Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plotki też nie rodzą się z niczego. Moim zdaniem jednak Benitez, a alternatywą do niego jest Emery. Nie ma sensu zatrudniać Klopp'a, który nie zna hiszpańskiego. Chyba, że co mecz będzie miał przy sobie tłumacza.

Guardiola tez dwa tygodnie przed zatrudnieniem w Bayernie nie znal niemieckiego,a sluchawka w uchu w swiecie pilkarskim to nie jest problem ;)

A co do plotek: Geralt61 je gluty z nosa. Plotka jest? Jest. A wziela sie z niczego, ot palnalem cos sobie. Oczywiscie bez obrazy,to tylko przyklad haha

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plotki też nie rodzą się z niczego. Moim zdaniem jednak Benitez, a alternatywą do niego jest Emery. Nie ma sensu zatrudniać Klopp'a, który nie zna hiszpańskiego. Chyba, że co mecz będzie miał przy sobie tłumacza. 

A czy Klopp nie robi sb czasem przerwy przez  1 sezon? Coś mi się o uszy obiło. 

Jestem ciekaw jakby sb poradził Benitez w Realu, hmmm :) 

skpUo.png

Opublikowano

A czy Klopp nie robi sb czasem przerwy przez 1 sezon? Coś mi się o uszy obiło.

Jestem ciekaw jakby sb poradził Benitez w Realu, hmmm :)

Naprawde? o.O Nic o tym nie slyszalem.

Swoja droga, kiedy ogladalem polfinal Pucharu Niemiec i zobaczylem Kloppa i to, w jakie emocje wklada w ten klub.. Po prostu cos pieknego,poezja. Uswiadomilem sobie wtedy,ze jego juz wkrotce nie bedzie. Czlowieka, ktory zaszczepil we mnie ogromna sympatie do BVB,bo chociaz nie jestem ich zapalonym kibicem, to zawsze kiedy ktos stawial mnie przed wyborem "BVB czy XYZ?" (w miejscu XYZ jakikolwiek klub, nie liczac Lecha i Realu) nie wahalem sie ani sekundy i odpowiadalem BVB. A to wlasnie bylo dzielo Kloppa. Echte Liebe, Jurgen!

Opublikowano

Chodzi mi o to, że plotki dotyczące odejścia/dojścia zawodnika/trenera nie biorą się z niczego. Wielu dziennikarzy jest powiązanych z klubami, na przykład RAC1 jest bardzo związane z FCB, a Sport i MD też mają swoich ludzi. Oni wiedzą co się dzieje w drużynie, choć nie mają prawa, potem wychodzą brudy, np. to, że Messi był obrażony/pokłócił się z Lucho. Moim zdaniem to była prawda. Poza tym tam pracują ludzie, którzy potrafią odczytać słowa piłkarzy z ruchu warg. Także napięta atmosfera między trenerem, a piłkarzem daje podstawy do puszczenia plotki i jednym z nich. A to Lucho odejdzie, a to Messi śledzi Chelsea i Courtoisa. 

Poza tym wiemy jakimi klubami są Barca i Real. U nich remis to jak porażka, a sezon bez trofeów to tragedia. Również w takiej sytuacji już tworzą się podstawy do tego aby puścić plotkę, że trener opuści klub po sezonie bez wygranego pucharu. 

Oficjalnie: Benitez odchodzi z Napoli - widzisz? Zaczęło się od plotki. ;)

Opublikowano

Chodzi mi o to, że plotki dotyczące odejścia/dojścia zawodnika/trenera nie biorą się z niczego. Wielu dziennikarzy jest powiązanych z klubami, na przykład RAC1 jest bardzo związane z FCB, a Sport i MD też mają swoich ludzi. Oni wiedzą co się dzieje w drużynie, choć nie mają prawa, potem wychodzą brudy, np. to, że Messi był obrażony/pokłócił się z Lucho. Moim zdaniem to była prawda. Poza tym tam pracują ludzie, którzy potrafią odczytać słowa piłkarzy z ruchu warg. Także napięta atmosfera między trenerem, a piłkarzem daje podstawy do puszczenia plotki i jednym z nich. A to Lucho odejdzie, a to Messi śledzi Chelsea i Courtoisa.

Poza tym wiemy jakimi klubami są Barca i Real. U nich remis to jak porażka, a sezon bez trofeów to tragedia. Również w takiej sytuacji już tworzą się podstawy do tego aby puścić plotkę, że trener opuści klub po sezonie bez wygranego pucharu.

Oficjalnie: Benitez odchodzi z Napoli - widzisz? Zaczęło się od plotki. ;)

Klopp w Turcji,skad wziela sie ta plotka? Ze zdjecia wykonanego dwa lata temu,no litosci ludzie :P

Aa co do Beniteza, to z tego co sie orientuje od dluzszego czasu mial byc na wylocie z Neapolu. Co wiecej,zostal zwolniony. Nie wykluczam go,ale to o niczym nie swiadczy :P

Opublikowano

Nie wiem jak to się nazywa, ale takie myślenie jakie uskuteczniasz jest... dziwne? Wszystko odwracasz ogonem tak aby wyszło na Twoje, zrozum, że nie masz racji i już skończ ten temat proszę Cię, przekonamy się nie długo kto zostanie trenerem Realu. Na razie wszystko idzie ku temu, że Benitez zostanie trenerem Realu. 

Opublikowano

Nie wiem jak to się nazywa, ale takie myślenie jakie uskuteczniasz jest... dziwne? Wszystko odwracasz ogonem tak aby wyszło na Twoje, zrozum, że nie masz racji i już skończ ten temat proszę Cię, przekonamy się nie długo kto zostanie trenerem Realu. Na razie wszystko idzie ku temu, że Benitez zostanie trenerem Realu. 

