Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj się aż naprawdę zdziwiłem jaką piłkę grało Atletico, z takim futbolem można przegrywać! No cóż, szkoda- fatalna gra Realu, każdego z zawodników... Zero jakichkolwiek akcji, nikogo na boisku nie było, dali się ośmieszyć.­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pora już myśleć o spotkaniu z Deportivo, oby Carlo coś zmienił bo z taką grą to i z nimi może być trudno. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Co to był za koszmar?!

To co Real dziś zagrał przechodzi wszelkie myśli!

Nic dosłownie im nie wychodziło

Oby się szybko otrząsnęli.

Opublikowano

Real nie miał nic do powiedzenia, bo Atletico tak zagrało. Przeważali ich w każdym aspekcie, klepka im szła, dominowali w powietrzu. 

Opublikowano

W meczu z Deportivo trzeba dać odpocząć Kroosowi bo widać, że chłopak jest zmęczony i gra na 30% swoich możliwości, ale pewnie Carlo wystawi go w 1 składzie....

Opublikowano

W obronie dziury bo podstawowi piłkarze są kontuzjowani. W tym miesiącu już nie zobaczymy Ramosa. Pozytywne jest to, że na Deportivo wraca Marcelo pauzujący za kartki. 

Opublikowano

Marcelo po tłustym czwartku to raczej nie będzie wzmocnienie. :P

Opublikowano

Lepszy on niż Arbeloa, który gra na poziomie polskiej Ekstraklasy. 

Opublikowano

To musiało się stać...

Daily Mail: Real obserwuje Kane'a

Nie oglądam meczów Spurs, nie wiem jak on gra. Wiem, że ostatnio strzelił 2 gole Arsenalowi i chyba też Chelsea, a już mówią o nim: "White Pele".

Moje zdanie jest takie: Lepiej aby nie przychodził do Realu, bo skończy się jak z Chicharito, poza tym transfery z wysp do Hiszpanii prawie nigdy nie są udane.

Opublikowano

Kane jest najlepszy piłkarzem Tottenhamu w tym sezonie. Jest młody i myślę, że może być w przyszłości jednym z najlepszych napastników na świecie. Jedno jest pewne w poprzednich latach Real zawsze kupował największą gwiazdę Spurs (Modrić, Bale), ciekawe czy stanie się tak i teraz.  

Opublikowano

Anglicy dobrzy w grze kombinacyjnej wyginęli wraz z takimi piłkarzami, jak Gascoigne i Lineker. Dlatego żadnych Anglików i innych Brytyjczyków w Realu być nie powinno. Po przypadkach Cunnighama, Beckhama, Woodgate'a, Owena i Bale'a Wy - kibice Realu powinniście się nauczyć. Nie aklimatyzują się, a na dodatek grają poniżej swoich możliwości. Pierwszy sezon Bale był dobry, ale nadal to nie było to samo co pokazywał w Suprs. Teraz nawet nie ma co porównywać, bo obecnie chłop nawet startu do Neymara nie ma.

Opublikowano

Reus jednak raczej nie przejdzie do Realu w letnim okienku. Podobno ma zostać w Dortmundzie i przedłużyć kontrakt, szkoda. 

Opublikowano

A po cholerę Realowi Reus? Gdzie on miałby grać? Jego nominalna pozycja w taktyce 4-3-3 jest już obsadzona przez Cristiano. Do środka pola się nie nadaje, bo to zabija cały jego potencjał, poza tym na papierze środek Realu wygląda w porządku. Isco, Kroos, Modric, James. Chyba, że Real sprzeda Bale'a, to wtedy może być jakiś sens.

Opublikowano

Reus jest prawonożny, więc na miejsce Bale się nie przyda. Ja go widziałem na miejscu CR7, wtedy Benzema siada na ławce a Cristiano gra jako napastnik.

Opublikowano

Benzema nigdy nie usiądzie. Carletto na konferencji pomeczowej powiedział, że kiedy tylko BBC będzie się dobrze czuło to będą grali.

Opublikowano

Słyszałem o tym, głupio, że tak dobry trener mówi takie coś na konferencji. Co to oznacza dla rezerwowych? Mimo, że się staracie i tak będziecie siedzieć na ławce...... 

