Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5522640b202d6.png

Widać co jest  priorytetem tych ludzi. Najważniejsze jest to aby Ronaldo zdobył Pichichi i przy okazji złotego buta (lol, kto zagrozi Ronaldo lub Messiemu? Jakiś Costa czy Kane?) i jakby jeszcze 4 ZP zdobył to by był chyba ich najpiękniejszy moment w życiu. C**j z tym, że klub nie zdobędzie trofeum, ważne abyśmy mieli najlepszego na świecie CR7. Na szczęście są ludzie, którzy mają trochę rozsądku:

55226566847de.png

btw. Z*******a okładka AS'a.

as0604.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Nie wiem, co *Ty tam wiesz*, ale nie myśl Sobie przypadkiem, że jestem za RM odkąd do drużyny dołączył CR7 ;)

Wygrywając 9-1 nie można być bez formy + napisałem celowo słowo *obecnej*, także no :)

Pozdrawiam HM! <3

Barcelona dostaje 7 od Bayernu i kilkanascie dni pozniej roznosi ligowego przeciwnika podobna iloscia bramek. Miala forme czy nie? o.O
Opublikowano

­

5522640b202d6.png

Widać co jest  priorytetem tych ludzi. Najważniejsze jest to aby Ronaldo zdobył Pichichi i przy okazji złotego buta (lol, kto zagrozi Ronaldo lub Messiemu? Jakiś Costa czy Kane?) i jakby jeszcze 4 ZP zdobył to by był chyba ich najpiękniejszy moment w życiu. C**j z tym, że klub nie zdobędzie trofeum, ważne abyśmy mieli najlepszego na świecie CR7. Na szczęście są ludzie, którzy mają trochę rozsądku:

55226566847de.png

btw. Z*******a okładka AS'a.

as0604.jpg

Nie no, bądźmy obiektywni, w każdym klubie są tacy, któzy kibicują bardziej zawodnikowi aniżeli klubowi. Ronaldo zagrał w tym meczu partidazo, ale niektórzy zbyt większą wagę przykładają do osiągnięć indywidualnych niż zespołowych. Ja np. wolałbym obronę LM niż ZP Cristiano. A co do okładek - to samo Mundo Deportivo i inne katalońśkie dzienniki jak to któryś z Barcy zrobi taki wyczyn, także no cóż, żałosny poziom całej prasy jest w hiszpanii

Opublikowano

Chodzi o to, że okładka mi się na prawdę podoba. A niech strzela i po 10 goli w meczu, a Barca wygrywa wszystko do końca 1:0. Dla mnie spoko układ.

Opublikowano

­No cóż. Dzisiejszy wynik mówi wszystko o obecnej formie Królewskich <3

Pierwszy Dobry mecz w 2015 r. w wykonaniu RM , i wszyscy w niebo wzięci ? 

NIE ZAPOMNIJCIE ZE W MADRYTcIE - 4 NADAL :) 

VEB

Opublikowano

­

Pierwszy Dobry mecz w 2015 r. w wykonaniu RM , i wszyscy w niebo wzięci ? 

NIE ZAPOMNIJCIE ZE W MADRYTcIE - 4 NADAL :)

VEB

Po co ta prowokacja?

Opublikowano

Ray nie pamięta jak cielęciem był. ;d If u know what i mean.

2:0 i coraz mniej czasu. Barca ma los w swoich rękach to Real musi liczyć aby ta się potknęła 2 razy. 8 kolejek do końca. Teraz Barca ma maraton meczy PSG, Sevilla i Valencia. Jest szansa dla Realu. VeB

Opublikowano

@PanLisek
W takim razie nie oglądałeś meczu, ok. 60 minuty Real miał posiadanie piłki równe 36%. ;)
Z resztą mecz w ogóle zakończył się przy posiadaniu 58%:42%.
Że o statystyce strzałów nie wspomnę.. :rolleyes:
Rzuty rożne (8:1) również pokazują,pod czyją bramką toczyła się gra.

Opublikowano

Pierwszą połowę Real zagrał słabiutko, naprawdę nie potrafili się przy piłce utrzymać.

Co jak co, ale chyba tego karnego dla Ronaldo każdy idiota widział, parodia.

Jednak wygrana 2-0, czekamy na następny mecz. W końcu rezerwy zagrają. ^^

denzel.png

Opublikowano

Pierwszą połowę Real zagrał słabiutko, naprawdę nie potrafili się przy piłce utrzymać.

Co jak co, ale chyba tego karnego dla Ronaldo każdy idiota widział, parodia.