A to już czysta hipokryzja, pisząc "zrozum,że nie masz racji" znów Ty próbujesz przeciągnąć rację na swoją stronę ;)

A moje myślenie jest prawidłowe, bo plotkom nigdy nie należy wierzyć, a wiele z nich bierze się z niczego właśnie. Tak jak Klopp w Turcji. xD

Opublikowano

A to już czysta hipokryzja, pisząc "zrozum,że nie masz racji" znów Ty próbujesz przeciągnąć rację na swoją stronę ;)

A moje myślenie jest prawidłowe, bo plotkom nigdy nie należy wierzyć, a wiele z nich bierze się z niczego właśnie. Tak jak Klopp w Turcji. xD

Kto twoim zdaniem zostanie trenerem Realu? Plotki plotkami, ale raczej Benitez.

denzel.png

Opublikowano

Kto twoim zdaniem zostanie trenerem Realu? Plotki plotkami, ale raczej Benitez.

Benitez na pewno,dzis sie wygadal niby przypadkiem wiceprezes. No niestety.

Zdawalem sobie sprawe z powaznej kandydatury Beniteza,ale nie lubie po prostu takich plotek. A to,ze Hiszpana wyjatkowo nie lubie,to tylko dolewalo oliwy do ognia :P

Opublikowano

Chodziło mi o to, że pismaki węszą wszędzie, mają swoje kontakty i nawet zapłacą aby dostali chociaż 2 słowa na gorący temat. Plotka o Benitezie też pewnie nie wzięła się znikąd. 

Ja bym go nie skreślał od razu, może okaże się geniuszem w Realu, kto wie. ;p

Opublikowano

Real wielka potęga :D

97439645260407072155.png

Pokazujesz palcem? Nieładnie 

Adekwatnie. 

Opublikowano

Hm, może podyskutujmy o transferach. 

Piszcie jakich grajków byście chcieli zobaczyć w klubie. Oczywiście piszcie transfery możliwe do wykonania. 

Moje typy:

De Gea (raczej pewniak), Danilo (pewniak), Veratti, Aguero.

^^

denzel.png

Opublikowano

Danillo już jest, De Gea raczej też w 90%. Veratti wątpie i Aguero być może, ale nie za małą kasę. Od szejków nikogo za bezcen nie wyciągną. :v

Opublikowano

Hm, może podyskutujmy o transferach.

Piszcie jakich grajków byście chcieli zobaczyć w klubie. Oczywiście piszcie transfery możliwe do wykonania.

Moje typy:

De Gea (raczej pewniak), Danilo (pewniak), Veratti, Aguero.

^^

Danilo już jest zawodnikiem realu.

De Gea 50/50

Verratti mało prawdopodobne

Aguero mało prawdopodobne

ja zaś chętnie widziałbym w realu Szczęsnego. Wojtek dodałby dymu pod bramką i trudniej byłoby w nią trafić

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie nowa formacja Realu i czy w ogóle ją zmieni. Od 2-3 sezonów Ronaldo czyha w polu karnym zamiast oddać to pole Benzemie, który tak na prawdę jest tą 9 Realu. Przez to Lewe skrzydło prawie w ogólnie nie funkcjonuje.

Opublikowano

Ciekawe są te pogłoski o przesunięciu CR7 na szpicę? 

Co o tym sadzicie?

Dla mnie to mógł by być ciekawy pomysł. CR z jego atrybutami i skutecznością świetnie nadaje się na ŚN. Zawsze podczas meczu mogłby schodzić na skrzydło.

Natomiast Benzyna mógł grac za plecami Ronaldo. Na pozycji cofniętego napastnika świetnie spisywał by się James.

Opublikowano

To jest najlepsze co może zrobić Benitez na ten moment. Ronaldo już od dłuższego czasu (2 sezonów) schodzi do środka zabierając strefę Benzemie i zostawiając lewe skrzydło puste.

Opublikowano

Tak jak piszecie wyżej, to raczej najlepsza opcja. Tym samym, że Bale podobno woli grać na lewej stronie.

Lewa - Bale

Środek - Ronaldo

Prawa - James

Tak bym to widział. ;)

Mogli by również rotować na:

Lewa - Ronaldo

Środek - Benzema

Prawa - James/Bale

Zobaczymy jak Cristiano wyrazi chęć grania na ŚN.

denzel.png

Opublikowano

najnowszy ranking wartości zawodników.

Zestawienie bierze pod uwagę takie czynniki jak: wiek, pozycja, długość kontraktu, możliwy dalszy rozwój czy osiągnięcia. Najlepszego zawodnika Realu Madryt, co rok konkurującego o miano najlepszego piłkarza na świecie z Leo Messim, wyprzedził pomocnik Chelsea Eden Hazard. Reprezentant Belgii wyceniony został na dokładnie 135.4-148.9 mln euro. Cristiano Ronaldo w tej klasyfikacji zajął trzecie miejsce z wynikiem 113.3-124.7 mln euro.

1. Lionel Messi (Barcelona) 255.3-280.8 mln

2. Eden Hazard (Chelsea) 135.4-148.9 mln

3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 113.3-124.7 mln

4. Neymar (Barcelona) 89.6-98.5 mln

5. Sergio Agüero (Manchester City) 78.2-86.0 mln

6. Raheem Sterling (Liverpool) 73.7-81.0 mln

7. Paul Pogba (Juventus) 70.3-77.3 mln

8. Diego Costa (Chelsea) 69.9-76.9 mln

9. Alexis Sánchez (Arsenal) 67.8-74.6 mln

10. James Rodríguez (Real Madrid) 62.5-68.8 mln

Hazard mistrz!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...