Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ronaldo gra słabo.

mierny Hazard xD xD

gdyby Hazard chciał dołączyć do Realu Madryt to Ronaldo musiałby się pożegnać z klubem.

Jednakże to niemożliwe ponieważ Hazard woli pozostać w najlepszym klubie świata grającym w najlepszej lidze swiata.

ale.. możesz zadzwonić do Pereza i powiedzieć mu że w Holandii, a dokładnie w PSV gra znakomity lewy skrzykłowy który nosi nick Memphis Depay

jest do wzięcia za +/- 35 melonów ale jak dla Realu to 40 bo oni lubiejo przeplacać :)

jkmiuy.jpg

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Szfajnsztajger w Realu chyba sobie zartujesz hahahahhahha

Ray, w końcu. Ileż to można czekać?

Ronaldo gra słabo.

mierny Hazard xD xD

gdyby Hazard chciał dołączyć do Realu Madryt to Ronaldo musiałby się pożegnać z klubem.

Jednakże to niemożliwe ponieważ Hazard woli pozostać w najlepszym klubie świata grającym w najlepszej lidze swiata.

ale.. możesz zadzwonić do Pereza i powiedzieć mu że w Holandii, a dokładnie w PSV gra znakomity lewy skrzykłowy który nosi nick Memphis Depay

jest do wzięcia za +/- 35 melonów ale jak dla Realu to 40 bo oni lubiejo przeplacać :)

Chłopie, oglądałeś ty wczoraj mecz? Dalej masz czelność porównywać Chelsea do Barcy? Obecnie żadna drużyna świata nie ma do niej startu. W tej edycji LM pokonali już mistrza Holandii, mistrza Anglii, mistrza Francji, mistrza Niemiec, a w finale czeka ich mistrz Włoch lub mistrz Europy. Jak wygrają (a wygrają, taka Barca nie może przegrać) to będzie to jedno z najbardziej spektakularnych zwycięstw w historii. Dawno nie widziałem lepszej Barcy, a ta była w sezonie 2008/2009 jak Real dostał oklep na Bernabeu 6:2 i to magiczne zgarnięcie 6 pucharów w jednym sezonie. Co do Depay'a - United już go wyciągnęli. 

PS. Ronaldo nie gra słabo. Nie jest to jego szczyt oczywiście, bo już nigdy moim zdaniem nie będzie grał tak jak za czasów United i początku Realu, ale on utrzymuje Real na powierzchni. Ważna bramka w Turynie, która może przesądzić o awansie, hat-trick z Sevilla na wyjeździe itp. Ronaldo teraz to typowa 9. Jakby Perez pomyślał i sypnął hajsem, to mógłby sprzedać Benzeme/Chicharito, Ronaldo postawić do środka, a na lewe skrzydło ściągnąć Hazarda na przykład. 

jkmiuy.jpg

Zaorane =D

Opublikowano

Ronaldo gra słabo.

mierny Hazard xD xD

Depay po przejściu testów medycznych zostanie piłkarzem MU. Tyle po transferze do Realu.

Transfer jest potwierdzony, a kontrakt lada moment podpisany. Zapłacili 22 mln. funtów.

Opublikowano

Podobno Liga i finał Pucharu Króla są zawieszone do odwołania. Co to do ch*ja ma znaczyć... W czerwcu jest Copa America, i co? Barca straci 1/3 składu? 

LFP w swoim komunikacie poinformowała, że podjęła już akcje prawne przeciwko odpowiednim organom, które naruszają interesy klubów i spółek zaangażowanych w rozgrywki. Liga twierdzi, że Federacja nie ma żadnego prawa do zawieszania rozgrywek z dwóch powodów: tego punktu nie było w harmonogramie zebrania zarządu, a do tego to LFP organizuje rozgrywki ligowe i zatwierdza terminarze. Oczywiście LFP podkreśliła wagę dekretu i pochwaliła rząd za współpracę w tym temacie oraz zganiła instytucje, które nie działają z myślą o futbolu. Działacze zwołali zgromadzenie klubów i spółek na poniedziałek, 11 maja. 

Z tego wynika, że mogą sobie nawet koniec świata urządzić, bo i tak za rozgrywki klubowe odpowiada LFP. Oby wszystko było dobrze, końcówka jest niesamowicie emocjonująca. Real wywołuje presje na Barcelonie, a ta ma jeszcze wyjazd na Calderon. 

