Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na środek pola Realu, wow.

Nie tylko Real może mieć w przyszłości świetny środek. Barcelona ma Halilovicia :)

Ciekawe tylko ile sezonów Ronaldo może jeszcze grać na tak wysokim poziomie. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Nie tylko Real może mieć w przyszłości świetny środek. Barcelona ma Halilovicia :)

Ciekawe tylko ile sezonów Ronaldo może jeszcze grać na tak wysokim poziomie. 

A on jeszcze gra na wysokim poziomie? Bo w obecnej formie to nawet w top3 nie jest :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

No i CR7 nie wytrzymał i skopał piłkarza Cordoby, czerwona kartka. Pewnie Real straci punkty przez ten głupi wybryk. 

Opublikowano

Nie wiem kiedy temu Realowi się limit farta wyczerpie... Cordoba była lepsza w tym meczu i to o dużo. :)

A Ronaldo to c**a i inaczej go nazwać nie można, to powinno być zawieszenie na kilka meczy.

Opublikowano

Nie wiem kiedy temu Realowi się limit farta wyczerpie... Cordoba była lepsza w tym meczu i to o dużo. :)

A Ronaldo to c**a i inaczej go nazwać nie można, to powinno być zawieszenie na kilka meczy

Barcelona nie miała farta w meczach w tamtym roku ? Sevilla i wiele innych drużyn mogły im zabrać punkty no, ale wygrali. Ronaldo dostanie zawieszenie na 3-5 meczy to może przemyśli swoje zachowanie. Ważne 3 pkt jednak są :).

Opublikowano

W takiej formie jakiej jest frustrat z madrytu to ta kara, którą dostanie nie stanowi żadnego osłabienia dla Realu. Ciekawe ile mu wrypią. 4 akcja tego typu z jego udziałem, ciekawe jak to z interpretują. ;) Nie wiem czym różni się jego zachowanie od zachowania Suareza. Obaj są nurkami, obaj są boiskowymi bandytami i obaj są maszynkami do goli. 

Opublikowano

Ronaldo zostanie srogo ukarany. Myślę że kara będzie taka jak w wypadku Suareza gryzonia. Ronaldo powinien pomyśleć o karierze w MMA bo w piłce nożnej nie ma miejsca dla takich zer.

a ten wielki Sergio Ramos dał przydład że jest gownem nie piłkarzem. Zawsze jak jest jakaś bujka to Ramos od razu zaczyna podkrecac atmosfere. Za to odepchniecie tamtego goscia powinien dostać zawieszenie na 1 mecz minimum :)

Real zawsze był dla mnie gownem nie klubem.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ronaldo zostanie srogo ukarany. Myślę że kara będzie taka jak w wypadku Suareza gryzonia. Ronaldo powinien pomyśleć o karierze w MMA bo w piłce nożnej nie ma miejsca dla takich zer.

a ten wielki Sergio Ramos dał przydład że jest gownem nie piłkarzem. Zawsze jak jest jakaś bujka to Ramos od razu zaczyna podkrecac atmosfere. Za to odepchniecie tamtego goscia powinien dostać zawieszenie na 1 mecz minimum :)

Real zawsze był dla mnie gownem nie klubem.

Jak ma czelsi po porażce? :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak ma czelsi po porażce? :)

Dobrze że przegrała przynajmniej odpadła z tych śmiesznych rozgrywek ~ Puchar Anglii, i może się skupić na lidze i lidze mistrzów :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dokładnie Cristiano powinien zostać zawieszony na kilka miesięcy, bo to nie był jego pierwszy, a na pewno ostatni taki incydent -.-

Logicznie tak.. lecz on jest największą gwiazdą futbolu i wątpię aby został surowo ukarany chociaż powinien. Specjalnie kopnął tego typka więc zawieszenie na miesiąc to jest minimum + syte odszkodowanie dla poszkodowanego bo dodatkowo naraził go na kontuzje.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dokładnie Cristiano powinien zostać zawieszony na kilka miesięcy, bo to nie był jego pierwszy, a na pewno ostatni taki incydent -.-

Chyba w marzeniach kibiców Barcelony, Ronaldo zostanie zawieszony na kilka miesięcy. Zawieszenie będzie na max 3-5 meczy, ponieważ nie było to aż tak brutalne. Co do Ramosa, to bronił swojego kolegi z drużyny. Tak samo robił Pique czy wcześniej Puyol jak atakowali Messiego. 

