Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Zapowiedź]Starożytny Minecraft [Karta-postaci-WL:ON][RPG][Magia][Bogowie][Piramidy][Historia serwera][No-premium]

Damian

Pytania związane z serwerem  

349 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra?/a na serwerze ?

• Tak
      304
    • Nie
      45
  2. 2. Które pomys?y chcia?by? aby by?y zrealizowane ?

• Groby
      223
    • Realistyczna ?mier?
      39
    • Z?amania
      20
    • Nowa ranga: Zielarz,niewolnik,oficer
      9
    • Launcher serwera
      10
    • Music Pack
      4
    • Skiny no premium
      33
    • Gladiator
      11
  3. 3. Czy b?dziesz na otwarciu serwera (7 pa?dziernik Niedziela godzina 16:00) ?

• Tak
      82
    • Nie
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: BrazerSoGood

Imię w grze: Epuhorby

Nazwisko w grze: Winterrun

Wiek (prawdziwy): 16

Biografia postaci (minimum 10 zdań)Prosimy o nie pisanie o wojnach,ucieczkach.: Epuhorby w dzieciństwie był rozpuszczonym dzieckiem, które miało czego zachciało. Jest to leworęczny, leniwy, łatwo się złości, mądry, przebiegły chłopiec. Epu* nie był lubiany przez rówieśników ponieważ chwalił się swoim bogactwem, nowymi ubraniami itp. . Pewnego dnia ojciec Epu'iego został powołany do służby wojskowej, po odparciu ataku na rodzinne miasto Epu'iego jego ojciec wrócił jako inwalida stracił nogę i trzy palce u lewej ręki. Po utracie kończyny ojca Epu'iego bogactwo rodziny malało i malało, gdy Epu prosił o pomoc dawnych znajomych oni odrzucali jego proźby, Epu musiał się wyprowadzić w wieku 17 lat i wyruszyć w podróż. Aby przetrwać w dziczy Epuhorby musiał rozwinąć swoje umiejętności survivalu i tak zrobił, poszedł do akademii łuczniczej, wyszkolił się na dobrego łucznika lecz wiele mu brakowało do perfekcji. Epuhorby obchodził w ten dzień swoje 27 urodziny gdy podbiegł do niego kurier przekazując mu list, zawartość listu brzmiała tak:

" Drogi Epuhorby twoi rodzice zginęli tragicznie w pożarze we własnym domu prosimy Cię wróć do Atrasu* na pogrzeb rodziców "

Epuhorby niezwłocznie wrócił do swojego rodzimego miasta na pogrzeb, ku jego zdziwieniu byli tam jego wrogowie i znajomi z dzieciństwa. Epu dowiedział się od mieszczan ów, że ktoś spiskował przeciwko jego rodzinie i wzniecił pożar w jego domu Epu okropnie się zezłościł i opuścił miasto. Epuhorby postanowił znaleźć owych spiskowców i się zemścić.

Legenda:

Epu - Ksywka nadana Epuhorby'iemu w dzieciństwie.

Atras - Rodzime miasto Epuhorby'iego

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia): Owszem ogarniam czasy ooc ic itp. grałem dużo w GTA SA:MP na serwerach RP gdzie zasady były podobne.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?

Ponieważ lubię serwery tego typu, a jest ich mało lub padają po tygodniu.

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

3. Czy tylko Myśliwy będzie mógł zabijać zwierzynę ?

Tak tylko ta warstwa społeczna będzie mogła tą czynność wykonać.

Interesujące , ponieważ na serwerze mówiłeś , że prawo do zabijania zwierząt dasz farmerom i myśliwym z takim drobiazgiem że moby przyjazne będą zabijane przez farmerów ...

