Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:WolfDemonX

Imię w grze:Penicush

Nazwisko w grze:Kontan

Wiek (prawdziwy):13

Biografia: Penicus był władcą wielu ziem.Był również bardzo dobrym magiem.Bardzo lubiał alchemie.W dzieciństwie był świadkiem śmierci rodziców.Wtedy poprzysiągł sobie że nie spocznie kiedy nie zabije zabójców rodziców.Po śmierci rodziców poszedł uczyć się starożytnych sztuk walki.Przeszedł 2 szkoły aby nauczyć starożytnych technik.10 lat szukał miejsca na dom.W końcu znalazł i zbudował piękny dom.I co będzie dalej?

Znajomość rpg 5/10

Opublikowano

Nick w grze: Night_PL

Imię w grze: Achilles

Nazwisko w grze: Deranius

Wiek (prawdziwy): 15

Znajomość RPG: 9,0

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Brak wojen,elfów,jednorożców,róźdzek,latania,ucieczek.:

Żył on w bogatej rodzinie w mieście Elonidos, był on bardzo uzdolniony.Czcił on boga Selediusza i pochodził on z Grecji.

Wiódł on spokojne życie dopóki ktoś nie zamordował jego rodziców, był on bardzo zrozpaczony że ktoś zamordował jego rodziców.

Postanowił więc wyszkolić się we władaniu bronią i dokonać zemsty na mordercy,

ktoś powiedział mu, że tamtej nocy wychodził z jego domu na północ.

Bez chwili namysłu ruszył w pogoń za mordercą.

Po 10 godzinach odnaleziono sprawce i skazano go na śmierć.

Od tamtej pory Achilles wiódł spokojne życie, założył rodzinę i hodował winorośla

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów): Tak grałem już na tego typu serwerach, ogarniam czat

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Ponieważ już od roku szukam tego typu serwera

Poprawione

1.Znajomość zasad RPG - Brak u tego gracza , w dzień budowałem farme przy moim domu ten próbował mnie zabić ...

2.Na czacie /t pisze sprawy które podlegają czatowi /w

3. Nie reaguje na polecenie , prośby , porady innych graczy

4.Lata....

Opublikowano

SPEDZILEM NA TYCH SERWERACH TYLE SAMO CZASU I ZWYCZAJNIE JE POROWNUJE, A TO ZE TEN TWOJ DEATHMATCH NIE WYPADA NAJLEPIEJ W TYM POROWNANIU TO NIE JEST POWOD ZEBY WYJEZDZAC Z TAKIMI SPINAMI I ZGLASZAC POSTY SAMEMU NIE WIEDZAC ZA CO

Opublikowano

Damian, żądam by zwrócono mi itemy. Dzisiaj zostałem BEZ POWODU zabity przez gr.. noobka " duamiana ". Stracone itemy:

10 diaxow

2 stacki emeraldow

zlota czapka

diax kilof ( dostalem za zelazo )

i wiele innych rzeczy.

Mam nadzieje, ze je otrzymam

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Damian, żądam by zwrócono mi itemy. Dzisiaj zostałem BEZ POWODU zabity przez gr.. noobka " duamiana ". Stracone itemy:

10 diaxow

2 stacki emeraldow

zlota czapka

i wiele innych rzeczy.

Panienko, co to ma być , po pierwsze noobek to mogą w przedszkolu na ciebie wołać, po drugie nie zabiłem cię bez powodu , nie dość że nie stosujesz się do zasad RP to jeszcze kozaczysz się na serwerze. Zabiłem cię i płaczesz ? Sorry, bywa ale itemków nie odzyskasz.A i jeszcze coś... dziwne ale wypadło z ciebie 5 a nie 10 diaxów i 1 a nie dwa stacki emeralda.

Opublikowano

10 diaxow

2 stacki emeraldow

zlota czapka

i wiele innych rzeczy.

Jak możesz skontaktuj się ze mną gg/pw zobaczymy logi z serwera w czasie kiedy zostałeś zabity.

Nie powiem trochę narobiło to kontrowersji bo kilka osób to widziało.

Opublikowano

Duamian zlodziej, musi oszukac o itemach. Poza tym widzę, że admini maja mnie w dupie. Miałeś powód, jesteś pizdą i nie potrafisz sam załatwić sobie itemów, a jest to spokojny server na którym każdy chce sobie pograć, a nie przychodzi pro elo koks wbija mi w dupe miecz na ulicy. To jest żałosne.

