Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Podsumowując pretemporadę, wygląda to słabo, jednak jest potencjał. Strzelaliśmy mało, jednak bez głównych ogniw a defensywa grała bardzo dobrze. Liczę, że atak się odbuduje po powrocie Cristiano. Gareth zagrał wczoraj dobre spotkanie, był bardzo aktywny, liczę na taką wersję walijczyka częściej, bo jeśli powtórzy sezon to za rok zostanie sprzedany.

Obrona bez zarzutów, kapitan przedłuża kontrakt, dobrzy zmiennicy. Jedynie budzi wątpliwości Coentrao, którego bardzo lubię, jednak jest straszną szklanką i słabym zawodowcem (fajki itp.) a przedwczoraj został przyłapany w nocnym klubie gdy niby "leczył kontuzję". Jeśli Coentrao miałby przez sezon maksymalnie 2-3 kontuzje, które wykluczyłyby go sumując na maksymalnie miesiąc, byłby zdecydowanie lepszym LO od Marcelo.

Dla Fabio i tak wielki szacunek, zawsze jak grał walczył do upadłego, biegał za 5. Atak, no właśnie, wiele talentów i niewiadomych. Zacznijmy od Cherysheva - ja bym go zostawił, przy rotacjach Beniteza może być zmiennikiem na obydwu skrzydłach solidnym. Lucas Vazquez - za dużo nie pokazal, jednak zostanie bo został wykupiony. Nie będzie raczej grał często, może sie okazać dobrym zmiennikiem. Jese przepracował świetnie okres przed pretemporadą i w przedsezonowych spotkaniach było widać, że jednak może coś z niego być. Ogromny potencjał, może zmieniać cała trójkę w ataku.

Asensio... świetny chłopak, nie do końca doceniany, jednak MUSI iść na wypożyczenie, bo jego pozycja to głównie pomocnik ofensywny, a jak wiadomo tam gra James, Isco i czasem Gareth. Ciekaw jestem tych pozycji, czy będą się przez cały sezon wymieniać typu Bale - raz pomocnik, raz skrzydłowy, to samo o hiszpanie i kolumbijczyku, którzy również potrafią grać na obydwu skrzydłach.

Najbardziej martwi atak - oby Benitez do startu to poukładał. Jeszcze zobaczymy mecz o Trofeo Bernabeu z Galatasaray, jak im to wyjdzie z klasowym przeciwnikiem.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy terminarz La Liga!

http://www.realmadryt.pl/index.php?co=terminarz

Na wniosek Wyższej Rady ds. Sportu zmieniono terminarz Primera División. Głównym powodem był brak porozumienia między Ligą a Federacją o mecz Barcelony z Getafe w 10. kolejce, który został przełożony na końcówkę sierpnia. W nowym kalendarzu 10. kolejkę i każdą serię następującą po niej przesunięto do przodu. To sprawia, że na przykład pierwszy listopadowy Klasyk odbędzie się wstępnie 22 listopada, a nie 8 listopada. Z kolei rewanż na Camp Nou zamiast 3 kwietnia zostanie rozegrany 10 kwietnia.

Do tego zatwierdzono daty meczów w Pucharze Króla, a finał tych rozgrywek ustalono na 7 maja zamiast na 21 maja 2016 roku.
Opublikowano

Siemka Madridistas jakie pierwsze wrażenia na temat Beniteza? Okres Przygotowawczy już praktycznie za nami (zostało trofeum Santiago Bernabeu). Czas na wstępne oceny i przypuszczenia ;D

jifdyv.jpg

Opublikowano

Siemka Madridistas jakie pierwsze wrażenia na temat Beniteza? Okres Przygotowawczy już praktycznie za nami (zostało trofeum Santiago Bernabeu). Czas na wstępne oceny i przypuszczenia ;D

Pierwsze wrażenie? 2/10. Ale nie ma co wróżyć, bo to jest pre-sezon, go się nie bierze na poważnie. 

