Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy tej sytuacji z Fabio, to piłkarz espanyolu barcelona tez powinien dostac czerwona..dziwne to bylo.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krążą wieści że Real upatrzył sobie w De Gea następce Casillasa :)

To świetny bramkarz, jeden z najlepszych ale czy United go odda?

Podobno Real jest skłonny dać nawet 40 mln ale w tym wypadku kasa nie ma żadnego znaczenia.

Wątpię aby MU go sprzedało bo to przecież następca Van Der Sara :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jutro potwierdzi się informacja o zdobyciu złotej piłki przez CR7 :)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Krążą wieści że Real upatrzył sobie w De Gea następce Casillasa :)

To świetny bramkarz, jeden z najlepszych ale czy United go odda?

Podobno Real jest skłonny dać nawet 40 mln ale w tym wypadku kasa nie ma żadnego znaczenia.

Wątpię aby MU go sprzedało bo to przecież następca Van Der Sara :)

Czytałem wczoraj, że pewien dziennikarz włoski doszedł do informacji, że De Gea odrzucił Real Madryt i chce przedłużyć kontrakt z Man UId.

Też mam nadzieje, że to CR7 zdobędzie złotą piłkę. :)

Opublikowano

Real tym zwycięstwem zapewnił sobie powiększenie przewagi, nad przegranym z meczu Atletico-Barcelona.

Opublikowano

Muszę oglądać, bo z czego wiem to relacja będzie na Eurosport.

Sądzę, że Cristiano łatwo zdobędzie złotą piłkę. W końcu ciągle pokazuje piękną grę.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Muszę oglądać, bo z czego wiem to relacja będzie na Eurosport.

Sądzę, że Cristiano łatwo zdobędzie złotą piłkę. W końcu ciągle pokazuje piękną grę.

Z tym ciągle to bym nie przesadzał. Słaby występ z Atletico i Valencia, do tego miesiąc bez gola ( nie licząc meczu z Milanem).

Opublikowano

No to teraz przed Realem rewanż z Atleti. Pewnie materace się zamurują i będą czekali na kontry i stałe fragmenty gry. Ciekawie się zapowiada mecz. Real od samego początku musi przejść do ofensywy. Liczę na Gran Derbi w półfinale, ale różnie może być. 

Opublikowano

10915184_1402936346667795_64440720488380

Gratulację dla Ronaldo za wygraną Złotej Piłki, choć nie wiem skąd taka wielka przewaga w głosach, ale jeżeli to co mówił Arda Turan to jest prawdą to ładne jaja. Wszystkie nagrody zasłużone, oprócz 11-stki roku. Co do Puskasa to według mnie ładniejszy był gol Cahilla, aż dziwne, że w top3 nie było też Lameli.

Opublikowano

10915184_1402936346667795_64440720488380

Gratulację dla Ronaldo za wygraną Złotej Piłki, choć nie wiem skąd taka wielka przewaga w głosach, ale jeżeli to co mówił Arda Turan to jest prawdą to ładne jaja. Wszystkie nagrody zasłużone, oprócz 11-stki roku. Co do Puskasa to według mnie ładniejszy był gol Cahilla, aż dziwne, że w top3 nie było też Lameli.

No no, teraz się doczep do fałszowanych wyników lol :v

Arda Turan może chce wywołać sztuczną burzę, poza tym chodziło w głosowaniu o trenerów i na dodatek tylko jeden zawodnik się skarży... na dodatek Arda TURAN... ;-)

11 roku, niezasłużona? Tylko dla Iniesty, Silvy i Luiza.

W miejsce Iniesty choćby Modrić, w miejsce Luiza Godin/Boateng, w miejsce Silvy Alaba np.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że od kiedy ZP nie wybiera France Football to ta nagroda to wyłącznie konkurs popularności. Wystarczy spojrzeć jak głosowali uprzywilejowani. Benzema, Ramos, James, Muller? Kapitan z Syrii nie dał nawet 1pkt dla Ronaldo. Jakby Ronaldo zagrał totalny piach, pół roku kontuzja to i tak Maciej Iwański dałby mu 5 oczek.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngnasty mind

100% true.

