Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Navas

Carvajal Ramos Varane Coentrao

Kroos Pepe

Isco James

Ronaldo Chicha

Skład marzenie jak dla mnie na jutrzejszy mecz, jednak wiadomo - bramka, środek inny.

Opublikowano

Atleti wystarczy remis. Ciężko wytypować zwycięzcę. Z punktu widzenia kibica FCB najlepiej aby mecz trwał 120 minut. Do szczęścia potrzeba mi tylko potknięcia Realu w lidze. Co do jutrzejszego meczu mimo wszystko - Real. 

Opublikowano

Dziwne to wszystko.

11143722_782865638476882_792398486288333

Wysokie kursy na remis i atleti, oj kuszą kuszą. Ciekawy jestem jaki skład wystawi Ancelotti, a mianowicie środek pola. :P

Opublikowano

Dziwne to wszystko.

11143722_782865638476882_792398486288333

Wysokie kursy na remis i atleti, oj kuszą kuszą. Ciekawy jestem jaki skład wystawi Ancelotti, a mianowicie środek pola. :P

Podkłada im się City i PSG, brak kontuzji też zastanawia - pewnie Barca ma w sztabie jakiegoś "Boga", który jest szamanem.

Poprawiłeś mi humor tym cytatem, normalnie nie mogę, ale cóż praktycznie każdy kibic Realu ma ból dupy, co nie @Wilczek ?

CO do dzisiejszego meczu to typuje wynik 1:1

805491408806070489277.png

Opublikowano

Real najkorzystniej jak mógł. W dodatku rewanż u siebie. :)

Jakby Real miał pełny skład, to może grać z każdym. :D

Co do meczu z Atletico, Carlo po raz kolejny dowodzi, że jest najlepszym trenerem dla Realu. Ze słabszym składem, w którym zaryzykował rozjechał Atletico jak chciał, wynik za tym nie mówi, ale Atleti się muruje. ;)

denzel.png

Opublikowano

Juve zostanie zmiecione przez Real. Można Real już zaliczyć do finału. Wydaje mi się, że Bayern wygra z FCB.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Juve zostanie zmiecione przez Real. Można Real już zaliczyć do finału. Wydaje mi się, że Bayern wygra z FCB.

Nie bylbym taki pewien ^_^

A co do Atleti - darze ich szacunkiem,ale Jezu,nigdy nie lubilem ogladac ich meczow. To sa takie topory,ze japier*ole xD

Opublikowano

Real bez Modricia gra przeciętnie, a Juve muruje lepiej niż Atleti. Będzie ciężko, ale Real przejdzie imo.

Opublikowano

Real bez Modricia gra przeciętnie, a Juve muruje lepiej niż Atleti. Będzie ciężko, ale Real przejdzie imo.

"Real bez Modricia gra przecietnie" CO JA WLASNIE PRZECZYTALEM XDDDDDD
Opublikowano

"Real bez Modricia gra przecietnie" CO JA WLASNIE PRZECZYTALEM XDDDDDD

Myśl co chcesz, według mnie tak jest i tyle. 

Opublikowano

Napisał prawdę, bo Real bez Modrica gra słabiutko :)

Na pewno nie słabiutko. Jak mają formę, to bez Modrica zagrają dobrze, a z Modriciem cudnie. ^^

Jestem ciekawy co by Barca grała bez Messiego? Od jednego lepszego rywala zbieraliby. :D

denzel.png

Opublikowano

Na pewno nie słabiutko. Jak mają formę, to bez Modrica zagrają dobrze, a z Modriciem cudnie. ^^

Jestem ciekawy co by Barca grała bez Messiego? Od jednego lepszego rywala zbieraliby. :D

Od pierwszego lepszego*. Reszty nie skomentuję. 

Ludzie pytają: „Kto jest najlepszym piłkarzem na świecie?” i wielu z nich odpowiada, że Leo Messi. Nie możesz dyskutować z tą opinią. Jednak Ronaldo mógłby grać w Millwall, Queens Park Rangers albo w Doncaster, a i tak strzelałby hat-tricki. Nie jestem pewien, czy Messi byłby w stanie to zrobić – powiedział sir Alex Ferguson w wywiadzie dla stacji BBC.

Ferguson to jeden z najlepszych szkoleniowców w historii, ale oby mu nie siadło na głowę na starość jak Pelemu. 

Opublikowano

(mecz z Almerią)

W tym meczu chodzi o 3 punkty. Nie wiem czy  dobrze główkuję, ale jeżeli Real wygrał z Barceloną 3:1, a następnie przegrał 2:1 to w przypadku remisu na koniec sezonu on (Real) wygrywa?