Opublikowano

Podobno Liga i finał Pucharu Króla są zawieszone do odwołania. Co to do ch*ja ma znaczyć... W czerwcu jest Copa America, i co? Barca straci 1/3 składu? 

Z tego wynika, że mogą sobie nawet koniec świata urządzić, bo i tak za rozgrywki klubowe odpowiada LFP. Oby wszystko było dobrze, końcówka jest niesamowicie emocjonująca. Real wywołuje presje na Barcelonie, a ta ma jeszcze wyjazd na Calderon. 

Jest zawieszona do 16 maja bodajże, chyba że wybuchnie strajk o którym jest głośno.

Opublikowano

Bezsensu. Jak już chcieli strajkować to w sierpniu mogli tak jak to było kiedyś. Podobno to ma być ostatnia kolejka i po niej ma się rozstrzygnąć mistrzostwo, ale jeszcze nigdzie nie ma oficjalnej informacji. Oby to było jednak kłamstwo. 

Opublikowano

Bezsensu. Jak już chcieli strajkować to w sierpniu mogli tak jak to było kiedyś. Podobno to ma być ostatnia kolejka i po niej ma się rozstrzygnąć mistrzostwo, ale jeszcze nigdzie nie ma oficjalnej informacji. Oby to było jednak kłamstwo. 

Zrobili to teraz, żeby było o tym głośno. Gdyby zrobili to w sierpniu to by każdy miał na to wysrane bo jest po lidze i drużyny są w Tourne.

Opublikowano

Jednym słowem: Kurw$.

Nie mogę w to uwierzyć.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Serio, Ronaldo świetny piłkarz, kiedyś moim zdaniem był lepszy, ale co on chce osiągnąć tymi ciągłymi symulkami? Aż taki ciąg ma na te karne i gole? I to jest ironia losu. Koleś wali masę karnych i robi to perfekcyjnie, chyba w tym sezonie tylko 2 mu nie weszły, a kiedy przychodzi karny w meczu na wagę mistrza Hiszpanii nie strzela go. Karma is b***h. Aaa, przepraszam. Nie mogłem się powstrzymać =DDD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGT-R

mówiłem Ci że Hazard to numer 2 na świecie od razu po Messim

w tym sezonie wykorzystał wszystkie karne czyli 100%

Ronaldo jest od niego lepszy tylko w ilościach zdobytych goli, a tak to Eden go zjada.

@topic

Real Madryt może już zapomnieć o mistrzostwie tej słabej ligi :)

Jeszcze Juventus pogrążył ich w LM i będą mieli super sezon huehue xD

Ciekawe czy Ancelotti zachowa posade :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

@1361622928-U485574.pngGT-R

mówiłem Ci że Hazard to numer 2 na świecie od razu po Messim
w tym sezonie wykorzystał wszystkie karne czyli 100%
Ronaldo jest od niego lepszy tylko w ilościach zdobytych goli, a tak to Eden go zjada.

@topic

Jeszcze Juventus pogrążył ich w LM i będą mieli super sezon huehue xD
Ciekawe czy Ancelotti zachowa posade :)

jaki umysłowy ćwierćmózg, masz pewnie 18 lat i siedzisz w gimnazjum, zgadłem?

Opublikowano

­

jaki umysłowy ćwierćmózg, masz pewnie 18 lat i siedzisz w gimnazjum, zgadłem?

Dlaczego tak sądzisz? bo Eden zjada Twojego boga Ronaldo?

Zobaczysz że obecny sezon będzie dla Realu tragiczny jak Twoje forumowe życie.

@topic

w meczu z Valencia znowu było słychać gwizdy w strone Casillasa

Tak zachowują się kibice gownianego klubu wobec swojej legendy.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Hazard jednego karnego spudłował, po czym trafił z dobitki. Nie oglądam meczów Chelsea poza LM i szlagierami, ale ten Hazard to tak trochę przypomina mi starego Ronaldo, za czasów MU i na początku w Realu. Szybki, dynamiczny, potrafiący skiwać. Teraz to jest lis pola karnego. 

jkmiuy.jpg

Douglas jeden sezon w Barcelonie: mistrzostwo loading 97%...

Ronaldo 6 sezonów w Realu: 1 mistrzostwo. 

Pod bekę, ofc. Realowi został teraz jeden front: LM. Wydaję mi się, że awansują do finału, a w finale najlepszy mecz świata. :)

Opublikowano

11015205_1448042402157189_85147643424582

Ależ perełka =D Mam nadzieję na hiszpański finał. Drugi rok z rzędu zresztą.  :rolleyes: Jutro jestem z Realem.

