Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrana 2:1

Nic dodać nic ująć, końcówka przespana ale reszta meczu fantastyczna, isco najlepszy drybler na boisku, marcelo swietny mecz ( niewinna zolta kartka)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry mecz, świetnie zagrał Isco i do tego przełamanie Jese. Szkoda tylko kontuzji Jamesa i Ramosa oby zdążyli się wyleczyć przed ważnym meczem z Atletico. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Nawet Cię durniu już nie będę cytował i tłumaczył co i jak, bo widać, że pojęcie masz małe. 

Podobno James wypada na 2 miesiące, a Ramos na 2-3 tygodnie. 

Opublikowano

Jednak kontuzje są poważniejsze niż mogło się wydawać. James złamał kość śródstopia i będzie długo pauzował. Marcelo zawieszony za kartki, Ramos na 100% nie zagra. Pod znakiem zapytania jest występ Pepe i Coentrao. Strach myśleć jak będzie wyglądać obrona.

Carvajal- bez formy

Varane- najlepszy w całej defensywie w nim pokładam największe nadzieje :D

Nacho- z Sevilla zagrał dobrze, ciekawe czy to powtórzy.

Arbeloa- jego forma to znak zapytania, pewnie Atletico będzie atakowało od jego strony.

Pozytywem może być fakt, że wraca CR7, ciekawe czy poprawił formę. 

Opublikowano

Obrona Realu to obecnie porażka, zdecydowanie najgorsza formacja na ten moment. Gdyby nie nieporadność i pech piłkarzy Sevilli ten wynik wyglądał by inaczej.

Jak dla mnie karny może rozstrzygnąć mecz, stawiając mecze na weekend na pewno wezmę to pod uwagę. 

Opublikowano

Obrona Realu to obecnie porażka, zdecydowanie najgorsza formacja na ten moment. Gdyby nie nieporadność i pech piłkarzy Sevilli ten wynik wyglądał by inaczej.

Jak dla mnie karny może rozstrzygnąć mecz, stawiając mecze na weekend na pewno wezmę to pod uwagę. 

Pomoc też nie wygląda najlepiej. Najprawdopodobniej będzie Isco,Khedira,Illarramendi, więc jeżeli Isco nie będzie kreował gry to może być kiepsko. Jeżeli Atletico strzeli szybko gola i postawi autobus to mecz będzie raczej rozstrzygnięty, jednak jeżeli to Real pierwszy trafi to wszystko może się zdarzyć :)

Opublikowano

Jutro derby Madrytu, jakie wyniki typujecie? Ja remis lub wygraną Atletico. Z Realem potrafią się spiąć i zagrać na 120%, poza tym w Realu są spore braki no i będzie grał Bale. 

Opublikowano

No, Real ma spore kłopoty z Atleti ostatnio ;/ Ale wraca Cristiano, licze na bramke od niego, myśle że jak dobre pójdzie to Real wygra :D (Oby Toressa w pierwszych minutach pilnowali xDD ) 

Opublikowano

Nawet w takim wariancie to lepsza obrona niż tam Mathieu Alves Mascherano(PIQUE) Alba :v

Jutro będzie ciężki mecz, mam nadzieję, że zagra Isco Jese Kroos Bale Ronaldo Benzema, Khedira niech wejdzie w późniejszym czasie ;f

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nawet w takim wariancie to lepsza obrona niż tam Mathieu Alves Mascherano(PIQUE) Alba :v

Jutro będzie ciężki mecz, mam nadzieję, że zagra Isco Jese Kroos Bale Ronaldo Benzema, Khedira niech wejdzie w późniejszym czasie ;f

­

Pique, Mascherano > Ramos, Pepe

2:0 dla Atletico ;]

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pique, Mascherano > Ramos, Pepe

2:0 dla Atletico ;]

Ramos jak jest w formie to zjada Pique :) Mascherano=Pepe raczej grają na tym samym poziomie.

Co do Pique :D

https://www.youtube.com/watch?v=WzA_s75dM60

Dzisiaj o 16 okaże się czy utrzymamy 4pkt przewagi w tabeli. 

Opublikowano

Real ma 7 goli straconych więcej niż Barcelona, a ten kto oglądał mecze z Sevilla i Cordoba ten widział tą kozacką obronę. Postrach na arenie międzynarodowej. 

Pepe burta... a sorry zapomniałem, on się zmienił. 

Kapitan Ramos ze znakomitym rekordem, śrubuj dalej chłopie

Marcelo, który lubi zjeść przed meczem

Arbeloa, który według "prawdziwych" kibiców Realu w klubie jest tylko dlatego, że potrafi skopać piłkarzy FCB

:P  :P  :P

Do Pana wyżej:

Ile razy jeszcze napiszesz "Ramos w formie"? Obecnie tej formy nie ma. W tym roku Pique > Ramos, koniec kropka. 

Opublikowano

W tym roku to raczej remis, bo obaj nie są w formie. Nie ma to jak porównywać rok po miesiącu gry... :) Ramos jest co roku w najlepszej jedenastce roku, a Pique może pomarzyć o takiej nagrodzie.

Pique w najwyższej formie < Ramos w przeciętnej formie i tyle w temacie :)

Dzisiaj będzie trudno, ale liczę na zwycięstwo. 

Opublikowano

Był gdy grał na wysokim poziomie, to były lata gdy trenerem był Guardiola, a Barcelona odnosiła same sukcesy. Trochę już minęło a Pique nigdy nie wrócił do formy z tamtego okresu....

Opublikowano

No, czyli jednak "mógł sobie pomarzyć", więc nie pieprz głupot... Dobra, koniec tematu.

Nie zmienia to faktu, że teraz bez Ramosa każdy rzut rożny to realne zagrożenie dla Realu.

Pewnie wyjdą 4-3-3.

Opublikowano

Zobaczycie, Real przegrał. To i teraz do kompletu Barcelona strolluje ludzi i przegra.­

EDIT: Co do bramki, to ładnie z przewroty zalutował Saul.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Gra wygląda fatalnie i to już pewna strata punktów. Jednak taka linia pomocy i obrony nie zdaje egzaminu. 

Opublikowano

Cały Real nie istnieje, jedynie Benzema i Isco chcą jakąś klepkę zrobić. Przyjemnie ogląda się takie Atletico, nie wiem czy jest taka druga drużyna na świecie, która ma takie serducho. Nie wiem co tam Simeone robi w szatni, ale trzeba powiedzieć, że trenerem jest genialnym.

10968577_907384579294362_664716292537049

Humorystycznie.

Opublikowano

No i brawo dla Varane. Pierwsza bramka wina Casillasa, druga Francuza. 

Brawa dla Atletico, że całkowicie zdominowali mecz. Pozostaje nadzieja, że Carlo poprawi grę zespołu przed LM, bo w takiej formie to nawet Schalke może być nie do przejścia. 

Opublikowano

No cóż :/

Nie oszukujmy się Atletico grało świetnie, niestety Real nie mógł przetrwać pressingu.

W ostatnich minutach można było zobaczyć jak Real już odpuścił. 

Bramki nawet, nawet.

Wierni po porażce, dumni po zwycięstwie ~ Hala Madrid!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

4:0 w derbach Madrytu to musi boleć :)

Atletico to zespół na poziomie Realu i Barcelony chociaż ma 2x tańszy skład od nich. Diego Simeone tylko udowadnia że jest najlepszym trenerem ligi hiszpańskiej i drugi po Mourinho <3

mistrzostwo dla Atletico!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...