Opublikowano

Nick w grze:Almmitarex

Imię w grze:Kalikst

Nazwisko w grze:Aulus

Wiek (prawdziwy):12

Biografia postaci (minimum 10 zdań).:Mój ojciec był rolnikiem , mnie zmuszano to pracy na roli , ale wolałem cos innego wolałem Strzelac z łuku.Moj ojciec tego nie widzial ale Matka tak.W wieku 10 lat dostałem swoj pierwszy łuk. Nie mogłem nauczyc sie strzelac ale na szczęcie mój wujek byl łucznikiem królewskim, i mi pomógł w nauce. W wieku 11 lat nauczylem sie strzelac juz dobrze. Ale niestety Pewnego razu w nocu obudziłem sie i usłyszałem krzyk przestraszyłem sie i ujrzałem moja matke i ojca martwych całych w krwi na łózku. I wtedy przysiągłem sobie ze znajde tego który to uczynil.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):Ogarniety jestem Uwielbiem Rpg grałem na wielu takich serwerach dam sobie rade.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Poniewaz czekałem dlugo na taki serwer i uwielbiam takie klimaty

Opublikowano

Nick w grze:Grotch

Imię w grze:Adrian

Nazwisko w grze:Hejterowski

Wiek (prawdziwy):14

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Nick w grze: Aynix

Imię w grze: Errindel

Nazwisko w grze: Alanel

Biografia postaci : Erridnel był sierotą. Jego rodzice zginęli na wojnie gdy ten miał zaledwie kilka lat. Przygarnął go Lohil, myśliwy, który mieszkał w pobliżu wioski. Chłopak gdy dorastał uczył się coraz nowszych umiejętności. Nauczył się strzelać z łuku, tropić zwierzynę i poruszać bezszelestnie po lesie. Gdy dorosnął przejął zajęcie Lohila. Stał się znanym myśliwym, ludzie go szanowali. Jednak coś nie dawało mu spokoju. Coś ciągło go w świat, ku przygodzie. Wyruszył w długą podróż. Mijał na swej drodze wiele pięknych miejsc, które dane było oglądać niewielu. I tak trafił do Grecii. Na jego drodze stanęło wielki miasto, całkowicie odmienne od wiosek z drewnianymi domami jakie wcześniej widział. I wiedział, że znalazł miejsce, którego szukał. Tutaj zostanie...

Znajomość zasad RPG: 6/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ? : Kiedyś grałem na serwerze RPG i grało mi się bardzo przyjemnie. Chciałbym znów zagrać na jakimś prawdziwym RPG.

Nawet spoko, pierwsze dwa zdania tylko mi się nie podobają.

Przyjęty.

Opublikowano

@DamianPL12

na ankiecie jest podany poprawny czas wystartowania serwera czy to się jeszcze zmieni?

nie przeglądałem wszystkich stron dlatego się pytam...

76561198030624353.png

Opublikowano

Serwer starożytność ok. 3000 lat p.n.e. ale ty się urodziłeś w 17wieku, pis joł.

Ale to musi być prawdziwa data ? Wymyśliłem sobie taką do historyjki...Myślałem że nie muszę pisać tak jak jest w realu. Jak będzie trzeba mogę poprawić..

Opublikowano

Nick w grze:D0MINIK

Imię w grze:Dominik

Nazwisko w grze:Wielki

Wiek (prawdziwy):16

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Dominik był synem Lumina. Lumin był Bogiem wojny ale Dominik Nie przejawiał żadnych szczególnych zdolności, dlatego rodzice oddali go na wychowanie jednemu z tytanów. Jego opiekun sam nic nie umiał i trenował go jedynie w ćwiczeniach fizycznych. Zaszczepiło to przekonanie u Dominika, że najwspanialszym z zajęć jest wojna.

Znajomość zasad RPG(0/10):9.5/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Chciałbym zagrać na waszym serwerze ponieważ nigdy nie grałem na takich serwerach i bardzo ciekawi mnie czy to wypali i czy bedzie tak ciekawie jak sie zapowiada.

Opublikowano

Nick w grze:D0MINIK

Imię w grze:Dominik

Nazwisko w grze:Wielki

Biografia postaci (minimum 10 zdań): Dominik był synem Lumina. Lumin był Bogiem wojny ale Dominik Nie przejawiał żadnych szczególnych zdolności, dlatego rodzice oddali go na wychowanie jednemu z tytanów. Jego opiekun sam nic nie umiał i trenował go jedynie w ćwiczeniach fizycznych. Zaszczepiło to przekonanie u Dominika, że najwspanialszym z zajęć jest wojna.