Dobrze że przegrała przynajmniej odpadła z tych śmiesznych rozgrywek ~ Puchar Anglii, i może się skupić na lidze i lidze mistrzów :)

Śmiesznych rozgrywek... :) W Lidze Mistrzów Ibra pokaże im miejsce w szeregu :)

Opublikowano

Chyba w marzeniach kibiców Barcelony, Ronaldo zostanie zawieszony na kilka miesięcy. Zawieszenie będzie na max 3-5 meczy, ponieważ nie było to aż tak brutalne. Co do Ramosa, to bronił swojego kolegi z drużyny. Tak samo robi Pique czy wcześniej Puyol jak atakowali Messiego.

Śmiesznych rozgrywek... :) W Lidze Mistrzów Ibra pokaże im miejsce w szeregu :).

Chodzi Ci o tego śmiesznego pilkarzyka który uważa siebie za najlepszego piłkarza swiata i ma pretensje do wszystkich że inni myślą inaczej?

Już bardziej boje się Cavaniego ale jestem pewien że Hazard będzie jeździł między nimi jak na kursie prawa jazdy :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

1. FA Cup to nie są śmieszne rozgrywki. Najstarsze na świecie, bardzo prestiżowe. 

2. Czym się różni jego zachowanie od zachowania Suareza? Nie było to brutalne? Rozbrajają mnie takie komentarze, ale nikt nie pobije mistrza ze strony każdemu znanej z moderatorów idiotów i kibiców z podstawówki (może 30% ludzi mających tam konta posiadają mózg), który napisał, że frustrat został sprowokowany.

3. Powinien zostać zawieszony na długo, ale pewnie będzie 5 meczy + grzywna. Medialność i Perez zrobią swoje. 

(Przypominam, że typ, który złamał nos Mottcie mógł zostać pozbawiony prawa do zawodowego grania w piłkę, była gdzieś o tym mowa).

4. Frustrat i wolny. Gołębie już się boją. xD

Carlo kłamie na tych konferencjach..."Nie widział wydarzenia", "Nie słyszał obraźliwych przyśpiewek", "Skład ma się dobrze".

Wilczek, dalej uważasz, że on jest profesjonalistą? :)

Opublikowano

1. FA Cup to nie są śmieszne rozgrywki. Najstarsze na świecie, bardzo prestiżowe. 

2. Czym się różni jego zachowanie od zachowania Suareza? Nie było to brutalne? Rozbrajają mnie takie komentarze, ale nikt nie pobije mistrza ze strony każdemu znanej z moderatorów idiotów i kibiców z podstawówki (może 30% ludzi mających tam konta posiadają mózg), który napisał, że frustrat został sprowokowany.

3. Powinien zostać zawieszony na długo, ale pewnie będzie 5 meczy + grzywna. Medialność i Perez zrobią swoje. 

(Przypominam, że typ, który złamał nos Mottcie mógł zostać pozbawiony prawa do zawodowego grania w piłkę, była gdzieś o tym mowa).

4. Frustrat i wolny. Gołębie już się boją. xD

Carlo kłamie na tych konferencjach..."Nie widział wydarzenia", "Nie słyszał obraźliwych przyśpiewek", "Skład ma się dobrze".

Wilczek, dalej uważasz, że on jest profesjonalistą? :)

Cristiano zrobił błąd czym osłabił drużynę, ale nie ma co tego porównywać do incydentu z Suarezem. Kara będzie na max 3 mecze, ponieważ sędzia odnotował to jako boiskową agresje, czyli kara nie może być wysoka. Inaczej by było gdyby sędzia uznał to zachowanie jako brutalne. Można powiedzieć, że i tak zachował się lepiej niż Mexes.... :)

Opublikowano

@maczki15

Sędzia odnotował to jako agresje bo nie widział pierwszego "ciosu" Ronalda Taysona. Być może to przez ten żel jakieś chemikalia przenikają mu do mózgu i wywołują agresje u tego brutala :)

Skandaliczne zachowania to znak rozpoznawczy Realu Madryt :)

Jak sobie przypomne gdy Pepe kopał po plecach innego piłkarza lub jak Ramos wraz z Pepe podnoszą Messiego z murawy którego wcześniej sfaulowali to mi się śmiać chce... xD:)

Diego Costa gdy grał jeszcze w la lidze to gasił ich jak pionków, a teraz jak odszedł to gowniarstwo sobie za dużo pozwala :)

