Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Lolita_PL

176.31.115.195

Dzięki

FULO:

Usuń 11 reversów i scroli ożywiających, bo to psuję zabawe na jobie. Zabijesz thiefa i nie da rady się gdzieś schować albo odjechać bo od razu się podnosi..

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest fajny :)

Zapraszam do gry.

Taki mały OT:

Pamiętam, jak ktoś kiedyś zrobił na Isro Media po Polsku, hehe nie mogłem się połapać o co chodzi :)

Opublikowano

Serwer jest nawet ok ale ciągle cierpi na małą liczbę graczy mam nadzieje że się w końcu rozkręci...

Macie ostatnimi czasy problemy z lagami ?

Opublikowano

mam pytanie odnosnie regulaminu gry fulloroad

5. Zabronione jest posiadanie więcej niż dwóch kont(1 gracz = 2 konta). W wypadku korzystania z sieci lokalnej, czy z jednego komputera (rodzina, współlokatorzy) dozwolone jest posiadanie więcej kont.

5.1. Gracz może być online tylko jednym kontem, używanie multikont jest zabronione.

w pkt 5 pisze ze mozna miec 2 konta a w pkt 5.1 ze 1 online ? wiec pytam was na cholere mi 2 konta skoro nie moge sie na nie jednoczesnie zalogowac bo moge dostac za to bana ? to nie ma sensu jak dla mnie

Edge-1.png
Opublikowano

Ma to taki sens że możesz mieć 2 konta ale tylko 1 online z jednego komputera. Można posiadać więcej kont (rodzina, współlokatorzy) ale zawsze jeden komputer = jedno konto online.

Opublikowano

Powiem tak, serwer fajny, wszystko fajnie ale z tym botem to przesada - każdy gra jak chce, jeżeli jeden czerpie przyjemność z tego inny z grania full legit. Będą eventy to BOTy wtedy coś stracą bo ich nie będzie a LEGIT będzie i pójdzie - wygra coś i będzie happy.

Opublikowano

Ja sie pozegnałam z tym serverem.Najpierw Fulo pisze ,ze nie chce sie pozbywac botów ,a potem z powodu płaczu jednego gracza zmienia regulamin,nie pytajac o zdanie innych graczy (mógł zrobic głosowanie) kto jest za soft botingiem, a kto 24/7 .Wiec ja sie pytam o.c.k? Rozdałam itemy i poszłam w cholere ,a miałam nadzieje zostac na dłuzej..Dobrze tylko ze nie włozyłam wiecej kasy w ten server.. NIKT nie bedzie mnie ograniczac i mowic mi jak mam grac,tym bardziej ze zgadzalam sie z regulaminem przed jego zmiana !! !! Fulo i dobra rada na przyszłosc dobieraj lepiej GM ,bo jak bedziesz sie otaczac dziecmi,to długo ten server nie pociagnie..Po drugie trzeba było dobrze przemyslec zasady gry na tym serverze nim sie je napisało! Wszyscy przeczytali i sie zgodzili na stary regulamin! Co to ma byc ja sie pytam? Regulamin to regulamin ! Nie zmienia sie go od tak sobie. Za kilka dni zmienicie na co ? Na 0 bota? o.O

Opublikowano

Ja sie pozegnałam z tym serverem.Najpierw Fulo pisze ,ze nie chce sie pozbywac botów ,a potem z powodu płaczu jednego gracza zmienia regulamin,nie pytajac o zdanie innych graczy (mógł zrobic głosowanie) kto jest za soft botingiem, a kto 24/7 .Wiec ja sie pytam o.c.k? Rozdałam itemy i poszłam w cholere ,a miałam nadzieje zostac na dłuzej..Dobrze tylko ze nie włozyłam wiecej kasy w ten server.. NIKT nie bedzie mnie ograniczac i mowic mi jak mam grac,tym bardziej ze zgadzalam sie z regulaminem przed jego zmiana !! !! Fulo i dobra rada na przyszłosc dobieraj lepiej GM ,bo jak bedziesz sie otaczac dziecmi,to długo ten server nie pociagnie..Po drugie trzeba było dobrze przemyslec zasady gry na tym serverze nim sie je napisało! Wszyscy przeczytali i sie zgodzili na stary regulamin! Co to ma byc ja sie pytam? Regulamin to regulamin ! Nie zmienia sie go od tak sobie. Za kilka dni zmienicie na co ? Na 0 bota? o.O

Popieram w 100% gdyż takich akcji po prostu się nie robi serwery bez bota długą nie pociągną a i tak kto będzie chciał bocić zawsze znajdzie jakiś sposób !