Znajomość zasad RPG(0/10):9.5/10

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Chciałbym zagrać na waszym serwerze ponieważ nigdy nie grałem na takich serwerach i bardzo ciekawi mnie czy to wypali i czy bedzie tak ciekawie jak sie zapowiada.

Kolejny debil, który nie umie napisać 10 zdań.

Opublikowano

Nick w grze: Komandzio

Imię w grze: Hektor

Nazwisko w grze: Oktawian

Wiek (prawdziwy): 19

Biografia postaci:

Hektor pochodzi z prostego ludu żyjącego spokojnie i raczej unikającego wojen. Ojciec

Hektora od dziecka uczył go, że w życiu prawdziwy mężczyzna musi być w stanie

utrzymać i chronić swoją rodzinę więc ojciec uczył go różnych przydatnych w życiu

umiejętności takich jak rzemiosło, walka wręcz, myślistwo czy łowiectwo.

Uczył go wszystkiego co w dorosłym życiu pomogło by mu przeżyć.

​Rok temu Hektor opuścił rodzinne miasto, aby rozpocząć własne dorosłe życie.

Jego wędrówka doprowadziła go do Grecji gdzie postanawia się zadomowić.

Na początku ma zamiar prowadzić ustatkowane życie czyli zdobywać środki. Chciałby również

znaleźć żonę i mieć potomstwo. Hektor uważa boga Sefira za swojego

patrona gdyż uważa iż to właśnie on przynosi myśliwym pomyślność w polowaniach.

Znajomość zasad RPG (w skali 1-10): 7/8 (Jednak myślę że jestem w stanie szybko zapoznać

się z panującymi tu zasadami.

Przyjęty.

Interesujące , ponieważ na serwerze mówiłeś , że prawo do zabijania zwierząt dasz farmerom i myśliwym z takim drobiazgiem że moby przyjazne będą zabijane przez farmerów ...

Było to przed aktualizacją 2.0

Opublikowano

Nick w grze:Dunmar29

Imię w grze:Cymis

Nazwisko w grze: Feer

Biografia postaci (minimum 10 zdań):W wieku 2 lat stracił ojca i wychowany był tylko przez matke.Cymis nie miał dzieciństwa od najmłodszych lat szkolił się na role rycerza by mierzyć sprawiedliwość.Gdy miał już 14lat wyruszył w świat szukając wielkich niezapomnianych przygód.Po pięciu latach wrócił do wioski mężny i nieustraszony znając co to ból i poświecenie.Dbał o dobrą sławę swojego imienia i brał udział we wszystkich niebezpiecznych pojedynkach.Po 2 latach znów wyruszył w podróż o której nikt ci jeszcze nie wie.Następny rozdział dopiero się zaczyna.....

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):Na serwerach rpg gram od roku, ortografię oraz czat ogarniam ponad norme.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Pierwszy raz widzę taki serwer i chciałbym zaznać nowej przygody.

Opublikowano

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Dawno.dawno temu gdy byłem jeszcze młody trwała wielka woja pomiędzy ludźmi a Bogami.Żaden człowiek nie mógł się sprzeciwić potężnych wysłanników od Bogów.Gdy wszyscy ludzie stracili już nadzieje z nad horyzontu pokazała się grupa członków Guardians, z wielką determinacją elitarni żołnierze zawarli pakt z Bogami,mianowicie cała ludzkość musiała czcić dowolnego Boga by znów świat nie pogrążył się w chaosie.

Od tamtego czasu podziwiam tą elitarną gildie która uratowała świat przed zagładą.

10 lat później wstąpiłem do gildi Guardians, po 2 latach zyskałem szacunek wszystkich członków.

Gdy nasz stary przywódca umarł wskazał mnie na następnego przywódce.Od tamtego czasu jedyne co nas trzyma przy życiu to wiara że ten świat może stać się lepszy.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):Na serwerach rpg gram od roku(Jednym z nich był Seggelin), ortografię oraz czat ogarniam ponad normę.Moje doświadczenie mogę wycenić na 8/10.

