Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba z Espanyolem, czwartego lutego grają ten zaległy z Sevilla :)

I to nie jest zawieszenie na Sevillę? :O

Misses next match, to myślałem, ze z Sevillą :P

Oohh, powalił mi się terminarz... jakoś myślałem, że z Sevillą gramy między meczami pucharowymi :P no nic, dzięki.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja stawiam mimo wszystko na Real. Kapitan rozpierducha pewnie sieknie 1-2 bramki

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Odegaard podobno wybrał Real Madryt.

Hee.. tego dzieciaka porównują do Messiego i Ronaldo, a znając życie będzie to drugi Aleksander Pato :)

Bakkali, Depay, Januzaj, Mastour mają większy potencjał.

Dzisiaj mecz Atletico - Real, stawiam 3:1 dla ekipy Simeone.

Sądzę że będzie 2:1 dla Atletico

Goals:

Griezmann

Koke

Ronaldo

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Januzaj? =D Odegaard to bardzo dobry i młody piłkarz. Oczywiście, porównywanie go do CR7 i Messiego to debilizm, ale jest świetny.

Opublikowano

Atletico pokazało kto rządzi w Madrycie i całej Hiszpanii.

Porównywanie Realu lub Barcy do Chelsea to obraza dla mnie i całej rzeszy The Blues, Tfuu... :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Od 11 lat Atletico nie potrafiło wygrać derbów, a teraz robią to co mecz. Nie wiem co Ramos sobie myślał faulując Raula... Ciężki orzech do zgryzienia przed Ancelottim, ale nie z takich opresji wychodzili.

Opublikowano

Real gra piach, widać zmęczenie u zawodników niby taka ławka, ale coś nie trybi tam. Po raz kolejny pokazali, że w zespole coś się złego dzieje, bo dawno tak słabego Realu nie widziałem. A co do Ramosa to jest po prostu śmieszne nie wiem co on sobie myślał.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Przegraj dwa oficjalne mecze na 23, niech mówią jaki to real jest słaby ;)
Sezonowcy everywhere, nie chcialo mi się robic juz tutaj mema bo szkoda czasu.

Lider jest nadal nasz ;) Jeszcze pokazemy na co stac

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Atletico pokazało kto rządzi w Madrycie i całej Hiszpanii.

Porównywanie Realu lub Barcy do Chelsea to obraza dla mnie i całej rzeszy The Blues, Tfuu... :)

No porównanie wielkiego Realu do rosyjskiej Chelsea to chyba na wyrost. Chelsea pokazała w meczu z Tottenhamen na co ich stać, i pewnie PSG w LM pokaże im gdzie jest ich miejsce w szeregu. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

No porównanie wielkiego Realu do rosyjskiej Chelsea to chyba na wyrost. Chelsea pokazała w meczu z Tottenhamen na co ich stać, i pewnie PSG w LM pokaże im gdzie jest ich miejsce w szeregu.

Hehe.. każdy hejterek zarzuca Chelsea że Romek miliarder ble..ble..ble.. i dzięki niemu Chelsea jest obecnie topowym klubem w Europie (i na świecie)

Prawda jest taka że on z własnej kieszeni niewiele wydał na transfery.

P$G jest mocnym klubem tylko dzięki swojemu właścicielowi - szejkowi. Klub z Paryża wydaje dużo kasy na transfery i pensje.

Chelsea sama się utrzymuje i szczerze mówiąc w ostatnim okienku Romek nie wydał nawet 1€ na transfer Fabregasa, Diego Coste itd..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Hehe.. każdy hejterek zarzuca Chelsea że Romek miliarder ble..ble..ble.. i dzięki niemu Chelsea jest obecnie topowym klubem w Europie (i na świecie)

Prawda jest taka że on z własnej kieszeni niewiele wydał na transfery.

P$G jest mocnym klubem tylko dzięki swojemu właścicielowi - szejkowi. Klub z Paryża wydaje dużo kasy na transfery i pensje.

Chelsea sama się utrzymuje i szczerze mówiąc w ostatnim okienku Romek nie wydał nawet 1€ na transfer Fabregasa, Diego Coste itd..

skąd wiesz? rozmawiałeś z nim?

Opublikowano

Dzisiaj mecz z Espanyolem, myślę, że będzie gładkie zwycięstwo, ale z tą formą nigdy nic nie wiadomo. 

Opublikowano

Real musi to wygrać, jeżeli chce uciec, bo na pewno jutro ktoś z pary Barcelona-Atletico straci punkty.

Co do wyniku to obstawiam remis 0:0 lub 1:0. Ronaldo z karnego. 

Opublikowano

Marcelo w ostatniej chwili wypadł ze składu, zastąpi go Coentrao.  Stawiam 4-0 dla Realu.

Opublikowano

Wciąż nie mogę zrozumieć sytuacji z czerwoną dla Coentrao O_o

Sam się zdziwiłem, obaj walczyli o piłkę, jednak to Fabio dostał czerwoną kartkę.

Bale zaczyna grać jak Robben, zamiast podać w dogodnej sytuacji woli strzelać, co zazwyczaj kończy się pudłem. 

Opublikowano

Bale, ale brama. Piękny gol. Co do wolnych w Realu to z lewej strony powinien spróbować bić Kroos, bo Ronaldo strasznie słabo w ostatnich meczach w tym aspekcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...