Opublikowano

11015205_1448042402157189_85147643424582

Ależ perełka =D Mam nadzieję na hiszpański finał. Drugi rok z rzędu zresztą.  :rolleyes: Jutro jestem z Realem.

Nie będzie żadnego hiszpańskiego finału, Juve rozpierdoli Real taktycznie(nie pod względem bramek).

Opublikowano

Nie będzie żadnego hiszpańskiego finału, Juve rozpierdoli Real taktycznie(nie pod względem bramek).

Nie bądź taki pewny tego co mówisz. Ja wierzę, że real będzie lepszy pod każdym względem. Powinieneś wiedzieć kim jest Carlo, gdy trzeba On zrobi wszystko, aby wyszło wszystko jak najlepiej i przeważnie tak jest. Być może sami zawodnicy zlekceważyli juve, jednak dziś real ugra i będzie w finale, izi pizi. 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
Real Madryt: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Isco, James; Bale, Cristiano, Benzema.

Ławka rezerwowych: Keylor Navas, Pepe, Coentrão, Arbeloa, Illarra, Chicharito, Jesé.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal; Tévez, Morata.

Ławka rezerwowych: Storari, Barzagli, Padoin, Pereyra, Sturaro, Coman, Llorente
Opublikowano

Nie bądź taki pewny tego co mówisz. Ja wierzę, że real będzie lepszy pod każdym względem. Powinieneś wiedzieć kim jest Carlo, gdy trzeba On zrobi wszystko, aby wyszło wszystko jak najlepiej i przeważnie tak jest. Być może sami zawodnicy zlekceważyli juve, jednak dziś real ugra i będzie w finale, izi pizi. 

Każdy przed pierwszym meczem wiedział na co się pisze. Juventus pod względem taktycznym jest lepiej przygotowany niż Real, dyspozycja pewnie też lepsza.

Poza tym nie trzeba być Carlo, skoro 'gdy trzeba zrobi wszystko' to dlaczego nie są w finale pucharu, dlaczego nie zajmują pierwszego miejsca w lidze? Najwidoczniej nie zrobił wszystkiego lub jego piłkarze nie zrobili wszystkiego żeby wygrać. Wiem jak gra Juve i jak gra Real, śmiało mogę napisać, że nie będzie wielkiej dominacji Realu.

Opublikowano

Gdzie była wielka taktyka i wielki Carlo? Gdzie ten pogrom? Bale nie powinien grać, Ronaldo pokryty i Realu nie widać. Juventus w Berlinie zdobędzie puchar i sięgnie potrójną koronę.

Opublikowano

Nie ma słów by to opisać.

Hala Madrid!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Co do Juventusu - bardzo dobrze,że wyrzucili Real. Należało im się bo Juve świetnie zagrało 2 mecze. Jednak w finale Barcelona jest wielkim pretendentem i jak dla mnie Juve ulegnie i to dosyć wysoko.

egq3SFm.png

Opublikowano

Co do Juventusu - bardzo dobrze,że wyrzucili Real. Należało im się bo Juve świetnie zagrało 2 mecze. Jednak w finale Barcelona jest wielkim pretendentem i jak dla mnie Juve ulegnie i to dosyć wysoko.

Drugi mecz byl kompletnie zdominowany przez Real. Wedlug mnie zasluzylismy w pelni na ten final. Ale pilka nozna uczy pokory i wlasnie tej pokory lekcje dala nam dzisiaj Stara Dama. Wielki respekt do Moraty,widac,ze kocha ten klub. Zycze mu z calego serca jak najlepiej. Masakra,jeszcze troche i serce wysiadzie mi przez ten klub. Dzis matka myslala,ze placze, gdy po koncowym gwizdku padlem na kolana przed telewizorem - powaznie. Ten sezon pokazal,ze bedac w niebie wcale nie jest sie daleko od piekla. I odwrotnie, to z kolei zademonstrowala Barcelona. Niedzielni kibice i tak beda mowili swoje,ale ten sezon bedzie jednym z niezapomnianych. Niemal jak ten pamietny wyscig po mistrzostwo kilka lat temu. Wazne jest,by pamietac,ze wszyscy nalezymy do tego wspanialego Kosciola Madridistas i chocbysmy nawet grali w 3. lidze, i tak zawsze bedziemy dumni ze swoich barw! Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem,jezeli nie dzis to jutro, na pewno nie zejdziemy jednak ze sceny. ¡Hala Madrid!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...