Opublikowano

Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, ale pożyjemy zobaczymy.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Puta Barca Hala Madryt ! <3

Nie biorę Cię na poważnie, ale:

Opublikowano

Przypomnieć Ci wcześniejsze żałosne zachowania Pique?

Mówisz o zachowaniu 1 piłkarza, a ja Ci podaję okres kiedy cały klub zachowywał się jak zwierzaki. Sam napisałeś "Tym się różni klasa Realu do Barcy".

Opublikowano

Tak, ale już dawno piłkarze Realu tak się nie zachowuje, tym bardziej Pepe. To już przeszłość, ale jak widać Pique dalej ma ból dupy. Mógłby to zostawić, a nie dalej robić z siebie idiotę. 

Słyszeliście coś o trzecich strojach? Miały być podobno granatowe z niebieskimi wstawkami, a teraz piszą że czarne z kołnierzykiem, coś jak w tamtym sezonie.

denzel.png

Opublikowano

Tak, ale już dawno piłkarze Realu tak się nie zachowuje, tym bardziej Pepe. To już przeszłość, ale jak widać Pique dalej ma ból dupy. Mógłby to zostawić, a nie dalej robić z siebie idiotę. 

Słyszeliście coś o trzecich strojach? Miały być podobno granatowe z niebieskimi wstawkami, a teraz piszą że czarne z kołnierzykiem, coś jak w tamtym sezonie.

Nawet nie wiesz jak bardzo brechtam się z tego 'faktu', że Pepe się ogarnął.  ^_^

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak bardzo brechtam się z tego 'faktu', że Pepe się ogarnął.  ^_^

Napiszesz mi kiedy ostatnio Pepe dostał czerwoną kartkę za brutalny faul lub jakieś dziwne zachowanie? Od przyjścia Carlo, Pepe bardzo się zmienił ;)

denzel.png

Opublikowano

Odkąd Mourinho nie trenuje już realu to Ramos, Pepe i Coentrao sie uspokoili

Ale tego co robił Ramos i Pepe, to Pique nie przebije jednak :)

Opublikowano

Pepe w ostatnim sezonie dostał tylko 4 żółte kartki w La Lidze. :P

Stroje będą chyba te granatowe. 

Opublikowano

Pique totalny brak szacunku, na bernabeu powinni kibice "ladnie" go przywitac

Juz 18 (za 2 dni) gramy z Galatasaray :) Ostatnio troche im nastrzelalismy bramek, byc moze teraz tez bedzie spore widowisko

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

No pokaż mi jakieś 'zle słowa' Pepe o Barcelonie- czekam.

Nie chodzi o to co mówił tylko co robił. Udajesz takiego czy taki jesteś?

Chyba że kibicujesz realowi od 2 lat to sory :)

Opublikowano

A czy ja mówiłem o agresywnym zachowaniu Pique na boisku? Jak macie wypominać wybryki Pepe no to powodzenia :v

Pique zachowuje się jak zero a sam wyśmienicie nie gra!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A czy ja mówiłem o agresywnym zachowaniu Pique na boisku? Jak macie wypominać wybryki Pepe no to powodzenia :v

Pique zachowuje się jak zero a sam wyśmienicie nie gra!

Jesteś [...] hipokrytą,  a w dodatku dzieciakiem. A teraz pomyśl kto jest zerem. Pique, który posuwa jedna z największych gwiazd popu, gra w najlepszej drużynie świata na ten moment, i w ogóle ma życie takie jakie ma, czy Ty - Polak, który potrafi tylko płakać w necie, że ktoś obraził jego klub. Napisałeś wcześniej:

tym się różni klasa Realu od Barcelony

Krótką masz pamięć, powiem Ci tyle. Przypomnij sobie co się działo jak Mou był w Realu, przypomnij sobie sytuacje z Casillasem. To jest klasa wielkiego Realu?

Jestem za ukaraniem Pique, ale ty się zachowujesz jak 7-letnia dziewczynka, której zabrano zabawkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...