Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę będziecie się jarać tak tymi cenami i na tej podstawie porównywać kto jest lepszy? Beka. ^_^ Żeby nie wiek Cristiano, chociaż nawet z nim jest obecnie najlepszy. =)

denzel.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę będziecie się jarać tak tymi cenami i na tej podstawie porównywać kto jest lepszy? Beka. ^_^ Żeby nie wiek Cristiano, chociaż nawet z nim jest obecnie najlepszy. =)

AHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Obiektywni fani Realu i w ogólne każdy kto ma IQ wyższe niż rozmiar swojego buta przyzna, że w tym sezonie Messi jest ponad Ronaldo/roku jest póki co nad Ronaldo.

Opublikowano

Real to indywialisci (Bale, CR7) i niech mi ktos powie ze tak nie jest - bede sie smial dlugo. Jednak trojka z Barcelony to jzu co innego, robia wspanialem rzeczy razem. Ok Ok Messi tez lubi sobie przebiec pol boiska, zjechac 5 zawdonikow i strzelic gola ale nie probuje robic tego tak czesto jak CR7. btw. Messiemu to wychodzi :x

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Obiektywni fani Realu i w ogólne każdy kto ma IQ wyższe niż rozmiar swojego buta przyzna, że w tym sezonie Messi jest ponad Ronaldo/roku jest póki co nad Ronaldo.

Bardziej chodziło mi tu o porównanie Ronaldo z Hazardem, a nie Messim, więc po co cieszysz mordę? Ronaldo jest najlepszym strzelcem w sezonie 14/15, ale bliżej ZP jest oczywiście Messi, jasne? Jasne. Nie wiem w ogóle o kim pisałeś w swoim poście, bo na pewno to nie nawiązuje do mnie. ;) 

denzel.png

Opublikowano

Najlepszy wyraźnie napisałeś. 

Opublikowano

Najlepszy wyraźnie napisałeś. 

Chodziło mi o liczbę strzelonych bramek w tym sezonie.

Fani Hazarda, możecie mi jedno wytłumaczyć? W czym Hazard jest lepszy od Cristiano, jak go zjada Neymar i Suarez. ^^ Ciężko mi to pojąć, przeciętny gracz, który gra w słabszej lidze, nie ma chyba nawet 20 bramek (?), (łał ledwo wyprzedził 'drewnianego' Bale. :)) I pisanie, że jest lepszy od CR7 jest trochę śmieszne.

Najpierw niech ten Hazardzik przewyższy Neymara i Suareza, (w sumie James też ma do niego blisko). A dopiero potem bierzecie się za porównania do legend.

denzel.png

Opublikowano

Stroje na sezon 2015/16 zaprezentowane. =)

Jakby ktoś chciał zobaczyć, to macie linki:

Link do strojów pierwszych i drugich oraz reszty treningowych itp. - klik

Link do wyglądu czcionki napisów z tyłu - klik

Dla mnie osobiście się podobają. ;)

denzel.png

Opublikowano

­Pierwsze z*******e, reszta średnio. Hazard aktualnie nie jest według mnie nawet w TOP5, Neymar, Suarez, Messi, Cristiano i Aguero są według mnie lepsi od niego. Ma potencjał, ale zobaczymy czy go wykorzysta na miarę ZP.

Opublikowano

Hazard nie potrafi utrzymać dyspozycji.

Miał zdominować Mistrzostwa Świata w Brazylii i każdy wie jak to się skończyło.

Co do koszulek, to nie są strasznie złe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Trzeba jeszcze poczekać na prezentację trzeciego kompletu.

Co sądzicie sytuacji z Ramosem?

Niby piszą, że leci pod kasę, ale moim 'skromnym' zdaniem on jest ważniejszą postacią niż np. Bale i daje więcej, więc powinien zarabiać również podobnie. ;)

denzel.png

Opublikowano

Trzeba jeszcze poczekać na prezentację trzeciego kompletu.

Co sądzicie sytuacji z Ramosem?

Niby piszą, że leci pod kasę, ale moim 'skromnym' zdaniem on jest ważniejszą postacią niż np. Bale i daje więcej, więc powinien zarabiać również podobnie. ;)

Szczerze? Ramos dość często zawodzi, te jego głupie błędy w obronie, faule, które skutkują osłabieniem zespołu lub karnymi... Stanowcze nie dla pensji wynoszącej 10 mln ojro. Zarabia 6 i maksymalnie do 8 powinni mu pensję podwyższyć, a jak nie, to powinien podzielić los Mesuta i Angela. Z całym szacunkiem do Sergio, ale za często mu odbija na boisku, a co do Bale to ten sezon nie był dla niego najlepszy, ale żaden zawodnik prócz Crisa i Jamesa nie może uznać tego sezonu za udany, no może jeszcze Kroos, ale tak to żaden. Każdy grał poniżej oczekiwań, a przecież te w Realu są postawione bardzo wysoko.

Opublikowano

Przynajmniej koszykarze zaliczyli wyśmienity sezon i wygrali wszystko co możliwe (Superpuchar Endesa, Puchar Króla, Euroligę i Ligę Endesa). 