Poza tym dlaczego nie mam szefa górników? Dobrze się sprawowałem. Jakiś DeJaVu ma problem, ponieważ CHCIAŁ OTRZYMAĆ PRACE PRZEZ OOC! Ja mówiłem mu, żeby załatwił to w IC ale nie, admini jego w dupie nie maja i został szefem! Żądam swoich itemów oraz szefa górników! To nie być sprawiedliwe

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Spoko na serwer czekałem prawie 3 tygodnie aż do otwarcia a wczoraj wbijam po raz pierwszy, rejestruje się i nie całe 5 sekund i nie żyje -_- i do tego nie jestem na wl ponieważ dedłem. Nawet już nie chce mi się 2 podania pisać bo i tak wejdę i znowu dedne -_-

Opublikowano

sweet szefa utraciłeś bo powiedziałeś "że idziesz i nie wrócisz". A jeśli chodzi o zabójstwo, to spróbuje przekonać Damiana do zwerbowania strażników, którzy będą miast pilnowali, z racji tego że nocą będą polować płatni zabójcy.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick w grze: BronyHooves

Imię w grze: Gizarr

Nazwisko w grze: Hooves

Wiek (prawdziwy): 12

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.:

Gizarr był zwykłym chłopem, mieszkał niedaleko Grecii, a wszyscy ubóstwiali jego chleb pszenny. Żył ze sprzedaży swego chleba i trzciny cukrowej. Wyróżniało go jedynie to że rolnictwo było jego pasją.

Pewnego dnia Gizarr jak zwykle wstał wczesną porą, ubrał się w swoje stare znoszone ubranie i popędził na pole.

Pracował ciężko do samego wieczora i zmęczony wracał już do domu gdy nagle usłyszał huk.

Odwrócił się i zobaczył wielki miecz wbity pośrodku pola. Miecz przekraczał co najmniej dwukrotnie długość jego ciała a sama rękojeść miała długość jego nogi.

Gizarra zaciekawił zdobienia miecza, lecz szybko zwrócił uwagę na coś innego. Tajemniczy miecz wołał do Gizarra: "Dobądź mnie, dobądź mnie a staniesz się nieśmiertelny!"

W pierwszej chwili Gizarr przestraszył się ale, nagle tajemnicza siła dodała mu odwagi i jakby z nadludzką siłą wyciągnął miecz z ziemi w oka mgnieniu.

Jego oczy zaczęły płonąć a jego skórę obsiadł piekielny kamień(netherrack).

Gizarr poczuł gniew i nienawiść do wszystkiego co żywe. Prędko pobiegł do najbliższej wioski i wybił wszystkich.

Furia Gizarra trwała 4 dni aż wkońcu nastąpiło coś dziwnego. Z nieba spadł na Gizarra promień bogini Melody i wypalił piekielny kamień ze skóry Gizarra a miecz skurczył się do rozmiarów zwykłego żelaznego miecza i szaleństwo Gizarra ustało.

Niestety, za wszystkie zbrodnie Gizarr trafił do więzienia na 30 lat. Jednak ukrył pod koszulą miecz, ten dziwny tajemniczy miecz który odnalazł na polu.

>Po wyjściu z więzienia.<

Przechadzając się ulicami Grecii Gizarr zauważył dziwne zjawiska, jedni wytykali go palcem, inni krzyczeli na jego widok, a jeszcze inni poprostu uciekali.

(A więc już wszyscy wiedzą.) *Pomyślał*

[Gizarr postanowił więc wrócić na farmę, odbudować stare przyjaźnie i zyskać dawny szacunek mieszkańców Grecii. Gizarr postanowił oddać do naprawy tajemniczy miecz i stał się on jego ulubioną bronią.]

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Grałem raz. W miarę ogarniam czaty a ortografia myślę że się nada.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?: Bo ubóstwiam takie serwery i wygląda na całkiem przyzwoity.

Opublikowano

Widzę że jednak nie umiecie grać fair...

Wgrywam dzisiaj system śmierci.

Duamian zlodziej, musi oszukac o itemach. Poza tym widzę, że admini maja mnie w dupie. Miałeś powód, jesteś pizdą i nie potrafisz sam załatwić sobie itemów, a jest to spokojny server na którym każdy chce sobie pograć, a nie przychodzi pro elo koks wbija mi w dupe miecz na ulicy. To jest żałosne.

Poza tym dlaczego nie mam szefa górników? Dobrze się sprawowałem. Jakiś DeJaVu ma problem, ponieważ CHCIAŁ OTRZYMAĆ PRACE PRZEZ OOC! Ja mówiłem mu, żeby załatwił to w IC ale nie, admini jego w dupie nie maja i został szefem! Żądam swoich itemów oraz szefa górników! To nie być sprawiedliwe

Prosiłem o kontakt gg/pw nie odzywasz się to trudno, mieliśmy rozwiązać problem.

Spoko na serwer czekałem prawie 3 tygodnie aż do otwarcia a wczoraj wbijam po raz pierwszy, rejestruje się i nie całe 5 sekund i nie żyje -_- i do tego nie jestem na wl ponieważ dedłem. Nawet już nie chce mi się 2 podania pisać bo i tak wejdę i znowu dedne -_-

gg/pw

Opublikowano

sweet szefa utraciłeś bo powiedziałeś "że idziesz i nie wrócisz". A jeśli chodzi o zabójstwo, to spróbuje przekonać Damiana do zwerbowania strażników, którzy będą miast pilnowali, z racji tego że nocą będą polować płatni zabójcy.

Nic nie mówiłem, że "ide i nie wracam" to jest kolejne oszustwo przeciwko mnie.

A ja sie z damianem skontaktuje

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...