Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak coś czułem, ciężki mecz na Mestalla, porażka 2:1

Wydaje mi się, że Carlo powinien dać na lewą Isco a na prawą Jamesa od początku, ale co zrobił :/

Gra fatalna, ale to cały czas real przeważał, Valencia autobus i do przodu :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak coś czułem, ciężki mecz na Mestalla, porażka 2:1

Wydaje mi się, że Carlo powinien dać na lewą Isco a na prawą Jamesa od początku, ale co zrobił :/

Gra fatalna, ale to cały czas real przeważał, Valencia autobus i do przodu :f

Śmieszny jesteś hahahah, Valencia zasłużyła na wygraną, bo zagrali lepiej.W dzisiejszym spotkaniu ''atak'' Realu zupełnie nie istniał :P

805491408806070489277.png

Opublikowano

Śmieszny jesteś hahahah, Valencia zasłużyła na wygraną, bo zagrali lepiej.W dzisiejszym spotkaniu ''atak'' Realu zupełnie nie istniał :P

Hehehehehehe, tak jak Barcelona w całym 2k14 roku :v (jesli już się śmiejemy B) )

Przeważał, miał ok. 70% posiadania piłki... tylko, że brak jakiejkolwiek skuteczności. Nie mówię o sytuacjach bramkowych. 

Zobacz też jak Valencia brutalnie grała, ile żółtych kartek, na dodatek bramka po ricochecie pepe... ;-) Fuks i tyle, Real na remis zasłużył.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hehehehehehe, tak jak Barcelona w całym 2k14 roku :v (jesli już się śmiejemy B) )

Przeważał, miał ok. 70% posiadania piłki... tylko, że brak jakiejkolwiek skuteczności. Nie mówię o sytuacjach bramkowych. 

Zobacz też jak Valencia brutalnie grała, ile żółtych kartek, na dodatek bramka po ricochecie pepe... ;-) Fuks i tyle, Real na remis zasłużył.

­

No, no w drugiej połowie jedynie Bale stworzył zagrożenie pod bramką Nietoperzy, bo reszta Ich ataków była na bardzo niskim poziomie :]

Opublikowano

No, no w drugiej połowie jedynie Bale stworzył zagrożenie pod bramką Nietoperzy, bo reszta Ich ataków była na bardzo niskim poziomie :]

Niecelne strzały także są zagrożeniem, sytuacjami. Wypracowany karny, gdyby nie ręka piłka przeszła by do zawodnika Realu (oczywiście, Ronaldo z karnego, taka sytuacja :) )

Strzał Isco wybroniony z główki przez Alvesa, strzały Ronaldo, strzał Ramosa z główki obok bramki... strzał Marcelo pod koniec meczu, wiele innych sytuacji. Widać oglądaliśmy inny mecz ;-)

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Niecelne strzały także są zagrożeniem, sytuacjami. Wypracowany karny, gdyby nie ręka piłka przeszła by do zawodnika Realu (oczywiście, Ronaldo z karnego, taka sytuacja :) )

Strzał Isco wybroniony z główki przez Alvesa, strzały Ronaldo, strzał Ramosa z główki obok bramki... strzał Marcelo pod koniec meczu, wiele innych sytuacji. Widać oglądaliśmy inny mecz ;-)

­

Ta "gdyby" ryby głos miały to świat byłby wspaniały

No rzeczywiście te strzały Cristiano(bo Ronaldo jest Brazylijczykiem - inteligencie) stwarzały olbrzymie zagrożenie dla Alvesa.Real zagrał tylko dobrze w środku pola i każdy obiektywny człowiek potwierdzi moje zdanie :)

Opublikowano

No rzeczywiście te strzały Cristiano(bo Ronaldo jest Brazylijczykiem - inteligencie) stwarzały olbrzymie zagrożenie dla Alvesa.Real zagrał tylko dobrze w środku pola i każdy obiektywny człowiek potwierdzi moje zdanie :)

Skoro dyskutujemy na temat meczu Real-Valencia a na boisku innego Ronaldo nie było, to każdy wie o co chodzi. (No chyba, że zbyt inteligentny nie jesteś... żeby mi to wypominać ;-) )

Real  na szczęście ma jeszcze zaległy mecz i punkt przewagi nad Barceloną.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Skoro dyskutujemy na temat meczu Real-Valencia a na boisku innego Ronaldo nie było, to każdy wie o co chodzi. (No chyba, że zbyt inteligentny nie jesteś... żeby mi to wypominać ;-) )

Real  na szczęście ma jeszcze zaległy mecz i punkt przewagi nad Barceloną.

­

Chodziło mi o ogół, a nie o ten mecz.Kolejny mecz w środę z Atletico i pewnie kolejna porażka.