Opublikowano

Co do mojego posta z pierwszych stron, nie masz dobrej ekipy to daleko nie zajdziesz, po prostu nie idzie tego ogarnąć samemu i to się sprawdza niestety -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

W regulaminie nie było nic na temat bota, nawet przed ostatnią zmianą! Odpowiadałem Wam w tym temacie na Wasze pytania: (Czy bot jest dozwolony?). Tak jest dozwolony, to była moja odpowiedź. Ja się pytam czy coś w tej kwestii się zmieniło nie zabroniłem używania go?

Ponadto jeśli przestrzegałeś tak bardzo regulaminu to widziałeś ten punkt w nim:

"Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu kiedy uzna to za stosowne, bez uprzedniego powiadomienia o tym graczy." Był widoczny od samego początku. :)

Wygląda na to że jesteś uczciwy, a to się rzadko zdarza wśród graczy że aż odszedłeś.

Co do serwera, w tym tygodniu dojdzie kilka avatarów i może jakieś inne itemki zobaczymy. Co do teamu nie jestem już sam, ciężko jest każdemu dogodzić choć staramy się.

Pozdrawiam

Opublikowano

witam Sciaglem własnie plik rar z tym klientem i musze wpisac jakies hasło ?? i nie wiem o co cho ;/;/ prosze o pomoc

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Fulo <- hasło

Thx :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Po co w ogóle [GM]Night zmienił nick na [GM]Atheo? każdy tak myśli, że to on ,odkąd Atheon stał się niby nowym adminem to Night zginął ? Pisownia, tak jak i zachowanie ma jak Night....

Atheo tak pisze globale jakby nie miał google, żeby sprawdzić jak sie pisze jakiś wyraz (nie chodzi mi tu o polskie znaki).

Robimy sobie karawanę, to Atheo nas spectuje i mówi thiefom, gdzie my jesteśmy , oraz stawia nam Meduse na samym środku drogi którą robimy trade.

Mam pvp , Atheon sobie ogląda, po czym spawnuje na nas meduse...

Naprawdę Gm bardzo umila nam grę ,bez niego było, by bez sensu.

I do tego ten regulamin , na początku jeszcze był ok ,ale teraz to już chyba lekka przesada :)

Dziękuje.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Dokladnie. Fulo do Ciebie nikt nic niema ale twoi pomocnicy zachowują się jak dzieci które dostały nowe buty które świecą i lansują się po piaskownicy.

Nie dość że kontakt z Atheo jest na żenującym poziomie to na na krytyke odpowiada natychmiastowym zniknięciem albo głupim tekstem na poziomie panów pilnujących wózków w biedronce. Dodatkowo jego angielski jest tragiczny czego dzisiaj dał przykład swoim "wee" oraz innymi perełkami

WingSro - nick:Intolleranza

Opublikowano

Ten Gm to jakis ostani kretym wyzywa graczy na globalu ,dzis juz chyba z 3 razy to zrobil,server zapowiada sie fajnie ale przez takiego nidorozwoja Fulo stracisz graczy.

Opublikowano

Rowniez skonczylem z tym serverem powod ? Nowi gm nie do konca ogarniaja sprawe a ich wypowiedzi sa nie na poziomie , a po 2 server jest nudny bo poza chodzeniem karawanami nic sie nie dzieje rozumiem ze nikt nie chce monotoni bota ale jesli jedynym sposobem na zdobycie suna jest karawana to to tez nie ma sensu , pozatym nowe pkt w regulaminie jak dla mnie sa głupie poprostu bo jak juz pisalem i moi poprzednicy niepotrzebnie tylko je zemieniliscie siedzialem 2 dni na bocie po 12h(2 konta) i i tak bana nie dostalem wiec co za roznica czy mozna siedziec na 2 , czy tez nie bo tak regulamin "nakazuje"

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...