Mimo wszystko Ronaldo w tym roku sobie zasłużył, najprawdopodobniej największym poszkodowanym jest Neuer, bo zrobił wiele, no ale bramkarz do "bramkostrzelnych" nie ma startu niestety w takich konkursach.

Moim zdaniem jedenastka jest ok, oprócz trzech zawodników:

Luiz < Godin

Silva < Alaba

Iniesta < Yaya Toure / Modric / Pogba.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Kadra na Atlético:

Bramkarze: Casillas, Keylor Navas i Pacheco

Obrońcy: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal i Nacho

Pomocnicy: Khedira, Kroos, James, Bale, Isco i Illarra Napastnicy:

Cristiano Ronaldo, Benzema, Chicharito i Jesé.

Real musi wznieść się na wyżyny, aby wygrać. Stawiam na 2-2.

Opublikowano

El Phenomeno wznawia karierę! Będzie grał w Fort Lauderdale Strikers.

Opublikowano

Można powiedzieć, że Griezmann pogrążył Real, Torres jedynie dopełnił formalności. 

Opublikowano

Real wygrał 3-0. Benzemie się coś pomyliło chyba, nawet sam siebie zaskoczył.  :P

Opublikowano

Myślę, że Martin Ødegaard będzie dobrze prezentować w RM. Sądzę, że u królewskich nabierze dobrego skilla.

Opublikowano

Myślę, że Martin Ødegaard będzie dobrze prezentować w RM. Sądzę, że u królewskich nabierze dobrego skilla.

Do końca sezonu Castilla, od przyszłego drużyna seniorska. Oby z niego coś było ;-) 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Najpierw młody Odegaard, teraz nieco starszy Lucas Silva zostaje piłkarzem "Królewskich". Miło, że Florentino myśli już o składzie na następne lata :).

Opublikowano

Florentino wolał kupić teraz młodego Odegaard, niż potem, gdy coś z niego dobrego wyrośnie zapłacić 3x razy więcej.
Przy okazji real moim zdaniem nie powinien sprzedawać Illarramendiego, ponieważ wrócił po kontuzji i jeśli się nie mylę od razu strzelił dwa golę.
Oczywiście piłkarza po jednym meczu nie można oceniać, ale myślę, że to jest dobry rezerwowy.

Opublikowano

Szczerze to chyba debil by nie przyjął tego kontraktu. 

Kolejny Cule w Realu Madryt! Ban transferowy Barcelony i oferowane niespełna 5,5 miliona (!) euro na sezon dla 16-latka przekonały Norwega do zasilenia Królewskich. Jeżeli wierzyć doniesieniom to młodzian będzie zarabiał ponad dwa razy więcej niż Carvajal, połowę tego co Casillas, Benzema, czy Kroos lub po prostu 20 tysięcy funtów tygodniowo więcej niż Isco.

10494804_734602303303216_717457933645630

Wstawia posty o Messim, a kiedy przychodzi co do czego to mówi, że na ten moment woli Ronaldo? To się nazywa dziwkarstwo.

(Nie że mam ból dupy, uprzedzam wszystkie posty tego typu. Po prostu dziwi mnie to).

Opublikowano

Szczerze to chyba debil by nie przyjął tego kontraktu. 

10494804_734602303303216_717457933645630

Wstawia posty o Messim, a kiedy przychodzi co do czego to mówi, że na ten moment woli Ronaldo? To się nazywa dziwkarstwo.

(Nie że mam ból dupy, uprzedzam wszystkie posty tego typu. Po prostu dziwi mnie to).

Sam nie wiem co o tym myśleć.

Może po prostu nic do messiego nie ma i chwali jego grę? A tak osobiście woli Ronaldo?

Opublikowano

Ten obrazek co wrzuciłem to jest zaprzeczenie twoich słów. Tweety o Messim z 2012 zniknęły.  xD  xD  xD  xD  xD Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o? Pieniądze. :P Typ w moim wieku zarabia więcej na tydzień niż Reus w Borussi.

10930181_734638266632953_164791425798421

Dobra, nie ma nawet o co dyskutować, beka i tyle.  ^_^

Dziś meczyk o 16, nie pamiętam z kim. 

Opublikowano

Co do Odegaarda 

2840014220949611080220.jpeg

Dzisiaj myślę, że łatwe 3 pkt w meczu z Cordoba. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...