Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ronaldo z wolnego, w końcu. :D

W sumie, do obrony... bo strzał niespecjalny w środek bramki. Może siła odpowiednia :P

Groszek w końcu dostał szansę, nawet odpowiednio wykorzystał, jese przeciętnie ale rajd i bramka, także spoczko :)

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie, do obrony... bo strzał niespecjalny w środek bramki. Może siła odpowiednia :P

Groszek w końcu dostał szansę, nawet odpowiednio wykorzystał, jese przeciętnie ale rajd i bramka, także spoczko :)

­

Strzal byl ok. Zwroccie uwage na rotacje pilki,kazdy bramkarz pewnie mialby z tym problemy.
Opublikowano

Strzal byl ok. Zwroccie uwage na rotacje pilki,kazdy bramkarz pewnie mialby z tym problemy.

Oglądając mecz wydaje mi się, że on po prostu piłki nie widział przez mur :P

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Oglądając mecz wydaje mi się, że on po prostu piłki nie widział przez mur :P

­

Moze Cie zaskocze,ale rowniez ogladalem mecz haha :D Faktycznie sila swoje dala,ale rotacja to miod malina. Niczym wlasnie Bale(t) :D
Opublikowano

Moze Cie zaskocze,ale rowniez ogladalem mecz haha :D Faktycznie sila swoje dala,ale rotacja to miod malina. Niczym wlasnie Bale(t) :D

Haha :P

Mimo wszystko, myślę, że jak większość kibiców Realu... nie jestem zwolennikiem wykonywania rzutów wolnych przez Crisa, bo mu to najzwyczajniej nie wychodzi. W tym meczu właśnie był nawet drugi wolny, pokazał jak strzelał przez ostanie 50 prób :P

Jest wielu chętnych, Isco, Kroos, Ramos, Bale... ;) Wykonują wolne lepiej od niego. James pewnie też by się pokusił!

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Haha :P

Mimo wszystko, myślę, że jak większość kibiców Realu... nie jestem zwolennikiem wykonywania rzutów wolnych przez Crisa, bo mu to najzwyczajniej nie wychodzi. W tym meczu właśnie był nawet drugi wolny, pokazał jak strzelał przez ostanie 50 prób :P

Jest wielu chętnych, Isco, Kroos, Ramos, Bale... ;) Wykonują wolne lepiej od niego. James pewnie też by się pokusił!

­

Bale na lewa noge,Kroos na prawa - co drugi wolny by wpadal :D Cris tak na moje to przestal cwiczyc te wolne,stad caly problem. Ale trzeba tez zrozumiec to,ze co sezon walczy o krola strzelcow. W takiej sytuacji kazdemu sie daje strzelac i na farta liczyc. Dla przykladu Lewandowski z Hertha w ostatniej kolejce BL w poprzednim sezonie. Klopp po meczu powiedzial,ze Lewy z wolnych na treningu trafia raz na 100 W SWIATLO BRAMKI. A jednak wykonywal i strzelil :P Bo bil sie o krola.
Opublikowano

Bale na lewa noge,Kroos na prawa - co drugi wolny by wpadal :D Cris tak na moje to przestal cwiczyc te wolne,stad caly problem. Ale trzeba tez zrozumiec to,ze co sezon walczy o krola strzelcow. W takiej sytuacji kazdemu sie daje strzelac i na farta liczyc. Dla przykladu Lewandowski z Hertha w ostatniej kolejce BL w poprzednim sezonie. Klopp po meczu powiedzial,ze Lewy z wolnych na treningu trafia raz na 100 W SWIATLO BRAMKI. A jednak wykonywal i strzelil :P Bo bil sie o krola.

Cris nigdy nie ćwiczył specjalnie wolnych, jedynie zostawał po treningu i wykonywał parę strzałów, to się nie zmieniło zapewne, lecz po prostu jego tomahawki, czy liście mu nie wychodza... jest to cięzko technika :/

Na moje tłumaczenie, że się bije o króla strzelców jest bez sensu, bo lewy w trakcie sezonu ich nie wykonywał, tylko pod koniec gdzie musiał strzelić gola. 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Cris nigdy nie ćwiczył specjalnie wolnych, jedynie zostawał po treningu i wykonywał parę strzałów, to się nie zmieniło zapewne, lecz po prostu jego tomahawki, czy liście mu nie wychodza... jest to cięzko technika :/

Na moje tłumaczenie, że się bije o króla strzelców jest bez sensu, bo lewy w trakcie sezonu ich nie wykonywał, tylko pod koniec gdzie musiał strzelić gola.

­

Cwiczyl ostro te wolne swego czasu. Tak jak mowisz,po treningu,ale to nie bylo pare strzalow na pusta bramke.

To niech Ci bedzie,przyklad Robbena w Bayernie ;>

Opublikowano

Cwiczyl ostro te wolne swego czasu. Tak jak mowisz,po treningu,ale to nie bylo pare strzalow na pusta bramke.