Czemu chciałbyś zagrać na naszym serwerze ?:Pierwszy raz widzę taki serwer i chciałbym zaznać nowej przygody.

Opublikowano

Jeny człowieku ale mi nie zależy aby był serwer maximum tutaj chodzi o to aby się fajnie grało, poznać ciekawych ludzi.

Nie moja wina że nie umiesz poprawnie czytać i robisz z biografii mitologię. Popatrz sobie na podania przyjętych osób.

A w ogóle to twoje podanie jest chyba bez możliwości poprawy...

1. OzzyIiggy Arkadiusz WIelki

2. Ninta Eletra Hostan

3. CortexPL Spartacus Openiusus

4. MasterDulu Tarkwiniusz Starszy

5. vegetassj50 Grados Rdrawy

6. Meow Arystydes Macedoniusz

7. IceLaysPL Spanne Magiun

8. czortek Cezary Baron

9. Seth Leo Yang

10. Sweetgrove Swatinius Grovenius

11. coxefgu Naturis Minutus

12. SenseYBennY Ghonat Lindaria

13. mamaraga Von Vorent

14. kajsks Kylar Coronder

15. LanoMC Lano Perez

16. AzurekGT Sembrador Venganza

17. NoMoreFun Lysippos Anisphilli

18. melekus Macedoniusz Kasapi

19. Karenshi33 Electri Ajairu

20. Veiro Tyrrus Pyrotis

21. Miron Hagar Vaban

22. Shundey Nathan Roan

23. Wolsonnq Temidyra Saheeshn

24. Filal Erlem Etard

25. Morelaaa Kira Dolabella

26. xKali Positivum Fertekulus

27. Damik936 Tyler Nieznane

28. marcin11016 Marcos Jenerus

29. Rizonek Diorodos Ratux

30. wojwym Hektor Rammus

31. Vernirn Diego Fenx

32. rafias Rafi Aulus

33. Quai Marco Johnson

34. Xx Jax Konger

35. Adek29 Amsterdam Gonzales

36. Mostege Soran Ibrahim

37. Hotarti Emhyr van Emreis

38. Scorpion Elif Mocny

39. TheRadekXD Ashur Kirabat

40. Zengeds Zengeds Ostry

41. BezikPl Cyryl Kasapi

42. UNREAL_D Unre Ischyrion

43. Fleven Katniss Bell

44. Mrostry0407 Hedyn Wolf

45. Demar1911 Mat De

46. Duamian Haleios Avaren

47. Craapsi Utern Cerk

48. BrazerSoGood Epuhorby Winterrun

49. Komandzio Hektor Oktawian

Opublikowano

Biografia postaci (minimum 10 zdań):Dawno.dawno temu gdy byłem jeszcze młody trwała wielka woja(wojna) pomiędzy ludźmi a Bogami.Żaden człowiek nie mógł się sprzeciwić potężnych wysłanników od Bogów.Gdy wszyscy ludzie stracili już nadzieje z nad horyzontu pokazała się grupa członków Guardians, z wielką determinacją elitarni żołnierze zawarli pakt z Bogami,mianowicie cała ludzkość musiała czcić dowolnego Boga by znów świat nie pogrążył się w chaosie.

Od tamtego czasu podziwiam tą elitarną gildie która uratowała świat przed zagładą.

10 lat później wstąpiłem do gildi Guardians, po 2 latach zyskałem szacunek wszystkich członków.

Gdy nasz stary przywódca umarł wskazał mnie na następnego przywódce.Od tamtego czasu jedyne co nas trzyma przy życiu to wiara że ten świat może stać się lepszy.

Znajomość zasad RPG(Czy grałeś na takich serwerach, ogarnięcie czatów,ortografia):Na serwerach rpg gram od roku(Jednym z nich był Seggelin), ortografię oraz czat ogarniam ponad norme.

Kolejna mitologia

._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...