Jednak wygrana 2-0, czekamy na następny mecz. W końcu rezerwy zagrają. ^^

Ale sam przyznaj - Ronaldo sam sobie zapracowal na renome nurka. To jest swoiste klamstwo, a zawsze kiedy zbyt wiele klamiesz,to w koncu ludzie przestaja Ci wierzyc nawet,gdy mowisz prawde.
Opublikowano

Ale sam przyznaj - Ronaldo sam sobie zapracowal na renome nurka. To jest swoiste klamstwo, a zawsze kiedy zbyt wiele klamiesz,to w koncu ludzie przestaja Ci wierzyc nawet,gdy mowisz prawde.

Mimo, że bardzo go lubię to z symulkami bronić go nie będę, bo to prawda. Kiedyś tak nie grał, tylko nawet jak leżał to się przepychał, ale teraz bez przesady.

W sumie karny był oczywisty, ale to może kara za wszystkie tamte symulki. Co jak co, ale z Granadą te 5 brameczek bez żadnego karniaczka i prawie wszystkie ładne. :D 

denzel.png

Opublikowano

Mimo, że bardzo go lubię to z symulkami bronić go nie będę, bo to prawda. Kiedyś tak nie grał, tylko nawet jak leżał to się przepychał, ale teraz bez przesady.

W sumie karny był oczywisty, ale to może kara za wszystkie tamte symulki. Co jak co, ale z Granadą te 5 brameczek bez żadnego karniaczka i prawie wszystkie ładne. :D

I chwala Ci za to!

Ale CR nurkowal zawsze, czasami tylko zawalczyl o pilke,w dobrej sytuacji,z ktorej mogl wyjsc. Ale to nic sie nie zmienilo.

Opublikowano

I chwala Ci za to!

Ale CR nurkowal zawsze, czasami tylko zawalczyl o pilke,w dobrej sytuacji,z ktorej mogl wyjsc. Ale to nic sie nie zmienilo.

Ma szczęście, że jeszcze kary za to nie dostał. Pewnie pamiętasz tą symulkę co niedawno była, nie pamiętam w jakim meczu ale ten go dotknął, Ronaldo podbiegł potknął się i karniaczek - to już było aż do przesady.

Jak obstawiasz mecz z Eibarem? Rezerwy dadzą radę? Bo jak dla Ronaldo nie zdejmą kartki to będzie ciekawie bardzo. :D

denzel.png

Opublikowano

Ma szczęście, że jeszcze kary za to nie dostał. Pewnie pamiętasz tą symulkę co niedawno była, nie pamiętam w jakim meczu ale ten go dotknął, Ronaldo podbiegł potknął się i karniaczek - to już było aż do przesady.

Jak obstawiasz mecz z Eibarem? Rezerwy dadzą radę? Bo jak dla Ronaldo nie zdejmą kartki to będzie ciekawie bardzo. :D

Pewnie chodzi Ci o mecz z Celta :D

No ciekaw jestem tego meczu. Ale w zasadzie lepiej,zeby sklad wykartkowal sie na takiego rywala. Modric jakis czas temu fajnie zaprezentowal sposob wykartkowania sie na wazne mecze haha :D

Chociaz no moze to troszke zabolec,bo przy zmianach wykonywanych przez Ancelottiego nikt z lawki nie jest porzadnie ograny i no coz...

Opublikowano

Dokładnie, pamiętam tą akcje z Lampardem za czasów MU. Nurkiem jest od United (nie widziałem go w sportingu), ale goleadorem jest znakomitym i trzeba mu to oddać, nawet jak się go nie lubi. 

Opublikowano

Nie oglądałem meczu, ale z tego co pisali to chyba nie słusznie dostał więc.

Opublikowano

Nie oglądałem meczu, ale z tego co pisali to chyba nie słusznie dostał więc.

Ale bylby wykartkowany? Bylby wykartkowany :P Lepiej teraz,niz przed pfu pfu pfu nie Atleti tylko Valencia hahaha

Opublikowano

Ronaldo z wolnego, w końcu. :D

Ale czułem,że strzeli, od razu po tym, jak podczas rozbiegu branego przez CR7 zaciął mi się stream. :P

Tak czy inaczej teraz faktycznie można było to uznać za pewne zwycięstwo.

Opublikowano

Ale czułem,że strzeli, od razu po tym, jak podczas rozbiegu branego przez CR7 zaciął mi się stream. :P

Tak czy inaczej teraz faktycznie można było to uznać za pewne zwycięstwo.

Dobrze, że Carlo zdjął Marcelo, Ramosa i Modrica + te zawieszenia. Będą mieli siły na Atletico. ;)

denzel.png

Opublikowano

Dobrze, że Carlo zdjął Marcelo, Ramosa i Modrica + te zawieszenia. Będą mieli siły na Atletico. ;)

W sumie ta,ale mysle,ze te 20min nie zrobi jakiejs kolosalnej roznicy w ich kondycji. Chociaz ruch raczej dobry,grubo byloby,gdyby z Eibarem odpadl jeden z tak kluczowych zawodnikow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...