Opublikowano

Właśnie zrozumiałem jak działa wszechświat. Śmieliśmy się z CeeRa, że dba chłop o włosy, a włosy to najważniejsza sprawa! No, bo zobaczcie. Messi kiedy gasił wszystkich jak świeczki to miał długie włosy, ściął i trochę obniżył loty. Bale w totkach i pierwszy sezon w Realu - krótkie włosy - z*******a gra i dobra gra, odpowiednio w sezonach. Zapuścił włosy i gra... słabo lekko mówiąc. :P Zidane prawie przez całą karierę był łysy, grał z*********e cała karierę.

Opublikowano

Szykuje się ciekawy dwumecz z Schalke, ale myślę, że nawet Real bez formy powinien ich spokojnie wyeliminować. 

Opublikowano

Carletto zapowiadał powrót Luki na koniec stycznia, a póki co nadal nikt go nie widział biegającego po murawie. Chłop nie gra od 86 dni.

Ray, proszę Cię wróć. <3

Opublikowano

­

Carletto zapowiadał powrót Luki na koniec stycznia, a póki co nadal nikt go nie widział biegającego po murawie. Chłop nie gra od 86 dni.

Ray, proszę Cię wróć. <3

nie chce mi się, nudno tu beze mnie co? xD

i jakiś chu***jowyy kod weryfikacji, środkowy palec adminom za to, w ilu postach muszę to wpisywać

Opublikowano

­

nie chce mi się, nudno tu beze mnie co? xD

i jakiś chu***jowyy kod weryfikacji, środkowy palec adminom za to, w ilu postach muszę to wpisywać

I to jak...

Luka Modrić widzi już światełko w tunelu. Na horyzoncie pojawiła się bowiem data powrotu do gry. Cel jest jasny – występ w rewanżowym meczu Ligi Mistrzów z Schalke 10 marca. Patrząc pesymistycznie, Ancelotti będzie musiał obejść się bez Chorwata jeszcze przez miesiąc. Pomocnik doznał kontuzji ścięgien lewego uda 16 listopada na San Siro podczas spotkania Włoch z Chorwacją. Początkowo spodziewano się, że wróci do regularnej gry już teraz, jednak MARCA donosi, że sprawy nie idą tak łatwo.

źródł: MARCA

Opublikowano

Bez Modrića pogramy jeszcze z miesiąc.

Figo powiedział:
Quien dude de la pasión de @Cristiano por el Real @realmadrid y su profesionalismo, desconoce por completo su historia y su carácter.
Tłumaczenie:
„Kto wątpi w pasję Cristiano dla Realu Madryt i jego profesjonalizm, całkowicie nie zna jego historii i jego charakteru”

Na antenie telewizji Cuatro poinformowano, że Real Madryt myśli nad ukaraniem Jamesa i Khediry na podstawie złamania wewnętrznych regulaminów. Jak już informowaliśmy, chodzi o to, że Kolumbijczyk bawił się na imprezie Cristiano niecałe 48 godzin po operacji stopy, a Niemiec przyjechał na urodziny kolegi po tym, jak nie był w stanie wyjść na drugą połowę meczu z Atlético. W podobnej sytuacji był Luka Modrić, ale Chorwat jako pierwszy opuścił lokal i następnego dnia przeprosił kolegów i działaczy, więc w jego przypadku nie zostanie wszczęte żadne postępowanie dyscyplinarne.

Jak to przeczytałem to padłem. Mają zostać ukarani za to, że dotrzymali towarzystwa swojemu koledze z klubu? To jak nie mogą grać to mają 24h/dobe w domu siedzieć?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

No, wyobraź sobie, że miałeś operację na nogę, a 2 dni później idziesz w balety, chyba nie dość rozsądne, co nie?

Poza tym takie coś to jest pikuś. W Barcelonie Guardioli to jak się spóźniłeś na trening to płaciłeś karę, za drugim razem też, a za trzecim wylatywałeś z zespołu. Neymar został ukarany, bo w trakcie rozgrzewki dał autograf.

Ale co im się dziwić, po takim laniu jakie dostali z Atleti to najlepiej się zachlać w trupa. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...