Patrząc ogólnie to 

Barcelonie zostało: (podkreślam przeciwników trudniejszych, mogących stanowić problem)

Getafe, Córdoba, Real Sociedad, Atlético Madryt, Deportivo La Coruña.

Realowi została:

Almeria, Sevilla FCValencia CF, RCD Espanyol, Getafe CF.

Trzeba być dobrej myśli. 

HALA MADRID!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

(mecz z Almerią)

W tym meczu chodzi o 3 punkty. Nie wiem czy  dobrze główkuję, ale jeżeli Real wygrał z Barceloną 3:1, a następnie przegrał 2:1 to w przypadku remisu na koniec sezonu on (Real) wygrywa?

Patrząc ogólnie to 

Barcelonie zostało: (podkreślam przeciwników trudniejszych, mogących stanowić problem)

Realowi została:

Trzeba być dobrej myśli. 

HALA MADRID!

Ta, w tej sytuacji to Real zostaje mistrzem. Z tych podkreślonych przez Ciebie to tylko Atleti jest wymagające. RSSS u siebie a na wyjeździe to dwie inne drużyny. Przy Getafe troche śmiechłem. Zauważ, że Real mecze z Sevilla i Valencią gra przeplatane z LM. Poza tym wyjazd do Sevilli jest najtrudniejszy w tym sezonie.

Opublikowano

Ta, w tej sytuacji to Real zostaje mistrzem. Z tych podkreślonych przez Ciebie to tylko Atleti jest wymagające. RSSS u siebie a na wyjeździe to dwie inne drużyny. Przy Getafe troche śmiechłem. Zauważ, że Real mecze z Sevilla i Valencią gra przeplatane z LM. Poza tym wyjazd do Sevilli jest najtrudniejszy w tym sezonie.

Skrót RSSS rozbił bank XDDDD Nie wiem dlaczego ktokolwiek wrzuca San Sebastian do nazwy, jeżeli takowa nie funkcjonuje w klubie.

Aa co do kolegi @kopyteczkoo to nie rozumiem,dlaczego podkreśliłeś Getafe w przypadku Barcelony, a w przypadku Realu już nie o.O

Opublikowano

Skrót RSSS rozbił bank XDDDD Nie wiem dlaczego ktokolwiek wrzuca San Sebastian do nazwy, jeżeli takowa nie funkcjonuje w klubie.

Aa co do kolegi @kopyteczkoo to nie rozumiem,dlaczego podkreśliłeś Getafe w przypadku Barcelony, a w przypadku Realu już nie o.O

Z tego, iż Getafe ostatnio wygrało u nas:

26-08-2012 - 2:1 (Dla Getafe)

Na głównie zależy, aby Barcelona zremisowała, a z tego co zauważyłem Getafe potrafi im to zrobić: (2 ostatnie mecze, 2 remisy)+-

13-12-2014 0:0

03-05-2014 2:2

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Ja jakoś nie widzę w tym nic złego. Real Sociedad San Sebastian. Nie będziesz mi życia ustawiał.  B)

Z tego, iż Getafe ostatnio wygrało u nas:

26-08-2012 - 2:1 (Dla Getafe)

Na głównie zależy, aby Barcelona zremisowała, a z tego co zauważyłem Getafe potrafi im to zrobić: (2 ostatnie mecze, 2 remisy)+-

13-12-2014 0:0

03-05-2014 2:2

Sam napisałeś, że mecz meczowi nie równy.  :huh:

Co do meczu to Odegaard na liście powołanych na mecz z Alemaria. 

Opublikowano

Ja jakoś nie widzę w tym nic złego. Real Sociedad San Sebastian. Nie będziesz mi życia ustawiał.  B)

Sam napisałeś, że mecz meczowi nie równy.  :huh:

Co do meczu to Odegaard na liście powołanych na mecz z Alemaria. 

Tak, ale to o czymś świadczy, siedzi w psychice.

Tak czy siak, dowiemy się tego dzisiaj o 20 oraz jutro również o 20.

/// Moja teoria się niestety nie sprawdziła ;/

Opublikowano

(mecz z Almerią)

Patrząc ogólnie to 

Realowi została:

Trzeba być dobrej myśli. 

HALA MADRID!

No to ten... yyy Real jutro zagra z Alemrią i wygrana jest priorytetem jeżeli chcą się utrzymać w walce o tytuł. Potem kluczowy moment dla Realu w sezonie, czyli 4 mecze, które zadecydują o 2 trofeach dla blancos. 

553ff14649d97.png

#illuminati #confirmed

https://www.youtube.com/watch?v=PJLSzsEjpWM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...