Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że jak na początek sezonu pokazuje, że może się przydać drużynie, naprawdę.

Wygrywamy w Chinach z Milanem po strasznie nudnym meczu jak i karnych.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak myślicie kto jest najlepszy z RM?

Najlepszego ciężko wybrać, bo każdy jest od czegoś innego. Ja bym postawił na Cristiano, Jamesa, Kroosa, Modricia, Marcelo i Ramosa. Jednak CR7 wydaje się najwięcej dawać drużynie swoimi golami i jest największą gwiazdą Realu. 

Oficjalnie: Vallejo piłkarzem Realu Madryt! 

Bardzo dobra wiadomość. ;)

denzel.png

Opublikowano

jak myślicie kto jest najlepszy z RM?

James, Ronaldo

Najlepszego ciężko wybrać, bo każdy jest od czegoś innego. Ja bym postawił na Cristiano, Jamesa, Kroosa, Modricia, Marcelo i Ramosa. Jednak CR7 wydaje się najwięcej dawać drużynie swoimi golami i jest największą gwiazdą Realu. 

Oficjalnie: Vallejo piłkarzem Realu Madryt! 

Bardzo dobra wiadomość. ;)

Marcelo :D On czasem zapomina co oznacza lewy OBROŃCA. Chodź co by nie powiedzieć to w ofensywie daje sporo. 

Opublikowano

James, Ronaldo

Marcelo :D On czasem zapomina co oznacza lewy OBROŃCA. Chodź co by nie powiedzieć to w ofensywie daje sporo. 

Oj w tym sezonie wątpię czy tak będzie. Ogólnie wydaje się, że Real lepiej broni. :P Jednak M12 daje on bardzo dużo w Realu, więc go wymieniłem.

denzel.png

Opublikowano

Bardzo dobrze :). Ogra się chopok i potem powalczy

To znaczy on został kupiony przez Real, ale zostaje nadal w swoim klubie na wypożyczeniu. Ogrywa się dalej, bo w sumie już trochę pograł, 31 meczy w Zaragoza :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To znaczy on został kupiony przez Real, ale zostaje nadal w swoim klubie na wypożyczeniu. Ogrywa się dalej, bo w sumie już trochę pograł, 31 meczy w Zaragoza :D

Z chęcią w przyszłości zobaczyłbym duet Vallejo - Varane na obronie. Obaj młodzi i perspektywiczni :D

mv4a7y.jpg

Opublikowano

Właśnie, co do Varane'a. Jest w takim wieku, że musi zacząć więcej grać. Tylko teraz kosztem kogo? Moim zdaniem Pepe powinien zostać odsunięty nieco na bok, a podstawową parą stoperów Ramos-Varane.

Opublikowano

Właśnie, co do Varane'a. Jest w takim wieku, że musi zacząć więcej grać. Tylko teraz kosztem kogo? Moim zdaniem Pepe powinien zostać odsunięty nieco na bok, a podstawową parą stoperów Ramos-Varane.

Mam takie samo zdanie. Chociaż Pepe to też bardzo dobry obrońca, ciężko zdecydować na kogo postawić. Moim zdaniem w tym sezonie należałoby częściej rotować pomiędzy Varanem, a Pepe. 

W tym tygodniu ma zakończyć się saga pod tytułem Ramos i De Gea. 

Opublikowano

I tak się dzieje, jak można zauważyć :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pepe ma już takie doświadczenie, że nie potrzebuje aż tak regularnej gry, aby utzymać formę. Varane jest w takim wieku, że aby potencjał się nie zmarnował to potrzebuje regularnej gry.

mv4a7y.jpg

Opublikowano

Wynik meczu Real - Tottenham 2:0.

Strzelcy: James (asysta Isco), Bale.

Jak obstawiacie z kim zagramy jutro? Już zaraz mecz Bayern'u z Milanem.

Ogólnie to jakiś szybki ten turniej. 

denzel.png

Opublikowano

Rozgrywane systemem pucharowym, więc jaki ma być. 4 druzny 2 mecze i finał, dziękuje dobranoc xD

Bayern-Real finał.

Opublikowano

Wynik meczu Real - Bayern, 0:1.

Strzelcy: Lewandowski (asysta Costa).

W sumie ja tam z Realu jestem w miarę zadowolony. Porównać nasz skład z Bayerem + jak oni się spieli na ten mecz, to beka. :P U nas zabrakło dużo podstawowych zawodników, pograło dużo młodych (co jest na plus) + testowanie zawodników na różnych pozycjach.

Podsumowując, było dobrze. ;)

denzel.png

Opublikowano

Kogo obchodzą te gówniane puchary? One albo idą do na opał, albo Ramos dostaje je aby mógł sobie porzucać z autobusu. W pre-sezonie najważniejsze jest aby żaden piłkarz nie dostał kontuzji. W tym czasie wprowadzane są różne taktyki i są testowane. Nie oglądałem meczu, więc się nie wypowiem. Cieszy bramka Lewego, i stwierdzenie: Lewy katem Realu w jakiejś tam gazecie trochę true imo. :)

Opublikowano

Kogo obchodzą te gówniane puchary? One albo idą do na opał, albo Ramos dostaje je aby mógł sobie porzucać z autobusu. W pre-sezonie najważniejsze jest aby żaden piłkarz nie dostał kontuzji. W tym czasie wprowadzane są różne taktyki i są testowane. Nie oglądałem meczu, więc się nie wypowiem. Cieszy bramka Lewego, i stwierdzenie: Lewy katem Realu w jakiejś tam gazecie trochę true imo. :)

No ale warto wspomnieć o zmarnowanej przez niego setce, bo ludzie widzą tylko same pozytywy :P

Pepe kontuzjowany.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jasne, ale też u Carlitosa mało ich nie dostawał- aczkolwiek moim zdaniem powinien zaczynać w pierwszym składzie. Według wielu jest to najlepszy młody środkowy obrońca, także z potencjałem... w dodatku jego przyśpieszenie :O

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jasne, ale też u Carlitosa mało ich nie dostawał- aczkolwiek moim zdaniem powinien zaczynać w pierwszym składzie. Według wielu jest to najlepszy młody środkowy obrońca, także z potencjałem... w dodatku jego przyśpieszenie :O

No, przyśpieszenie ma powiedziałbym znakomite. Ale Pepe szklanka ostatnio :v

Opublikowano

No, przyśpieszenie ma powiedziałbym znakomite. Ale Pepe szklanka ostatnio :v

Ma swoje lata, mimo wszystko ostatnimi czasy wyglądał solidnie :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...