Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gm pisał o tym w notice ;p Zostanie to naprawione po restarcie

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

raty ratami male chyba mniej jak x40 ale to mi wcale nie przeszkadza... a co do strony chyba kazdy serwer silkroada powinien brac z Ciebie przyklad bo jest ona zrobiona wrecz zajebiscie :D

Silki tanie tylko troche wiecej ludzi by sie przydalo bo sam go pewnie nie utrzymasz. Juz sie na takim jednym gralo gdzie 130pln poszlo a 1,5 miecha pozniej serwer off;D

A CTF zaczyna sie dajmy na to o 22.12 a powinien zaczac sie o 22.00 i 10min wczesniej komunikat, przez to ze czas jest przekrecony kilka minut przed samym startem juz nie mozna sie zapisac :).

Opublikowano

@up cieszę się bardzo :)

No więc kilka informacji o których chciałbym napisać.

Pierwsza sprawa to dotacje i metody płatności, obecnie można już skorzystać z systemu paypal, przelew normalny co do opcji sms czekam na odpowiedź od operatora, napisane skryptu na stronie to kilka minut, i będziecie mogli sami wbijać silki kiedy chcecie! To już niedługo.

Druga sprawa do błędy, oczywiście są (spodziewałem się tego) wszystkie sobie notuje i będą oczywiście naprawione. Ale do tego celu muszę wygospodarować sobie swój drugi serwer aby aktualizacje były szybkie i pewne, nie chce przeszkadzać jak to miało miejsce zaraz po starcie (awaryjna sytuacja)!

Trzecia sprawa języki obsługi strony (logowania, rejestracji też) już są prawie gotowe w 99% (niemiecki, angielski) zostało tłumaczenie wysyłanej aktywacji i tak kwestia będzie zamknięta. Z reklama na forach zagranicznych wejdziemy jak się uda w tym tygodniu.

Sprawa ostatnia to drop golda, i ewentualnie kosmetyczna zmiana retów serwera temat jest otwarty ale nie radze się nastawiać na drastyczne zmiany. O tym więcej będziemy pisać na naszym forum.

A jeśli już mowa o forum to zapraszam do przeglądania go, obecnie [GM]Night dodał w dziale eventy, ankiety więc warto się w nich udzielać, i być poinformowanym.

PROŚBA! Rejestrując się na stronie macie automatycznie te same konto na forum! Zmiana hasła na stronie nie zmienia go na forum! Aby to zrobić trzeba się zalogować na forum na haśle z aktywacji i tam zmienić hasło! Dużo osób zmienia hasło na stronie, pomijając forum i usuwa maila.

Pozdrawiamy

Opublikowano

PROŚBA! Rejestrując się na stronie macie automatycznie te same konto na forum! Zmiana hasła na stronie nie zmienia go na forum! Aby to zrobić trzeba się zalogować na forum na haśle z aktywacji i tam zmienić hasło! Dużo osób zmienia hasło na stronie, pomijając forum i usuwa maila.

I w tym mam problem ,właśnie tak zrobiłem ,usunąłem maila i nie mogę już się zalogować na forum ,możecie mi jakoś hasło wysłać czy coś ?:D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Proponuje poprawic respawn mobkow czy cos z tym zrobic bo po 5 minutach expienia poprostu brakuje mobkow w odleglosci 50metrow. Troche to irytujace ze zostawia sie bota z 30% expa a po godzinie wracam a tu 60% :D na lvlu 34...

Opublikowano

Serwer nie zły, ale nie zagram dłużej bo jednak d9 nie jest dla mnie:)

@Up Rofdzio

Człeku, nikt Cie nie słucha... Popieram Lolite w 120%. Może i nie jesteś dzieckiem, ale mózg chyba młodszego brata masz:D Jeśli go masz:) I Przestań hetować ludzi tutaj bo miałeś pole do wypowiedzi pod waszym serwerem tzn obiecankami:)

kurwad.png
Opublikowano

wydaje mi sie ze raty sa takie same wzgledem isro... za 5* camelem na 30lvl 1.7kk z Samar do Jangan... a SUN kosztuje 140m :D ile razy to trzeba latac zeby go kupic

Opublikowano

Hm serwer zapowiadał się ciekawie, ale no cóż wyszło, inaczej.

