecz kopalni miejskiej,

- Organizacja prac w naszej pięknej ojczyźnie,

- Budowa nowych osiedli,

- Sprzedaż domków osiedlowych,

- Budowa zarządów danego zawodu.

Oferuje wam również takie rzeczy jak:

- Niskie podatki, dostosowane do realiów każdego mieszkańca,

- Sprawiedliwe osądy.

Mam też dla was dwie propozycje, które mogą się dla was okazać zyskowne, a mianowicie, jeśli zostanę władcą, to od razu ogłaszam nabór na stanowiska Urzędnika Państwowego, oraz Skryby.

Bardzo dziękuję wam, za uwagę, oraz liczę na sprawiedliwe wybory.

Pozdrawiam Diego

Opublikowano

Nick w grze: DejaVu

Imię w grze: Afrodyzjusz

Nazwisko w grze: Stromszy

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Jestem afrodyzjusz mam 18 lat a, oto moja historia:

Bezpośredni, ufa własnym możliwościom, odważny, opiekuńczy. Lubi walkę i ciągłe starcia. Pokazuje swoją siłę. Wszystkiego chce więcej, jest zawsze najgłośniejszy i ciągle niezaspokojony. Znaczenie liczby opisujące to imię związane jest z podejmowanymi przedsięwzięciami i ich sukcesem. Symbolizuje determinację i wytrwałe dążenie do celu, a także uporządkowanie spraw niezbędne do jego osiągnięcia. Wiele osób uważa ją za liczbę bardzo szczęśliwą. Łączy w sobie dwie cechy, jest liczbą parzystą, co symbolizuje pełnię i jednocześnie jest największą cyfrą parzystą, stąd jej znaczenia dotyczące sukcesu w realizacji dążenia do wytyczonych celi. Daje kontrolę nad własnym losem i wpływ na losy innych ludzi. Symbolika energetyczna tej liczby przypomina, że każdy z nas ma w sobie potencjał, aby zmienić coś w otaczającym nas świecie na lepsze. Osoby o tym imieniu są odważne i rycerskie, lecz dominujące i czasem leniwy. Posiadają szlachetność i dumę, ale nieraz wywyższają się nad innych. Imię to wnosi naturalny entuzjazm w życie, wylewność i twórczość, mocno podparte hojnością i ekstrawagancją, reprezentuje dogmatyczność i stałość w osądach i opiniach. Posiadacz tego imienia lubi zwracać na siebie uwagę i jak najlepiej się prezentować w oczach innych ludzi czy tego trzeba czy nie. (Wiem rozpisałem się.)DAMIAN ZOSTAŁEM PRZYJĘTY TYLKO NIE MA MNIE NA WL :<

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Nick w grze:WolfDemonX

Imię w grze:Penicus

Nazwisko w grze:Kontan

Wiek (prawdziwy):13

Biografia: Penicus był władcą wielu .Był również bardzo dobrym magiem.Bardzo lubiał alchemike.Niestety jeden experyment się nie udał, na jego wskutek Penicus nie był już wtedy człowiekiem,stał sie krwiożerczą bestią.Po nieudanym experymencie Penicus uciekł i zaczął wyć co oznaczało jego sciężkę.Stał się wilkołakiem lecz opanował swoją naturę i był niegroźny.W dzieciństwie był świadkiem śmierci rodziców.W tedy poprzysiągł sobie że nie spocznie kiedy nie zabije zabójców rodziców.

Napisz od nowa ;d Wilkołak? I jeszcze trochę nudnawe.

Nick w grze: DejaVu

Imię w grze: Afrodyzjusz

Nazwisko w grze: Stromszy

Wiek (prawdziwy): 13

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Jestem afrodyzjusz mam 18 lat a, oto moja historia:

Bezpośredni, ufa własnym możliwościom, odważny, opiekuńczy. Lubi walkę i ciągłe starcia. Pokazuje swoją siłę. Wszystkiego chce więcej, jest zawsze najgłośniejszy i ciągle niezaspokojony. Znaczenie liczby opisujące to imię związane jest z podejmowanymi przedsięwzięciami i ich sukcesem. Symbolizuje determinację i wytrwałe dążenie do celu, a także uporządkowanie spraw niezbędne do jego osiągnięcia. Wiele osób uważa ją za liczbę bardzo szczęśliwą. Łączy w sobie dwie cechy, jest liczbą parzystą, co symbolizuje pełnię i jednocześnie jest największą cyfrą parzystą, stąd jej znaczenia dotyczące sukcesu w realizacji dążenia do wytyczonych celi. Daje kontrolę nad własnym losem i wpływ na losy innych ludzi. Symbolika energetyczna tej liczby przypomina, że każdy z nas ma w sobie potencjał, aby zmienić coś w otaczającym nas świecie na lepsze. Osoby o tym imieniu są odważne i rycerskie, lecz dominujące i czasem leniwy. Posiadają szlachetność i dumę, ale nieraz wywyższają się nad innych. Imię to wnosi naturalny entuzjazm w życie, wylewność i twórczość, mocno podparte hojnością i ekstrawagancją, reprezentuje dogmatyczność i stałość w osądach i opiniach. Posiadacz tego imienia lubi zwracać na siebie uwagę i jak najlepiej się prezentować w oczach innych ludzi czy tego trzeba czy nie. (Wiem rozpisałem się.)DAMIAN ZOSTAŁEM PRZYJĘTY TYLKO NIE MA MNIE NA WL :<

ZOSTAŁEŚ PRZYJĘTY

Przyjęci:

DejaVu

Night_PL - Daję ci szanse, bo ciekawe w miarę. Staraj się nie popełniać powtórzeń.

Nieprzyjęci:

Aramiso: mało zdań, nudna historia ; do poprawy!

Opublikowano

Nick w grze: Deratyzator

Imię w grze: James

Nazwisko w grze: Lee

Wiek (prawdziwy): 11

A Biografia? I inne rzeczy? Chyba się pogubiłeś ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...