Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ronaldo powinni zakazać rzuty wolne, nie pamiętam kiedy ostatnio strzelił bramkę właśnie z rzutu wolnego. A jest tylu chętnych... Kroos, Ramos, Isco, Bale na pewno lepiej wykonywaliby ten stały fragment niż portugalczyk.

Towarzyski mecz z Chelsea w lecie 2014, o ile dobrze pamiętam.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aktualnie Hazard > Ronaldo

lepszy od Edena jest tylko Messi

Możecie się nie zgodzić ale Premier League jest mocniejszą ligą od La Ligi

To co Hazard pokazuje na boisku to czysta magia.. jego asysty i rozgrywka to czysta poezja, a do tego dochodzą piękne gole.

Cieszy mnie również fakt że ostatnio podpisał nowy kontrakt w którym nie ma zawartej klauzuli, a to oznacza że nie jest na sprzedaż i zostanie legendarnym piłkarzem Chelsea!

a gdyby już jakiś klub chciał składać oferty to myślę że wszystko poniżej 200mln będzie wyśmiewane :)

Mourinhi > Ancelotti + Guardiola

Chelsea > Real + Barcelona :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

To co Hazard pokazuje na boisku to czysta magia.. jego asysty i rozgrywka to czysta poezja, a do tego dochodzą piękne gole.

Cieszy mnie również fakt że ostatnio podpisał nowy kontrakt w którym nie ma zawartej klauzuli, a to oznacza że nie jest na sprzedaż i zostanie legendarnym piłkarzem Chelsea!

a gdyby już jakiś klub chciał składać oferty to myślę że wszystko poniżej 200mln będzie wyśmiewane :)

Nie no Hazard jest lepszy od Ronaldo to mnie rozwaliło... Cristiano jest nieprzewidywalny, od początku roku jest bez formy, ale gdy do niej wróci, to w 2 meczach może strzelić, więcej bramek niż Hazard w całym sezonie.

Trochę statystyk:

Hazard w BPL 6 asyst 9 bramek w tym 2 z karnego w 25 meczach.

Ronaldo w BBVA  10 asyst 28 bramek w tym 8 z karnego w 20 meczach. 

Messi w BBVA 12 asyst 23 bramki w tym 1 z karnego w 23 meczach.

Neymar w BBVA 4 asysty 16 bramek wszystkie z gry w 21 meczach.

W czym Hazard jest od nich lepszy mi powiedz ? Młody Brazylijczyk jest od niego lepszy pod każdym aspektem czy to drybling czy to wykończenie.  

Ronaldo > Hazard

Messi > Hazard

Neymar > Hazard 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

nie ma to jak w temacie o Realu pisać o tym jaki to Hazard jest niby najlepszy.

Opublikowano

Tak teraz patrzę na grę CR7 w ostatnim meczu i mam takie wrażenie że jednak Rekord 50 bramek w ciągu sezonu to jednak dla niego za duże wyzwanie. (Jeszcze nie zapominajmy o Messim który już prawie do go dognił) 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Przy rozstrzyganiu spraw z obrażaniem przez kibiców to można korzystać z nagrań, ale jak ktoś komuś - nazywając rzecz po imieniu - wyj*bie to już nie? h3h3h3.

Opublikowano

­Luzuj porty, na trybunach Realu od 10 spotkań nie było żadnej przyśpiewki obrażającej barce, żadnej bo zakaz, to samo w FCB będzie

Opublikowano

­Luzuj porty, na trybunach Realu od 10 spotkań nie było żadnej przyśpiewki obrażającej barce, żadnej bo zakaz, to samo w FCB będzie

Chodzi mi o to, że LFP wyda zakaz po tym jak obejrzą sobie nagrania, ale kiedy Ronaldo uderzył Edimar'a to nagrań już nie było? xD  

Opublikowano

to jest chyba wiadome że skoro Real wydaje na jednego piłkarza 100mln to ma też kase żeby przekupić jakiegoś osła z zarządu. Korupcja w XXI w. to chleb powszedni.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Match day. Real gra w na wyjeździe, ale mimo wszystko pewnie wygra z 2-0.

Opublikowano

Real jest w takiej formie, że nawet Schalke może okazać się zbyt mocne. Oby Isco zagrał dobry mecz bo inaczej może być ciężko, patrząc na formę CR7 I Bale. Jednak patrząc z drugiej strony gwiazdy Realu nawet bez formy prezentują wyższy poziom niż piłkarze Schalke. 

