Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boję się tego meczu, bo real w ostatnich meczach się nie popisał, ale mam nadzieję, że real wygra.

SKŁAD REALU MADRY: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - Bale, Benzema i Cristiano.
Liczę na bramkę ze strony Cristiano i Bale (niech coś strzeli), ew. Benzema.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Duże wymagania masz. Marcelo to z punktu widzenia kibica Realu to zły wybór imo.

Opublikowano

Duże wymagania masz. Marcelo to z punktu widzenia kibica Realu to zły wybór imo.

To są składy z strony realu. :P

Marcelo jest szybki i moim zdaniem jest świetnym zawodnikiem defensywnym i ofensywnym. Nieraz dośrodkowuje lub podaje do Crisa. W dodatku jest doświadczony.

Opublikowano

No nie do końca. W defensywie Marcelo jest dużo gorszy niż w ofensywie, aby nie powiedzieć, że jest słaby. ;)

Co do tematu lewego obrońcy: Podobno Real rusza po Alabe. Młody, najlepszy LO świata, ale nie do wyjęcia z Bayernu.

Opublikowano

­JAZDA, JAZDA, JAZDA!!!

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!

Opublikowano

­JAZDA, JAZDA, JAZDA!!!

HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!

Powodzenia, liczę na dobry meczyk. Oby było sprawiedliwie, ale zwycięzca jest znany. Visca el Barca!!!

Ale Marcelo będzie objeżdżany, huhuhuhuhu  <3  <3

Opublikowano

­

Powodzenia, liczę na dobry meczyk. Oby było sprawiedliwie, ale zwycięzca jest znany. Visca el Barca!!!

Ale Marcelo będzie objeżdżany, huhuhuhuhu  <3  <3

A może strzeli hattricka? No, ej, kurde... przecież Marcelo nie jest aż taki słaby w obronie... dobra, jest xD

Ale w ostatnim meczu z Barcą grał świetnie! btw. skup się tutaj na nauce, jak dzisiaj mecz... z godziny na godzinę coraz większe emocje ;)

Opublikowano

­

A może strzeli hattricka? No, ej, kurde... przecież Marcelo nie jest aż taki słaby w obronie... dobra, jest xD

Ale w ostatnim meczu z Barcą grał świetnie! btw. skup się tutaj na nauce, jak dzisiaj mecz... z godziny na godzinę coraz większe emocje ;)

W ofensywie gra bardzo dobrze, ale jedna kontra, a go nie będzie i klops. Poza tym Messi ostatnio gra kosmos. Zgadza się. 8 godzin!!

Opublikowano

IHala Madrid! Y NADA MAS!

LECIMY Z NIMI!

Jeszcze godzinka, alez emocje :D

Co tu dużo mówić ?

Barca 

+ Messi

+ Dobra forma zespolu

+ Graja u siebie

- obroncy 1,50m w kapeluszu :v

- Neymar i Suarez niczym Bale w meczu z Levante

Real

+ Kurs ponad 4.0 :D

- mamy benzeme

A tak calkiem powaznie, to musimy liczyc na odblokowanie CR7,  Bale moze sie zmobilizuje zeby podawac, benzema moze zacznie strzelac w dobra strone :D

Moj typ ; 4;2 real

@EDIT 

SKŁAD NA KLASYK: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, Bale, Cristiano i Benzema.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Real gol z kontry kudrde dobra brama! 

Ronaldo widoczny tak jak cały skład, ogólnie Real b. dobrze gra oby wygrali!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Real gra świetnie. Pepe i ramos idealnie się sprawują. Marcelo pokazuje się w ofensywie. Real gra szybko, widać też zgranie między zawodnikami realu. Ronaldo prawie strzeliłby z dystansu i z główki.

Opublikowano

Szkoda... tylko można powiedzieć, ostatnia forma Realu wiadomo jaka była, ale dziś grali dobrze ;( Barca zasłużyła, i oby forma wróciła Realu bo muszą wygrac lige...

a9ee86557162c687083beb70f739197a-full.gi

Szkoda tej akcji :/

Po melanżu jestem jak Honduras chuj wie gdzie leże

Opublikowano

Szkoda... tylko można powiedzieć, ostatnia forma Realu wiadomo jaka była, ale dziś grali dobrze ;(

a9ee86557162c687083beb70f739197a-full.gi

Szkoda tej akcji ;/ były chociaż remis

Bezdyskusyjnie w tej sytuacji był spalony.

Opublikowano

Bezdyskusyjnie w tej sytuacji był spalony.

Cris przedłużył...  :(

Opublikowano

HAHAHAHAHA!!!

El Classico chyba El Beka

mecz żenada.. ogólnie nie oglądam ligi hiszpańskiej tylko dzisiaj jakoś tak :) lecz widzę że błazenada na najwyższym poziomie.

Skoro to był mecz w najlepszej lidze swiata pomiedzy najlepszymi klubami świata to muszę przyznać że słaba ta wasza liga xD

w BPL macie więcej emocji w derbach Londynu.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

HAHAHAHAHA!!!

mecz żenada.. ogólnie nie oglądam ligi hiszpańskiej tylko dzisiaj jakoś tak :) lecz widzę że błazenada na najwyższym poziomie.

Skoro to był mecz w najlepszej lidze swiata pomiedzy najlepszymi klubami świata to muszę przyznać że słaba ta wasza liga xD

Racja co racja, w BPL jest więcej klubów które mają szanse na wysokie miejsce w lidze, jest o wiele ciekawszym meczów i wyrównanych bo nawet mocne kluby mogą tam przegrać(Nie ogladam BPL).Jednak żadna drużyn BPL nie przeszło dalej w LM, nawet Chelsea która powinna wygrać z PSG, i nie jest to pierwszy rok kiedy tak jest :(

I jeśli się nie oglada La Ligi to nie będziesz czuł tych emocji El EClassico :P

Opublikowano

HAHAHAHAHA!!!

Emocje na El Classico były, tak samo jak na meczu Bradford City z Chelsea. Hehehehe.

W La Liga panuje wyższy poziom niż w BPL, w BPL więcej drużyn walczy o tytuł, co wprowadza więcej zamieszania w tabeli.

Opublikowano

Calma, calma! Ronaldo mógł być na spalonym. W ogóle co ten Benzema. Cały rok gra totalny piach, przychodzi klasyk i ostatnio zawsze jest najlepszy z tej trójki tercetu? Marcelo dobry mecz, to samo Modric. Mnóstwo przechwytów w środku. Bale słabo, najsłabiej z BBC.

Ray, chcesz szalik? :D

HAHAHAHAHA!!!

mecz żenada.. ogólnie nie oglądam ligi hiszpańskiej tylko dzisiaj jakoś tak  :) lecz widzę że błazenada na najwyższym poziomie.
Skoro to był mecz w najlepszej lidze swiata pomiedzy najlepszymi klubami świata to muszę przyznać że słaba ta wasza liga  xD

Pokaż mi mecz, który generuje więcej przychodów niż El Clasico. Ten mecz to coś więcej niż walka o 3 punkty, ale ktoś taki jak ty tego nie zrozumie. To walka o respect do następnego klasyku, pod każdym tematem jak ktoś się sapie to wyjeżdżasz z tekstem 2:1 i koleś zamyka d***.

PS. Pokaż mi mecz, w którym jest taki doping, na angielskich boiskach rzecz jasna.

PSS. Poza tym to jest Gran Derbi Europa, a nie jakiś mecz w lidze angielskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...