Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znany jest już terminarz La Ligi. Real zagra ze Sportingiem Gijon a Barca z Atletic. Pierwsze El Clasico 8 listopada na Santiago xD

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Długo... Chyba nigdy się nie zdarzyło, aby klasyk był jakoś na inauguracje lub max 2-3 kolejka. ;c 

Opublikowano

Mogę się założyć, że jak Real przegra w sobotę to Benitez będzie już dla "fanów" do zwolnienia. Ja osobiście zacznę przyglądać się skutkom jego pracy po minięciu +- piątej kolejki La Liga, wcześniej nie powinno się go oceniać. 

Ancelotti też na początku sezonu ostro przegrywał, a potem na parę miesięcy byli nie do rozjechania, no ale początek 2015 roku i wszystko zgasło.

Mocno liczę na Beniteza w tym roku. On kocha ten klub, więc myślę że da z siebie jak najwięcej. ;)

denzel.png

Opublikowano

Benitez przynajmniej potrafi robić transfery.

Po przyjściu do Napoli od razu odbudował klub, zdobywając mistrzostwo Włoch i Superpuchar.

Mam nadzieję, że z Realem zrobi podobnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądać liga w tym sezonie i czy Simeone miał racje mówiąc, że w kolejnym sezonie Real zostanie mistrzem. :P KMWTW

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądać liga w tym sezonie i czy Simeone miał racje mówiąc, że w kolejnym sezonie Real zostanie mistrzem. :P KMWTW

Coś wątpię, jak tak patrzę na trójkę z przodu Barcelony.

Teraz Suarez będzie grał już od samego początku.

Dodatkowo już się zaadoptował w klubie.

Opublikowano

Coś wątpię, jak tak patrzę na trójkę z przodu Barcelony.

Teraz Suarez będzie grał już od samego początku.

Dodatkowo już się zaadoptował w klubie.

A ja uważam, że Beniteza zwolnią w połowie sezonu za wyniki.

805491408806070489277.png

Opublikowano

A ja uważam, że Beniteza zwolnią w połowie sezonu za wyniki.

Z takim składem, to go nie zwolnią tak od razu, jak nie będzie robił wielkich zmian w składzie i ustawieniu.

Opublikowano

Benitez przynajmniej potrafi robić transfery.

Po przyjściu do Napoli od razu odbudował klub, zdobywając mistrzostwo Włoch i Superpuchar.

Mam nadzieję, że z Realem zrobi podobnie.

Ja mam pytanie. Kiedy Napoli zdobyło mistrzostwo Włoch z Benitezem ?xD Coś przegapiłem ? 

Liczę na transfer Davida, bo nie widzę Keylora w pierwszym składzie. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ja jakoś nie czuję tego Beniteza. Carlo budził u mnie większy respect i można powiedzieć hmm, grozę? 

Opublikowano

Stary osiwiały dziadek budził grozę. xD

Już chyba bardziej Benitez z tą swoją bródką i wzrokiem.

Ja mam pytanie. Kiedy Napoli zdobyło mistrzostwo Włoch z Benitezem ? xD Coś przegapiłem ? 

Liczę na transfer Davida, bo nie widzę Keylora w pierwszym składzie. 

O Puchar Włoch mi chodziło.

Opublikowano

Benitez odkąd odszedł z Liverpoolu wypalił się.

To Liverpool się wypalił odkąd odszedł. xD

Chociaż nie osiągnął nim zbyt wiele przez te 6 lat na ławce trenerskiej.

Opublikowano

Stary osiwiały dziadek budził grozę. xD

Już chyba bardziej Benitez z tą swoją bródką i wzrokiem.

O Puchar Włoch mi chodziło.

Chodzi mi o zmysł taktyczny. CV ma ładne.

Opublikowano

Benitez przynajmniej obiektywny

"Cristiano Ronaldo jest wielkim zawodnikiem, ale nie sądzę, aby był najlepszy na świecie."

Opublikowano

­Oficjalnie Kiko Casilla jest bramkarzem Realu.

W sumie lepiej poczekać za De Geą niż teraz płacić za niego dużo pieniędzy. Lepiej wydać na jakiegoś innego zawodnika. Casilla jak na razie wystarczy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Serio wchodzisz tu tylko po to aby coś skrytykować lub zaczepiać kibiców Realu? Znajdź sobie ciekawsze zajęcie. 

