Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ronaldo, znów żenujące zachowanie. Arbeloa pobiegł do Chicharito i podziękował za asystę olewając troszeczkę jego fochy.Ciekawe,co w szatni się dzieje:d

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ronaldo, znów żenujące zachowanie. Arbeloa pobiegł do Chicharito i podziękował za asystę olewając troszeczkę jego fochy.Ciekawe,co w szatni się dzieje:d

Trzeba wziąć pod uwagę to, że Cristiano był zdenerwowany. Poza tym nic złego nie zrobił, jedynie z nerw kopnął piłkę, ale fani Barcelony już mają temat do gadani o niczym. :p

Piękny mecz w wykonaniu Jamesa, widać jest w formie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Trzeba wziąć pod uwagę to, że Cristiano był zdenerwowany. Poza tym nic złego nie zrobił, jedynie z nerw kopnął piłkę, ale fani Barcelony już mają temat do gadani o niczym. :P

Piękny mecz w wykonaniu Jamesa, widać jest w formie.

Czym? Rozumiem, że ma srake bo ma już przewagę tylko 1 gola nad Messim, ale k***a. Chociaż nie dać po sobie tego poznać, a nie raz wyżywa emocje na piłce, a potem kiedy w tle koledzy z drużyny się cieszą idzie naburmuszony i kręci główką. Ambicja ambicją, ale nie popadaj w skrajność. 

J****. Teraz zaczyna się maraton dla Realu. 4 mecze zadecydują o 2 trofeach. 

Opublikowano

­Real dobry klub, tylko za dużo w nim gwiazdek. Trochę pasuje ich uszczuplić o paru zawodników ;)

Czy ja wiem? Głównie właśnie na tych "gwiazdkach" zarabiamy pieniądze.

Jakby nie patrzeć dopiero w tym momencie sezonu mamy dobry zmienny skład, a tak to tylko podstawowa 11.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Valencia i Sevilla mają po 69 punktów i dla Barcy to znakomita wiadomość. Oba te zespoły walczą o baraże w LM i na pewno będą walczyć do samego końca z Realem. W dodatku oba te mecze przeplatają się z meczami z Juve w LM. 

PS. Raul zawarł głos:

Raul: “Messi is the best player I ever played against,I was lucky enough to play with Zidane, Ronaldo, Figo, Cristiano, but Messi is different; he makes everything look so easy, so effortless – even the impossible.”

Raul: "When you watch him play, it’s almost as though you are watching him in the street playing with his mates. From the time when I started out, the best players around then were Roberto Baggio and Ryan Giggs."
Opublikowano
>Messi strzelając dwa gole wyprzedza głównego rywala do zdobycia pichichi, swoją drogą świetnego goleadora w klasyfikacji strzelców o 1 bramkę

>Messi oddaje karnego Neymarowi

11178217_787646874665425_273883133207533

obrazek w celach humorystycznych.

Opublikowano

Mówi się trudno, meczu nie oglądałem i nie poddam się jego analizie. Wynik to 3:2 dla Realu i koniec kropka. Nadal im to nic nie daje, bo są 2 punkty za Barca i muszą liczyć na jej błąd. Co do meczu to szacunek dla Ronaldo. Jak on mieścił te piłki to ja nawet nie pytam. 42-40 dla niego w pichichi, ale Messi ma chyba to gdzieś skoro oddaje karnego Neymarowi. Czekamy na mecz z Juve. ;)

Opublikowano

Juventus dziś wygra z Realem Madryt

Ja myślę że w meczu wpadną maksymalnie dwie bramki. Jeżeli Juventus strzeli jako pierwszy to będzie grał defensywnie i liczył na szybkie kontry.

Opublikowano

kontuzje

Real Madryt: Benzema oraz Modrić Juventus Turyn: Asamoah, Cáceres, Marrone, Pogba, Rômulo

szkoda że Pogba nie zagra :c

i tak licze na Juve

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

2:1 na naszą niekorzyść.

http://fangol.pl/view/97936/carvajal-fauluje-w-polu?grup

Lekko uderzył go kolanem, ale czy to był powód do rzutu karnego? Czy może sędzia nie widział zajścia?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Marcelo, Ramos dzisiaj porażka. Ronaldo, Bale i Kross w ogóle nie istnieli (tak, wiem... tap-in i 1:0). James chyba dziś najjaśniej. Dobra gra Juve. Na pewno nie są gorsi od Realu, tylko media faworyzują białych ze względu na siłę marketingową. Ronaldo jest bardziej medialny niż cały skład Juventusu. Tak się cieszyli z losowania, a tu psikus... 2:1. :v Oczywiście ten wynik niczego nie przesądza. Wszystko teraz zależy od Juve. Muszą zagrać bardzo inteligentnie aby przejść dalej.