To niech Ci bedzie,przyklad Robbena w Bayernie ;>

Nie wiem jak tam Robben, ale Ronaldo po prostu strzały nie wychodzą...;)

To jest moje zdanie, że powinien oddać wykonywanie strzałów z rzutów wolnych i tyle ;p

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wiem jak tam Robben, ale Ronaldo po prostu strzały nie wychodzą...;)

To jest moje zdanie, że powinien oddać wykonywanie strzałów z rzutów wolnych i tyle ;p

­

No jestem tego samego zdania. Ale Robbenowi tez nie wychodza,a strzela wlasnie dlatego,ze goni Meiera. I o to mi sie rozchodzi haha
Opublikowano

No jestem tego samego zdania. Ale Robbenowi tez nie wychodza,a strzela wlasnie dlatego,ze goni Meiera. I o to mi sie rozchodzi haha

Ronaldo nie ma kogo gonić :D

A na 50 prób... uwierz mi, że padłoby więcej bramek od kogoś innego :D

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Strzał wydawał się prosty do obrony, ale do końca nie był. Ronaldo uderzył piłkę na tyle mocno, że w polu karnym skręciła w prawo (lub w lewo, zależy jak się patrzy), a bramkarz nie spodziewał się tej rotacji i poszedł w inną stronę. :)

Zresztą co tu mówić, solidny KnuckleBall i tyle.

Tak wgl stało się dziś to na co liczyłem, remis Barcelony. :) Tracimy tylko 2 punkty, czyli jedna porażka lub znowu remis Barcy.  B)

denzel.png

Opublikowano

Ronaldo nie ma kogo gonić :D

A na 50 prób... uwierz mi, że padłoby więcej bramek od kogoś innego :D

­

ale ja sobie zdaje z tego sprawe i w 100% Cie popieram kolego :P Mowie tylko,ze to ze wzgledu na jego bramkostrzelnosc. Maly spam tutaj zrobilismy haha

@TheChelios

Dokladnie o tym mowie! :D Solidny knuckleball.

Noo i fajnie ;) Ale spodziewalem sie wylozenia na Sevilli,sami musimy na to uwazac haha

Opublikowano

­Z tego co pamiętam na nas czeka Sevilla i Valencia, na Barcelonę Atletico i Valencia :P

Bardzo dobrze pamietasz :D Ale jednak my mamy latwiejsza koncowke od Barcelony,wiara wcale nie jest bezsensowna.^^
Opublikowano

Bardzo dobrze pamietasz :D Ale jednak my mamy latwiejsza koncowke od Barcelony,wiara wcale nie jest bezsensowna.^^

Sezon do ostatniej kolejki (jak w poprzednim sezonie zresztą) będzie fascynujący zapewne :D

Mecz z Sevillą i Valencią będzie ciężki, mam nadzieję, że się nie potkniemy, aczkolwiek real wygląda na to, ze wraca do forum bądź jest na dobrej drodze :D

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sezon do ostatniej kolejki (jak w poprzednim sezonie zresztą) będzie fascynujący zapewne :D

Mecz z Sevillą i Valencią będzie ciężki, mam nadzieję, że się nie potkniemy, aczkolwiek real wygląda na to, ze wraca do forum bądź jest na dobrej drodze :D

­

Praawda,ale wyglada tez na to,ze Barcelona znowu gra w pilke w tym roku haha Szkoda najbardziej tego klasyka
Opublikowano

Praawda,ale wyglada tez na to,ze Barcelona znowu gra w pilke w tym roku haha Szkoda najbardziej tego klasyka

Był do zremisowania albo i nawet do wygrania, ewidentnie bramka na 2:1 ich zabiła... :/

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Był do zremisowania albo i nawet do wygrania, ewidentnie bramka na 2:1 ich zabiła... :/

­

Dokladnie. Do 60min to my prowadzilismy gre. Ale zawazyly bledy indywidualne,nic nie poradzisz. Spooko,jeszcze sie odkujemy Pany :D
Opublikowano

Dokladnie. Do 60min to my prowadzilismy gre. Ale zawazyly bledy indywidualne,nic nie poradzisz. Spooko,jeszcze sie odkujemy Pany :D

Pewnieee, nie ma się czym martwić. Źle zaczęliśmy nowy rok, ale pomału wracamy do optymalnej formy :) 

W przyszłym tygodniu powazny sprawdzian z Atletico!

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pewnieee, nie ma się czym martwić. Źle zaczęliśmy nowy rok, ale pomału wracamy do optymalnej formy :)

W przyszłym tygodniu powazny sprawdzian z Atletico!

­

Powazny sprawdzian? Diego Simeone to geniusz,on chyba z Podbeskidzia zrobilby mistrzow Europy haha Boje sie Materacow jak jasna cholera,lm jest do stracenia
Opublikowano

Z Atleti na pewno będzie ciężko, ale mimo wszystko myślę, że Real wygra. Inaczej Carlo będzie chyba musiał szukać pracy po sezonie jeśli przegra i LM z Atleti i ligę. :x

Opublikowano

Już jutro meczyk, jak myślicie jaki skład wystawi?

Moim zdaniem oczywiście 4-3-3 i jedenastka klasyczna. Niby coś mówił, że Isco, może zagrać razem z Jamesem, ale jak Bale jest gotowy to wątpię. Modricia na pewno nie zdejmie. 

denzel.png

Opublikowano

Iker;Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo;Modric-Kross-James;BBC

Tak obstawiam.

Myślisz, że Varane wyjdzie zamiast Pepe, bo ja szczerze wątpię. :p

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...