1. Wieje nudą, eventy unique (1 unikat i po evencie)

2. GM dał za dużo tych silków za reklamy. Ktoś skopiował i wkleił na kilku forach reklamę i dostał 550 silków o.O

3. Słaby drop golda a o elkach to już nie wspomnę.

4. Ktoś coś mówił/pisał, że zapewniacie doświadczoną administrację (heh dobre) Pisząc z [GM]Night'em ma się wrażenia jakby pisało się z dzieckiem niemającym pojęcia o grze.

5. Alchemia to jakaś porażka.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

też tam wbiłem na chwile i jakoś faktycznie nudnawo nie wiem czy to już znudzenie czy mała ilośc ludzi co za tym idzie kiepsko o pt

Opublikowano

Nom fakt Gm Night - za mojego punktu widzenia jest to koles ktory nie bierze pod uwage tego co chca gracze tylko to co mu lepiej jest zrobic ,

pisalem do niego w sprawie nowego eventu "znajdz i zabij" "znajdz GM" odpisal mi ze te eventy sa nudne i gracze ich nie chca a takie moje pyt z kad ma wiedziec ze sie nie podoba skoro nie ma go w ankiecie ? moze sie myle ale jak dla mnie i paru graczy lepsze to niz zabij unika ktory stoi przed miastem ... bo przeciez po co gm ma tracic czas na chowanie sie jak da 2 uniki napisze gdzie i idzie afk bo "odwalił" swoje ,

co do kolegi wyzej i 1 pkt wieje nuda- zgadzam sie w 100% nic sie nie dzieje raty nie sa prawidlowo dobrane co powoduje ze gold ledwo starcza na set , nie wiem jak z karawanami bo jeszcze nie robilem ale podejzewam ze bedzie tak samo ...

proponuje to jak najszybciej zmienic bo inaczej jesli wbija zagraniczni ludzie i zobacza co sie dzieje to wyjda i powiedza to "gowno" nie ma sensu sie meczyc

ps: sry za gramatyke itp :P

Edge-1.png
Opublikowano

Moze i sa jakies niedociagniecia ale ludzie serwer ma dzien , wiec spokojnie .... pozatym niewiem chcialbys chyba +15 za pierwszym razem miec, niewiem jak ciebie ale mi brakowalo hard serva a nie ze dzien pogram mam ff max lv i latam z sun'ami +15 ^.^

Opublikowano

[...]raty nie sa prawidlowo dobrane co powoduje ze gold ledwo starcza na set , nie wiem jak z karawanami bo jeszcze nie robilem ale podejzewam ze bedzie tak samo ...

zgadza się... dlatego na tą chwilę przestaje grac :>

10minut bicia, 120k polecialo... 73 lvl i nawet nie mam 15 elkow ( każdego typu) i jak tu pimpowac seta ?

Opublikowano

spokojnie gracze. Fulo pisal ze dzisiaj ma byc jakis update z tego co wiem byl zajety i nie wiem czy dzisiaj zdazy Miedzy innymi mial zwiekszyc rate golda oraz elkow i mysle ze tez trade bo jest very low. Czytajcie start strone na fulo i forum dodawajcie swoje pomysly nikt nie bedzie czytal nam w myslach co chcemy miec na naszym serwerze. Dajmy troche czasu jemu ma dopiero 2 dni tak jak ktos wyzej pisal troche zrozumienia.

Edit: Co do GM'a Nighta zgadzam sie z graczami... totalny olewator

Opublikowano

No nie nadaje się :)

Unique event jak będziecie robili to zróbcie go raz a porządnie a nie jak to robi Night , 1Isy za xxxx prośb o white knight spawnie wreście 1xWK i koniec eventu:P

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...