5 meczy dla AGRESORA7 to rozsądna kara może go czegoś nauczy i da mu do zrozumienia że to najlepsza pora na zmiane żelu :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@maczki15

Sędzia odnotował to jako agresje bo nie widział pierwszego "ciosu" Ronalda Taysona. Być może to przez ten żel jakieś chemikalia przenikają mu do mózgu i wywołują agresje u tego brutala :)

Jak sobie przypomne gdy Pepe kopał po plecach innego piłkarza lub jak Ramos wraz z Pepe podnoszą Messiego z murawy którego wcześniej sfaulowali to mi się śmiać chce... xD:)

Diego Costa gdy grał jeszcze w la lidze to gasił ich jak pionków, a teraz jak odszedł to gowniarstwo sobie za dużo pozwala :)

5 meczy dla AGRESORA7 to rozsądna kara może go czegoś nauczy i da mu do zrozumienia że to najlepsza pora na zmiane żelu :)

Nie chcę wypominać meczu, w którym messi uderzył piłkę z całej siły, która uderzyła w kibica. No sorry on wtedy ukazał szacunek dla nas, kibiców.

Nie wiem dlaczego śmiejecie się z włosów ronaldo. Chłop lubi mieć takie włosy. Moim zdaniem hejterzy zawsze będę mieli jakieś problemy.

Ronaldo dostał karę, bo go poniosło i koniec tematu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Messi kopnął w kibiców... ale kurde, Kiedy to było? Będziecie to wspominać do usranej śmierci bo innego przykładu nie macie?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@maczki15

Skandaliczne zachowanie Pepe to było jak Real prowadził Mourinho.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Skandaliczne zachowanie Pepe to było jak Real prowadził Mourinho.

to o niczym nie świadczy. Myślisz że Mou podszedł do Pepe i powiedział mu ""słuchaj Pepe gramy taktyką brutalną i napierdalamy się jak w ragbach""

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Przecież to jak zapisał sędzia nie ma najmniejszego znaczenia. Przecież kiedy zbiera się ten cały trybunał to oni analizują tą sytuację, oglądają powtórki etc. Biorą również pod uwagę, że frustrat z Madrytu zrobił to po raz czwarty w ciągu roku. Kara powinna być wyższa niż ta, którą dostał za pociągnięcie Baska za włosy i drapnięcie. Jeżeli dostanie mniej niż 5 meczy to znaczy, że poszła koperta.

Opublikowano

Przecież to jak zapisał sędzia nie ma najmniejszego znaczenia. Przecież kiedy zbiera się ten cały trybunał to oni analizują tą sytuację, oglądają powtórki etc. Biorą również pod uwagę, że frustrat z Madrytu zrobił to po raz czwarty w ciągu roku. Kara powinna być wyższa niż ta, którą dostał za pociągnięcie Baska za włosy i drapnięcie. Jeżeli dostanie mniej niż 5 meczy to znaczy, że poszła koperta.

To jak zinterpretował to sędzia ma duże znaczenie. Ronaldo nie dostanie więcej jak 3 mecze pauzy. 

Opublikowano

To jak zinterpretował to sędzia ma duże znaczenie. Ronaldo nie dostanie więcej jak 3 mecze pauzy. 

Człowieku, bądź lub chociaż udawaj, że jesteś obiektywny. Gdyby ta interpretacja sędziego była aż tak ważna to po cholerę byłaby ta cała szopka z tymi zebraniami, które trwają pół tygodnia? Poza tym sędziowie nie powinni mieć słowa w tej sytuacji, szczególnie w Hiszpanii. Zbierają się, analizują powtórki i wydają wyrok. 

To jest recydywa, musi dostać więcej niż ostatnim razem. 

Opublikowano

Człowieku, bądź lub chociaż udawaj, że jesteś obiektywny. Gdyby ta interpretacja sędziego była aż tak ważna to po cholerę byłaby ta cała szopka z tymi zebraniami, które trwają pół tygodnia? Poza tym sędziowie nie powinni mieć słowa w tej sytuacji, szczególnie w Hiszpanii. Zbierają się, analizują powtórki i wydają wyrok. 

To jest recydywa, musi dostać więcej niż ostatnim razem. 

Jestem obiektywny. Dla mnie faul był brutalny ale kara nie będzie tak surowa jak w przypadku Suareza. Okaże się za niedługo kto miał racje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...