Najlepszy jest ten zawodnik, który zdobywa ZP w danym roku. Ani Messi ani Cris, nigdy nie będzie lepszy od drugiego na zawsze, bo na zmianę wygrywają tą nagrodę. Obecnie od dwóch lat najlepszy jest Ronaldo, w tym roku prawdopodobnie Lionel będzie nosił te miano. ;)

PS. Enrique nic nie powie na Messiego, bo obaj wiemy, że ten zaraz się obrazi i będą scenki. Lionel 'rządzi' trenerami i klubem, zapomniałeś? ;)

Co do bramkarzy, to Bravo oraz Ter Stegen to również nie były znane nazwiska, a bronią dobrze. Skoro Manchester myślał, że Real będzie płacił za DDG'e 40 mln, to jednak się przeliczyli. Casilla i Navas wystarczą w tym sezonie, będzie chociaż w końcu równa rywalizacja. 

denzel.png

Opublikowano

Tak, brawo! Powiedział to 6 lat temu (2009) kiedy dopiero CR7 przechodził z Manu UTD do Realu Madryt. W ciągu 6 lat zawodnik niesamowicie dojrzał i się może bić o miano najlepszego zawodnika na świecie. Tym postem pewnie nawiązujesz do tego, że Messi jest najlepszy na świecie, jesteś bardzo obiektywny ;-) 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Serio wchodzisz tu tylko po to aby coś skrytykować lub zaczepiać kibiców Realu? Znajdź sobie ciekawsze zajęcie. 

Najlepszy jest ten zawodnik, który zdobywa ZP w danym roku. Ani Messi ani Cris, nigdy nie będzie lepszy od drugiego na zawsze, bo na zmianę wygrywają tą nagrodę. Obecnie od dwóch lat najlepszy jest Ronaldo, w tym roku prawdopodobnie Lionel będzie nosił te miano. ;)

PS. Enrique nic nie powie na Messiego, bo obaj wiemy, że ten zaraz się obrazi i będą scenki. Lionel 'rządzi' trenerami i klubem, zapomniałeś? ;)

Co do bramkarzy, to Bravo oraz Ter Stegen to również nie były znane nazwiska, a bronią dobrze. Skoro Manchester myślał, że Real będzie płacił za DDG'e 40 mln, to jednak się przeliczyli. Casilla i Navas wystarczą w tym sezonie, będzie chociaż w końcu równa rywalizacja. 

Messi > Cristiano Ronaldo, pozdrawiam

Co do Kiko to średniak z Niego.

Opublikowano

Subiektywna opinia, nie pozdrawiam.

Ile osób tyle opinii, zapamiętaj- sam na świecie nie żyjesz B)

Ty jesteś średniak, miał najwięcej obronionych strzałów w lidze.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

"Messi > Ronaldo", "Ronaldo > Messi", poziom "kibiców" lat 12. Tak można się sprzeczać wieczność. Ja mam jedną odpowiedź na ten temat - obaj są dwoma zawodnikami najlepszymi na świecie, których podziwiam. No, ale przecież trzeba wywoływać te wojenki klubowe... wybacz, to nie jest dla mnie, poszukaj innych. Dla mnie te spory Barca - Real są co najmniej śmieszne. Jak widać jeszcze nie wyrosłeś z tego, może za jakiś czas.

Co do Kiko odnosić się nie będę, bo dla ciebie każdy kto gra w Realu to średniak. Wypowiedziałem się o tym wcześniej, Bravo i Ter Stegen również nie byli bramkarzami z najwyższej półki jak przychodzili do Barcelony. 

Pozdrawiam, bez odbioru. 

----------------------

Odniosę się jeszcze do jednego, napisałem poprzedni tak długi post, a twoja odpowiedź to tylko "Messi > Ronaldo", słabo...bo taki wyszczekany w tym jesteś. Rozumiem, że co do reszty przyznajesz mi rację?

denzel.png

Opublikowano

Subiektywna opinia, nie pozdrawiam.

Ile osób tyle opinii, zapamiętaj- sam na świecie nie żyjesz B)

Ty jesteś średniak, miał najwięcej obronionych strzałów w lidze.

­

Ty najwyraźniej nie znasz znaczenia słowa "subiektywny"

Casilla, który puścił 51 goli w lidze ;)

ps.

Parę miesięcy temu pisałeś jaki to Real jest wielki, a Barcelona słabiutka, a jak się skończyło?

Opublikowano

Ty najwyraźniej nie znasz znaczenia słowa "subiektywny"

Casilla, który puścił 51 goli w lidze ;)

ps.

Parę miesięcy temu pisałeś jaki to Real jest wielki, a Barcelona słabiutka, a jak się skończyło?

Boże co za hipokryta. A Bravo ile wpuścił bramek z Sociedad? 55? Twoim idiotycznym tokiem myślenia Casilla>Bravo! 

ps.

Real nadal jest wielki ;-) 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Boże co za hipokryta. A Bravo ile wpuścił bramek z Sociedad? 55? Twoim idiotycznym tokiem myślenia Casilla>Bravo! 

ps.

Real nadal jest wielki ;-) 

­

hipokryta XDDDD

Bravo z Sociedad puścił jedną bramkę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...