Gratulacje dla nich. Nasi piłkarze powinni brać z nich przykład. =)

denzel.png

Opublikowano

Szkoda by było Ramosa.

Jak zmieni klub, to Real będzie musiał się rozglądać za nowym obrońcą.

Sam Pepe i Varane w podstawowej jedenastce nie wystarczą w kolejnym sezonie. Tym bardziej, że Real stawia sobie wysokie cele.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Szkoda by było Ramosa.

Jak zmieni klub, to Real będzie musiał się rozglądać za nowym obrońcą.

Sam Pepe i Varane w podstawowej jedenastce nie wystarczą w kolejnym sezonie. Tym bardziej, że Real stawia sobie wysokie cele.

Jak Ramos odejdzie, w co wątpię to podobno mają polować na Otamendiego z Valencii. 

Ogólnie Pepe powinien powoli ustąpić miejsce dla Varane, chłopak ma talent i powinien się przyzwyczajać do miejsca w pierwszym składzie. Pepe mógłby być zmiennikiem coś jak Arbeloa, który w sumie od następnego sezonu nie wiadomo czy wystąpi jak przychodzi Danilo. ;)

denzel.png

Opublikowano

Cristiano w końcu wypowiedział się dla mediów i uciął wszelkie spekulacje na temat jego odejścia. Ramos powinien brać z niego przykład, chyba że ktoś tu pod kasę poleci. =)

denzel.png

Gość Ramzes.
Opublikowano

Lucas Vázquez piłkarzem Realu Madryt.

Ciekawe czy ten transfer wypali tak jak np. Callejon 

Opublikowano

Jese grzeje ławkę to piosenki zaczyna pisać xD

https://www.youtube.com/watch?v=vlzKoP8q6ys

Ale też cięzko trenuje, pracuje jako jeden z nielicznych aby wrócić do formy! :P

Lucas Vázquez piłkarzem Realu Madryt.

Ciekawe czy ten transfer wypali tak jak np. Callejon 

On jest naszym wychowankiem, ale wątpię, że wypali. No chyba, że Rafa będzie miał taką zdolność... na pewno będzie dużo rotacji :P

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja to bym chciał aby przyszedł do nas jakiś solidny defensywny pomocnik, który tylko by czyścił. Wystarczy popatrzeć ile mieliśmy w tamtym sezonie straconych bramek. Jak Kroos miał bronić jak to gracz typowo ofensywny, a jeszcze Modrić wypadł, więc wgl lipa. 

Drugim transferem wiadomo powinien być De Gea, chociaż nic nie wiadomo i raczej więcej nie potrzebujemy. Można też pisać o ataku, ale nikogo nie ma kto mógłby pomóc. 

denzel.png

Opublikowano

Do połowy sezonu tak było, sam o tym dobrze wiesz :) Trofeów zero jak Barca w poprzednim sezonie, niektóre idiotyczne decyzje ale nie ma się co łamać :p

Będzie lepiej! Poza tym sezon i tak nie był zły, 2 miejsce w lidze 2 pkt straty, półfinał ligi mistrzów

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Do połowy sezonu tak było, sam o tym dobrze wiesz :) Trofeów zero jak Barca w poprzednim sezonie, niektóre idiotyczne decyzje ale nie ma się co łamać :P

Będzie lepiej! Poza tym sezon i tak nie był zły, 2 miejsce w lidze 2 pkt straty, półfinał ligi mistrzów

Sezon był zły i w głębi duszy dobrze o tym wiesz, dla takich zespołów jak Barca czy Real sezon bez chociaż jednego trofeum to porażka i tyle. Te 2 punkty w tym przypadku stanowiły przepaść, a półfinał na mocnej ślizgawce. 

A to porównanie "trofeów zero jak Barca w poprzednim sezonie" mmm... Pysznie się takie rzeczy czyta.

Opublikowano

van Gaal zniszczy Man UTD jeśli zamieni De Gea na tego przeciętnego Ramosa

Ramos to stary c**j ile on ma 29lat? De Gea młody i szybko sie rozwija byłby w United bramkarzem nr.1 przez lata, a Ramos pogra max 3 sezony

podobno real wycenia go na 80mln huehue zaraz tu jebne

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

van Gaal zniszczy Man UTD jeśli zamieni De Gea na tego przeciętnego Ramosa

Ramos to stary c**j ile on ma 29lat? De Gea młody i szybko sie rozwija byłby w United bramkarzem nr.1 przez lata, a Ramos pogra max 3 sezony

podobno real wycenia go na 80mln huehue zaraz tu jebne

Ty to chyba bardzo nie lubisz Realu z tego co widzę. Już z tego co piszesz mam taką bekę...zachowaj ten swój ból dupy dla siebie. :)

Przeciętny Ramos, który co roku znajduje się w jedenastce roku oraz jest wybierany najlepszym obrońcą. Akurat u środkowego obrońcy 29 lat, to nie jest dużo. Wystarczy popatrzeć na Ibrę, który ma 34 lata, a jak gra na ataku. :)

Bez odbioru, idź podniecaj się swoim Hazardem. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...