Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak tam Marcelo po tłustym czwartku :D

Dużo pogłosek jest, że Real wyprzedzi Barcelonę w zakupie Danilo... 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie oglądam za wiele meczów porto, ale kiedy oglądałem to grał solidnie. Poza tym, nie za darmo dostał powołanie do reprezentacji. ;-) Barca ma taki plus, że w umowie może dorzucić Tello, który obecnie jest na wypożyczeniu w Porto. Nie wiem po co Realowi ktoś taki. Mają solidnego Carvajal'a, średniego Arbeloe i Nacho, który może grać na każdej pozycji w obronie. :-)

Opublikowano

Nie oglądam za wiele meczów porto, ale kiedy oglądałem to grał solidnie. Poza tym, nie za darmo dostał powołanie do reprezentacji. ;-) Barca ma taki plus, że w umowie może dorzucić Tello, który obecnie jest na wypożyczeniu w Porto. Nie wiem po co Realowi ktoś taki. Mają solidnego Carvajal'a, średniego Arbeloe i Nacho, który może grać na każdej pozycji w obronie. :-)

Takie pogłoski powstają tylko dlatego, że Barcelona ma zakaz transferowy i nie może nic kupić w letnim okienku.

Gra dlatego, że trener Brazylijczyków zrezygnował z doświadczonych graczy (Marcelo,Alves,Dante).

Opublikowano

No, wyobraź sobie, że miałeś operację na nogę, a 2 dni później idziesz w balety, chyba nie dość rozsądne, co nie?

Poza tym takie coś to jest pikuś. W Barcelonie Guardioli to jak się spóźniłeś na trening to płaciłeś karę, za drugim razem też, a za trzecim wylatywałeś z zespołu. Neymar został ukarany, bo w trakcie rozgrzewki dał autograf.

Ale co im się dziwić, po takim laniu jakie dostali z Atleti to najlepiej się zachlać w trupa. :P

W bayernie jest teraz to samo, bodajże słyszałem od Lewego w jakimś wywiadzie.

Ciekawe jak tam Marcelo po tłustym czwartku :D

Dużo pogłosek jest, że Real wyprzedzi Barcelonę w zakupie Danilo... 

Również to się może tyczyć Suareza innych...

Co do Danilo, niepotrzebny- mamy świetnego Carvajala, który ma ogromny potencjał jest młody i bardzo solidny w ofensywie, w defensywie także nie najgorzej.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak myślicie, Real po sezonie pożegna się z Fabio i Khedira? Szklani jak cholera. Podobno teraz Coentrao ma jakiś uraz łydki...

Opublikowano

Jak myślicie, Real po sezonie pożegna się z Fabio i Khedira? Szklani jak cholera. Podobno teraz Coentrao ma jakiś uraz łydki...

Khedira odejdzie do Bayernu po tym sezonie. 

Opublikowano

­Khedira to gówno.

Khedira odejdzie do Bayernu po tym sezonie. 

A Ty nie spamuj i nie pierdol głupot, ostatnio była informacja o tym, że Guardiola nie chce jednak Niemca.

Opublikowano

­Khedira to gówno.

A Ty nie spamuj i nie pierdol głupot, ostatnio była informacja o tym, że Guardiola nie chce jednak Niemca.

To, że trafi do Bayernu jest przesądzone, gdzie masz informacje, że odrzucił go Guardiola ? Chyba z onetu... :)

Do zainteresowanych pozyskaniem Khediry należy też Wolfsburg i Schalke, ale raczej na 100% przejdzie do Bayernu. 

Opublikowano

Khedira nie jest im potrzebny. Mają Lahm'a, Shweinsteigera, Xabiego, gdzieś po szpitalach Bayernu tuła się Thiago, który jest dobrym pomocnikiem no i Gotze. Ray napisał prawdę, Khedira jest słaby, a to, że miał jako taką formę na MŚ to nic nie znaczy. Niemcy zawsze dobrze grają na turniejach.

Ciekawe co będzie z tym Lucasem Silvą. Mam nadzieje zobaczyć go w meczu z Deportivo, chyba, że Carletto znów wystawi zajechanego Kroos'a. 

Opublikowano

ciekaw jestem kto zostanie bramkarzem Realu po odejsciu Casillasa :)

Courtois i De Gea na 100% nie.

więc pewnie Hart lub Kevin Trapp

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Real chcę sprowadzić Ivana Fossuma, czyli byłego kolegę Odegaarda z Stromgodset, ciekawe tylko po co... 3 bramki w 26 spotkaniach to dla mnie nie jest specjalny wyczyn, patrząc, że gra w słabszej lidze niż nasza Ekstraklasa. 

Opublikowano

Real chcę sprowadzić Ivana Fossuma, czyli byłego kolegę Odegaarda z Stromgodset, ciekawe tylko po co... 3 bramki w 26 spotkaniach to dla mnie nie jest specjalny wyczyn, patrząc, że gra w słabszej lidze niż nasza Ekstraklasa. 

pewnie źródłem jest fangol lub onet? jesli serio ma takie statystyki, to chyba wiedzą, ze nie mają po co go ściągać.

Opublikowano

pewnie źródłem jest fangol lub onet? jesli serio ma takie statystyki, to chyba wiedzą, ze nie mają po co go ściągać.