Opublikowano

Gorszy okres Realu przyszedł już po KMŚ, w meczu z Milanem. Bale dał wam Puchar Króla i dołożył swoją cegiełkę w finale UCL, ale obecnie chyba brak Modrica usprawiedliwia 4-3-3 z BBC, zamiast 4-4-2. Moim zdaniem Bale powinien odpocząć i wrócić do jako takiej formy, bo poprzedni sezon miał być dopiero wstępem, a w Realu póki co był jego szczytem. 

Jedna porażka niczego nie zmienia. Liga zaczęła się od nowa, Realowi przyda się zimny kubeł przed meczem z Atletico. Mam nadzieję, że dzisiejsza gra nietoperzy jest zapowiedzią ich włączenia się w walkę o najwyższe cele. Teraz nie można powiedzieć, że w La Liga są tylko 2 zespoły: Barca i Real. Doszły Atletico, Valencia i Sevilla. Jeszcze kilka sezonów, więcej pieniążków i spokojnie te zespoły będą mogły walczyć o mistrzostwo Hiszpanii. 

Opublikowano

Fatalne rozpoczęcie nowego roku.

Nie wiem jak można było przegrać ten mecz, ale walczyli do końca.

Mało brakowało do remisu. Zabrakło tylko czasu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Fatalne rozpoczęcie nowego roku.

Nie wiem jak można było przegrać ten mecz, ale walczyli do końca.

Mało brakowało do remisu. Zabrakło tylko czasu.

Czasu jak i skuteczności ;-) 

Chodziło mi o ogół, a nie o ten mecz.Kolejny mecz w środę z Atletico i pewnie kolejna porażka.

Widzę, Barcelona także dzisiaj miała skuteczny atak :-) Kiedy kolejna porażka? 

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Oj słabo, słabo ale nie wszystko jest stracone. Wygramy z Barceloną 2:0 lub 3:1 w rewanżyku gran derbi i będzie git. A tak na marginesie oni dziś wygrali czy przegrali? 

Opublikowano

Oj słabo, słabo ale nie wszystko jest stracone. Wygramy z Barceloną 2:0 lub 3:1 w rewanżyku gran derbi i będzie git. A tak na marginesie oni dziś wygrali czy przegrali? 

Przegrali.

Opublikowano

Czasu jak i skuteczności ;-) 

Widzę, Barcelona także dzisiaj miała skuteczny atak :-) Kiedy kolejna porażka? 

­

W czwartek mecz z Elche, więc raczej będzie zwycięstwo :)

Opublikowano

W środę czeka ciężki mecz z Atletico. Są w gazie, ale myślę, że sam Griezmann na Real to za mało. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

W czwartek mecz z Elche, więc raczej będzie zwycięstwo :)

Wiesz... tak już nie będąc złośliwym oboje zakładaliśmy, że raczej będzie w poprzedniej kolejce zwycięstwo ;-) 

Cóż, będzie co będzie. Cieszy mnie kolejna, naprawdę wyrównana walka w lidze.

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wiadomo już czy Ramos przedłuży kontrakt? Niesamowicie mnie ciekawi ta sytuacja Varane w Realu, taki obrońca... grrr. Chciałbym go widzieć w bordowych barwach. :p

Opublikowano

W środę czeka ciężki mecz z Atletico. Są w gazie, ale myślę, że sam Griezmann na Real to za mało.

Coooo..?

Zobaczymy syna marnotrawnego króla Atletico El Nino Fernando Torres. Coś czuję że Fernando wróci do formy i zatka mordy hejterom hat trickiem z Realem w derbach :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Real musi uważać na stałe fragmenty gry, bo Atletico strzeliło 25 goli z głowy, przy 55 strzelonych we wszystkich rozgrywkach dotychczas. ;)

Opublikowano

Real musi uważać na stałe fragmenty gry, bo Atletico strzeliło 25 goli z głowy, przy 55 strzelonych we wszystkich rozgrywkach dotychczas. ;)

W Atletico, ma kto strzelać z głowy, Mandzukić,Godin.... Jednak myślę, że jak Real zagra na swoim poziomie to spokojnie wygra ten mecz.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wszystko zależy od dnia, formy... i trenera :P

btw. Następny mecz w lidze jest z Sevillą, nie zagra carvajal. Zawieszony za żółte kartki... no i Arbeloa nieszczęsny :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wszystko zależy od dnia, formy... i trenera :P

btw. Następny mecz w lidze jest z Sevillą, nie zagra carvajal. Zawieszony za żółte kartki... no i Arbeloa nieszczęsny :f

@Wilczek

Chyba z Espanyolem, czwartego lutego grają ten zaległy z Sevilla :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...