Największym minusem teraz dla Realu jest fakt, że Carlo nie może zrobić rotacji. Kogo on wystawi? Illare? Silve? To będzię strzał w stopę. 

Opublikowano

Juventus to czarny koń tych rozgrywek podobnie jak Atletico rok temu. Moja przepowiednia się sprawdziła.. REAL dostał wpierdol od JUVE :)

W rewanżu Juve będzie jeszcze silniejszy bo wróci Pogba i kilku innych nieobecnych w dzisiejszym meczu. Chiellini jest lepszy w defenaywie niż wszyscy obrońcy w Realu razem wzięci. Wielkie gwiazdy na papierze.. beka :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

2:1 to nie jest dobry wynik dla żadnej z drużyn. To tylko mentalna przewaga Juve nad Realem. Real strzeli jednego gola na Bernabeu i jedzie do Berlina. Przewagą Juve jest to, że wróci Pogba (i raczej go wystawi, nie ma co ryzykować, bo ligę już wygrali) i to, że Carlo nie może zrobić rotacji w meczu z Valencia. 

Nie wiem co ten Marcelo. Jakby na przeciwko siebie miał np. Naniego to jezuuu. Wkręcany byłby jak korkociąg.

PS. Aaa, właśnie. Co do karnego - strasznie dyskusyjny, ale... karma :) Zapomniałeś ile to Real w tym sezonie karnych z kapelusza dostał? To nie było takie ewidentne, powiedziałbym, że karny w 60%.

Opublikowano

Juventus potrafi świetnie zarządzać siłami,to właśnie ten minimalizm spowodował,iż szanse Realu na awans spadły do mniej niż 40%.Na Bernabeu Juve będzie grało na remis 0:0 lub 1:1 i widząc świetne przygotowanie taktyczne Starej Damy w drugiej części sezonu raczej uda im się to zrobić.Widać,że do sukcesu nie zawsze potrzebny jest tylko bardzo dobry atak i ofensywny styl gry,ale wystarczy dobra defensywa,bardzo dobry/świetny środek pola i co najważniejsze odpowiednia dyscyplina taktyczna.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, pooglądał bym sobie karne w wykonaniu Realu Madryt oraz Juventusu :)

Opublikowano

Jak dla mnie Real Madrid to najlepsza drużyna, nic tego nie zmieni ! :)­

Juventus to zmienił :)

Według mnie Real Madryt byłby lepszy bez Ronaldo

Pewnie pobije rekord Raula Gonzaleza i po sezonie 2016/17 odejdzie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Juventus to zmienił :)

Według mnie Real Madryt byłby lepszy bez Ronaldo

Pewnie pobije rekord Raula Gonzaleza i po sezonie 2016/17 odejdzie

No...

Dobry masz tok myślenia.

Kogo byś wstawił za Ronaldo?

Zaraz pierdolniesz jakiegoś miernego Hazarda albo Reusa którzy nie wskoczą na poziom CR"a

Widze że komuś 42 bramki w lidze 7 czy tam 9 w LM nie wystarczają no ale cóż.

Gra się nie klei bo nie ma w środku pola kogoś kto tą piłke posunie do przodu.

Kross zostawiony w defensywie i kto ma obok niego grać?

Illara co panikuje w każdej sytuacji?

Potrzebny nam jest piłkarz który zagra dobrze w offensywie ale umie też popykać w defensywie - Bastian Schweinsteiger tym bardziej że chce odejść z Bayernu i idealnie zgrałby się z Krosem ;-)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­Szfajnsztajger w Realu chyba sobie zartujesz hahahahhahha

Opublikowano

Ronaldo gra słabo.

mierny Hazard xD xD

gdyby Hazard chciał dołączyć do Realu Madryt to Ronaldo musiałby się pożegnać z klubem.

Jednakże to niemożliwe ponieważ Hazard woli pozostać w najlepszym klubie świata grającym w najlepszej lidze swiata.

ale.. możesz zadzwonić do Pereza i powiedzieć mu że w Holandii, a dokładnie w PSV gra znakomity lewy skrzykłowy który nosi nick Memphis Depay

jest do wzięcia za +/- 35 melonów ale jak dla Realu to 40 bo oni lubiejo przeplacać :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...