Pewne źródło to raczej nie jest, oby....

"HISZPANIA Real Madryt chce sprowadzić kolegę Martina Odegaarda. Tym razem na celowniku Królewskich znalazł się Ivan Fossum, 18-letni gracz norweskiego Stromgodset, tego samego klubu, z którego pochodził utalentowany 16-latek. Fossum to zawodnik o podobnych cechach, co Odegaard, jednak jego styl jest znacznie dojrzalszy. W obecnym sezonie zdobył już 3 bramki w 26 spotkaniach."

FourFourTwo

Onet to aktualnie informuję, że Real chcę sprzedać CR7... ;)

Opublikowano

Bullshit, inne kraje też mają swoje onety. Wracając do Odegaarda, co sądzicie o jego tygodniówce? On zarabia więcej niż Isco. Moim zdaniem to wyglądało tak, że Perez nie chciał przegrać wojny o kolejnego utalentowanego młokosa, jak to było w przypadku Neymara.

Opublikowano

Bullshit, inne kraje też mają swoje onety. Wracając do Odegaarda, co sądzicie o jego tygodniówce? On zarabia więcej niż Isco. Moim zdaniem to wyglądało tak, że Perez nie chciał przegrać wojny o kolejnego utalentowanego młokosa, jak to było w przypadku Neymara.

jak mają hajs to go wydaja, czy mądrze to nie wiem. bo skoro teraz zarabia tyle, to za 10 laat będzie zarabiał 5x tyle i może się to odbic negatywnie na budżecie za te pare lat, choć w to wątpie.

Opublikowano

Pensja w wysokości 80.000 jest ogromna, patrząc na to, że Paul Pogba zarabia 4 razy mniej, a jest uważany za największy talent wśród pomocników. 

Opublikowano

Real to gospodarczy gigant, bardzo medialny klub z medialnymi zawodnikami: CR7, James. Z samej sprzedaży koszulek wyciąga więcej niż jakikolwiek inny klub. Na brak kasy na pewno nie narzekają, ale 100 tysięcy tygodniówki to trochę sporo, w dodatku, że jeszcze nic nie jest pewne co do Odegaarda. ;)

Ale tak jak napisałem, Perez nie mógł przegrać kolejnej wojny z Barca/Bayernem. Chcieli Halilovicia, teraz chcą Lee Seung Woo, który i tak do nich nie przejdzie.

Opublikowano

­

To, że trafi do Bayernu jest przesądzone, gdzie masz informacje, że odrzucił go Guardiola ? Chyba z onetu... :)

Do zainteresowanych pozyskaniem Khediry należy też Wolfsburg i Schalke, ale raczej na 100% przejdzie do Bayernu. 

jak ty pierdolisz, zastanów się czasem, użyj mózgownicy. gdzie to jest niby przesądzone? nikt nie powiedział czegoś takiego, pojawiły się informacje ostatnio z BILDA, że Guardiola nie chce Khediry. "raczej na 100%" nie ma czegoś takiego, nikt nie wie gdzie przejdzie, a może zostanie, gościu, jakie Ty bzdury gadasz

a co do ODEGAARDA nie ma żadnej OFICJALNEJ informacji o jego zarobkach i to są jedynie domysły prasy, nie zarabia na pewno aż tyle aktualnie

Opublikowano

Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Illarramendi, Kroos, Isco; Bale, Cristiano i Benzema.

Casillas, Kroos. Tyle w temacie xD

Opublikowano

­Dobry mecz w końcu Garetha, Cristiano pare akcji fajnych - poprzeczka, sztuczki, ale nadal jest słaby. Dyskretny debiut Silvy, Illara bez serca, całkiem solidna obrona.

A skład śmieszny, Navas przyszedł tutaj żeby się marnować, on powinien chociaż raz dostać z te 3/4 mecze z rzędu, do cholery jasnej. Iker pewnie jeszcze rok pogra a potem przyjdzie De Gea i Keylor odejdzie, jest tu sens?

Ławka też dosyć nieciekawa, oj będzie pare transferów w letnim okienku, oj będzie.

Opublikowano

Gareth dziś wchodził na tym skrzydle jak Norek do Krawczyków, pokazał dziś się nieco lepiej niż ostatnio. Cristiano mecz słaby, poza elastico raczej nic mu nie wyszło. Isco solidnie, ale dużo strat, piękny rogal po długim, to już staje się jego firmowym uderzeniem. 

Co się stało z Ronaldo, tak słabo te wolne mu idą. Jak nie w mur to na Ramosa. Deportivo zagrało nieźle, ale brakowało tego czegoś w ofensywie. 

Opublikowano

Bale zagrał dzisiaj super mecz.Niezapomnajmy również o Isco,który podawał i biegał niczym Stasiek po pół litra.Ronaldo,gdzie byłRonaldo?

No ale cóż,zły mecz tego zawodnika :(

Opublikowano

­Ronaldo powinni zakazać rzuty wolne, nie pamiętam kiedy ostatnio strzelił bramkę właśnie z rzutu wolnego. A jest tylu chętnych... Kroos, Ramos, Isco, Bale na pewno lepiej wykonywaliby ten stały fragment niż portugalczyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...