Opublikowano

Ja mimo wszystko liczę na jakiś ciekawy meczyk Realu z "szalke"

Opublikowano

Boże, na ten mecz się nie da patrzeć... 1-0 do 70' i wyłączam. Di Matteo zabija futbol. Znowu Real trafił na kelnerów, a w 1/4 pewnie Basylea lub Porto.  :rolleyes:

Cr7 w końcu coś ustrzelił.

Opublikowano

W Tym meczu już na spokojnie mogło być 1;1 ale ta skuteczność...

Opublikowano

­

Match day. Real gra w na wyjeździe, ale mimo wszystko pewnie wygra z 2-0.

no nie wierzę, wygrałeś talon na ku rwę i balon xD

Lucas -> Illara, on w 1 meczu w LM nie sra tak jak Illara po prawie dwóch latach w Realu

Opublikowano

Moim zdaniem Schalke mogło strzelić jedną bramkę, natomiast real 3 to spokojnie, jak nie cztery.
Gdyby Benzema uderzył piłkę mocniej to by wpadła, bo on myślał, że na luzie wpadnie...
Cr7 dobra główka i dobre dośrodkowanie.
Cristiano ładnie wykonał rzut wolny, ale jednak ten 19-letni bramkarz piłkę wyłpał.
Trzeba przyznać Schalke ma dobrego bramkarza, bo wczoraj pokazał dobrą klasę.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

I tak to jeszcze nie jest opcjonalna forma Realu, którą prezentowali wcześniej. 

­

no nie wierzę, wygrałeś talon na ku rwę i balon xD

Ano, uda się czasem trafić.

Opublikowano

Boże, na ten mecz się nie da patrzeć... 1-0 do 70' i wyłączam. Di Matteo zabija futbol. Znowu Real trafił na kelnerów, a w 1/4 pewnie Basylea lub Porto. :rolleyes:

Cr7 w końcu coś ustrzelił.

yhym, a Ty pewnie gdybyś był trenerem Schalke to szedłbyś na wymiane ognia z Realem? gdzie u nich w ataku grają czołowi piłkarze..

Gdyby di Matteo zagrał Twoją taktyką to byłaby powtórka z ubiegłego sezonu jak nie lepiej :)

Schalke grało defensywnie i wychodzili z kontry. Liczę że Real trafi na Chelsea w lidze mistrzów najlepiej w finale :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wygrana z Schalke, ale w marnym stylu. Gareth Fail znowu pokazał jak dobrze podaje z prawej nogi. Pozytywne jest to, że Isco znowu zagrał dobry mecz. Niby Ronaldo strzelił, ale nadal formy z początku sezonu nie ma. Na Schalke to wystarczy, ale na lepsze drużyny już nie. 

Opublikowano

yhym, a Ty pewnie gdybyś był trenerem Schalke to szedłbyś na wymiane ognia z Realem? gdzie u nich w ataku grają czołowi piłkarze..

Gdyby di Matteo zagrał Twoją taktyką to byłaby powtórka z ubiegłego sezonu jak nie lepiej :)

Schalke grało defensywnie i wychodzili z kontry. Liczę że Real trafi na Chelsea w lidze mistrzów najlepiej w finale :)

Ja nic nie napisałem o tym jak mają grać, po prostu mecz był nudny jak flaki z olejem. Nie wiem jakim cudem Schalke wyszło z grupy, no ale cóż. Jakby nie patrzeć grupa G była prościutka. Chelsea to niech pierw wygra z PSG, bo gdyby nie bus i Courtois to Paryżanie by wygrali. 

A tak poza tym, trochę kappa. :)

54e615e58ce16.png

Opublikowano

Modrić chyba już niedługo wróci, bo już trenuje z drużyną. :)
Dla realu to bardzo dobra wiadomość.
No i Cristiano trzecim strzelcem w historii Realu Madryt.
http://prntscr.com/67a5k3
Wydaje mi się, że jeszcze może być na pierwszym miejscu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

33 gole to mało, wydaje mi się, że pokona Raula w następnym sezonie. :)

Opublikowano

Jezu ten onet mnie dobija. Jak można pisać, że CR7 wrócił do formy po jednym golu.

Schalke 04 Gelsenkirchen - Real Madryt: król Cristiano powrócił, obrońca tytułu blisko ćwierćfinału

Jutro mecz z Elche, ciekawe jak spisze się Tytoń. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...