Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Subiektywna opinia, nie pozdrawiam.

Ile osób tyle opinii, zapamiętaj- sam na świecie nie żyjesz B)

Ty jesteś średniak, miał najwięcej obronionych strzałów w lidze.

­

W jego przypadku to rzeczywiście była subiektywna, ale co z tego skoro miał rację? Rozumiem bardziej lubić Cristiano, nienawidzić Messiego, ale chociaż nie oszukujcie samych siebie. W tym roku, zarówno drużynowo i indywidualnie, póki co Messi>Ronaldo. 

Co do Casilli to jestem ciekaw co pokaże, nie chce go skreślać. Bravo też nie doceniłem przed sezonem. 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby to mecz o pietruszkę, ale znów nasuwa się ta sama teza: Ronaldo na skrzydle jest bezproduktywny. 

Opublikowano

Zobaczymy jak zagrają z City, za 6 dni. Benitez musi to wszystko poukładać, w sumie te mecze początkowe znaczą tyle co nic. Ten mecz był bardziej do testowania graczy na pozycjach itp. 

Niby Cris rozumie się z Marcelo, ale czy dalej powinien grać na skrzydle? 

denzel.png

Opublikowano

Zobaczymy jak zagrają z City, za 6 dni. Benitez musi to wszystko poukładać, w sumie te mecze początkowe znaczą tyle co nic. Ten mecz był bardziej do testowania graczy na pozycjach itp. 

Niby Cris rozumie się z Marcelo, ale czy dalej powinien grać na skrzydle? 

Moim zdaniem nie. Nic na tym skrzydle nie robi. Pomacha kopytami, odegra do tyłu/dośrodkuje. Raz na milion uda mu się i strzeli gola, jaki tu sens? Mieli szanse ściągnąć młodego, dobrze się zapowiadającego skrzydłowego - Depay'a. Nawet nie wiadomo czy o niego walczyli, bo oni chyba nawet nie widzą jak się sprawy mają.

Nie abym jakoś "hejtował" CR'a, ale jego czasy na skrzydle się już skończyły. Teraz jego pozycją jest typowa '9'. 

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=rk-QbZKI1vM

Cuatro doszukuje się pierwszego starcia Cristiano z Benitezem. Na powyższym filmiku możecie obejrzeć nieuznaną z powodu spalonego bramkę Portugalczyka w dzisiejszym minimeczu. Zawodnik gdy dowiedział się o decyzji trenera, miał według stacji rzucić w jego kierunku: „K**wa! Spi***alaj! Widzisz tylko przewinienia przeciwko Portugalczykom! Gwiżdżesz przeciwko Portugalczykom!”. Benítez zareagował na to tylko spokojem i śmiechem. Po tej sytuacji atakujący odszedł na bok, żeby wykonać serię sprintów i chociaż telewizja o tym nie wspomniała, to wtedy Cristiano pracował już z uśmiechem. Cuatro dodało za to, że stosunki trenera z zawodnikiem są pod obserwacją od momentu, gdy Hiszpan stwierdził, że Ronaldo to jeden z najlepszych na świecie, bo najlepszego piłkarza trudno jest wybrać. 

Opublikowano

­Di Maria znów chce wrócić do Realu, jak dla mnie świetna informacja bo zawsze go podziwiałem.

Plany na przyszłość Ángela Di Maríi nie uwzględniają ani Manchesteru United, ani Old Trafford – donosi brytyjski dziennik Daily Star. Według angielskich żurnalistów argentyński zawodnik zakomunikował włodarzom Czerwonych Diabłów chęć opuszczenia klubu jeszcze w tym okienku transferowym.

Di María chciałby wrócić do Realu Madryt – klubu, który opuścił ledwie sezon temu. To pierwsza i najpoważniejsza opcja, którą rozważa Argentyńczyk razem ze swoją żoną. To nie pierwsze doniesienia o chęci powrotu Di Maríi do stolicy Hiszpanii.

Może dojdzie do wymiany Di Maria za Ramosa.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­Di Maria znów chce wrócić do Realu, jak dla mnie świetna informacja bo zawsze go podziwiałem.

Może dojdzie do wymiany Di Maria za Ramosa.

Po pierwsze, to United będzie chciało za niego dużą kwotę. Po drugie Ramos nie odejdzie. Po trzecie Van Gaal nie jest głupi i wie, że atak Depay-Roney-Di Maria to będzie sztos.

Opublikowano

Po pierwsze, to United będzie chciało za niego dużą kwotę. Po drugie Ramos nie odejdzie. Po trzecie Van Gaal nie jest głupi i wie, że atak Depay-Roney-Di Maria to będzie sztos.

Di Maria odejdzie raczej do PSG

yb8chy.jpg

Opublikowano

Oglądałem pierwszą połowę i wnioski wysuwają się same, mimo, że jest o ich pierwszy sparing to grają kiepsko.

Jak tam wrażenia po sparingu z City? :-)

­

@2down

Ból dupy?:v

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

­

Czym ty się szczycisz? Gratulacje, Real w najmocniejszym zestawieniu kontra 16 latek w defensywie i spółka. 

Opublikowano

­

Końcowy wynik meczu Real - Inter 3:0.

Strzelcy: Jese, Varane, James.

Wolny Jamesa - miodzio. :P

Pewny wynik, pewny mecz. Real dominowali nad Interem w sumie od samego początku. Szkoda tylko, że z początku Bale nie strzelił, jednak dobrze, że coś robi, że próbuje. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­

@2down

Ból dupy?:v

Dokładnie. Boli mnie dupa, że Real wygrywa jakieś śmieszne trofeum, które idzie na opał :v

No, wolny Jamesa piękny. 

Opublikowano

Ciekawe kto poleci ze składu, Isco czy James. Najlepiej by było jak obaj byliby w składzie, ale niestety ani Benzema ani Bale nie usiądzie. 

W czwartek finałowe starcie z Milanem o wygranie turnieju!

denzel.png

Opublikowano

Mimo wszystko Isco. Za długo prowadzi piłkę, co czasem mu wyjdzie, a czasem głupio straci. Pasuje bardziej do Barcy. 

Opublikowano

Ciekawe kto poleci ze składu, Isco czy James. Najlepiej by było jak obaj byliby w składzie, ale niestety ani Benzema ani Bale nie usiądzie. 

W czwartek finałowe starcie z Milanem o wygranie turnieju!

Benzema.

Mimo wszystko Isco. Za długo prowadzi piłkę, co czasem mu wyjdzie, a czasem głupio straci. Pasuje bardziej do Barcy. 

Hahah, dobrze, że napisałeś "czasem". Bo ostatnimi czasy to najlepszy piłkarz w zespole. A do Barcy to pasuje jego pies :v

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Benzema ma niby usiąść? Hahahahahahahahaah, dobre. 

Podczas sezonu Isco bardzo często tracił, po czym starał się szybkim pressingiem odzyskać. Aaa, i jeszcze jedno :v

55b8e68158591.png

Opublikowano

Nie ma szans żeby Benzema usiadł. Sam Benitez w ostatnim wywiadzie powiedział, "W tym sezonie kluczowi będą Cristiano, Benzema, Bale czy James".

Bale gra dlatego bo kosztował 100 mln, akurat Perez pozwoliłby sadzać na ławkę gracza za taką kasę. Wyszłoby wtedy, że pieniądze w błoto, a on tego nie chce. ;)

denzel.png

Opublikowano

­Nie śledziłem tych pierwszych spotkań presezonu i mam pytanie dotyczące Cherysheva. Sprawdza się chłopak?

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...