Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprecyzuj pytanie w jaki sposób oszukiwać ?

chodziło mu o to, że wbiją na 2 chary, trade i thief - będą wyrzucać sobie towar i sprzedawać jako thief - w ten sposób nabiją sobie pkt

wbilbym na Fulo ale TrollRoad wczesniej otwieraja dlatego tam zagram i ongi sa na 87 88 lv.

ogarniałem też TrollRoad. Nie powiem - ciekawy server :P
  • Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za przyłapanie na takich sytuacjach będzie zerowany cały level i exp joba.

Zastanawiam się również nad możliwością zdobycia (Web Exchange Item) tylko przez tradera. Bo obecnie jest on osiągalny przez wszystkich a bez tego itemku w inventory nic się nie kupi.

Zatrzyma to w pewnym stopniu zapał thiefów do oszukiwania, ale i za razem sprawi krzywdę uczciwym graczom.

Na chwile obecną zostaję przy pierwszej opcji!

Obecnie zaczynam robić upload klienta, linki zostaną dziś udostępnione jeszcze dziś dodatkowo sklil black ress zostanie jednak usunięty.

Co do Honorbuff zastanawiam się jeszcze.

Opublikowano

1. Fajnie gdyby honor bufow nie bylo

2. Cap 100 to najgorszy mozliwy syf. Jak sobie mysle o bieganiu do b3-4 to az mi sie slabo robi.

A tak pomijajac wszystko to serwer naprawde sie fajnie zapowiada i zycze Ci powodzenia, pewnie nie zagram bo mnie joby nie rajcuja ale mimo wszystko GL !

Opublikowano

@up

faktycznie, wyprawy do jangan cave są do dup*... jednak jak by był TP z jangan czy tam hotan do kazdego poziomu to by nie było aż tak strasznie :P

Opublikowano

Więc już oficjalnie itemy na start to:

- grab pet (4tygodnie)

- 1000 X-Lagre HP i MP

- 11 reverse scroll

- 11 100% resurrection scroll

- 4 x balony dmg, int, str, abs

Item mall posiada osiem avatarów nowe będą dodawana w od stepach tygodniowych.

Jeśli się uda postaram się dodać event typu (znajdź npc) który polegał będzie na znalezieniu schowanych prze zemnie NPC po takiej rozmowie otrzymamy kod który następnie wprowadzimy na stronie i otrzymamy silki.

Oczywiście strona będzie wyświetlać czy dany kod i npc został już znaleziony, jeśli tak po aktualizacji jego położenie zostanie zmienione i znów dodany zostanie nowy kod.

Kto pierwszy znajdzie i wprowadzi kod ten wygrywa.

(więcej szczegółów podam jak się tym zajmę)

Ponadto wyłączony zostaje Black ress skill, i odchodzimy od honor buff. Upload klienta już trwa podam linki jak tylko skończe.

MagicPOP - 9 degree został cały wyłączony.

Opublikowano

Zrobiłeś jakąś szerszą reklamę tego servera?

Przydałoby się napisać o tym na epvp, bo nie wydaje mi się, żeby sami Polacy to uciągnęli...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

u mnie nie widac obrazkow :) przeczytaj to jeszcze raz i zmień np - Ranking jobów napisane jest :>

Już chyba jest ok :) A obrazki nie wiem czemu nie działają próbowałem już na 3hostingach i jak robie podgląd to widać a jak zapisze to nie widać... A kiedyś działało :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Fulo kiedy przewidujesz otwarcie serwera? Myślę , że się wyrobisz do 20 :P hehe

Dziś podam oficjalną date stawiam na 20 sierpnia możliwe że wcześniej.

Opublikowano

A ja bym chciał się zapytać ile serwer będzie miał slotów i na jakim dedyku będzie stał ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

1000 slotów, i5, 16GB Ram - stajnia OVH.pl

Klient jest już dostępny i można go pobrać w dziale - Pobierz bądź klikając tu: POBIERZ - hasło (fulo)

Oficjalna data startu serwera zaplanowana jest na: 19 sierpnia

Opublikowano

Jest opcja że może być nawet bardzo wcześnie rano. Ale jeszcze dokładnie nie wiem jak się sytuacja rozwinie.

Opublikowano

Zasadnicze pytania:

czy będą dodane grainy vigor 25% do npc, oraz co z warlockiem i force, bo jak wiemy pille na statusy ładują się co sekunde :)

mam nadzieje, że vigor grainy nie zostaną dodane do npc, a z dropa usuniesz grainy ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Hehe,ja sobie tak wczoraj wszedłem o 23 na serwer to był online :P

Wbiłem sobie 6lvl i poszłem spać,powiem szczerze ogarnięty serwer i będzie raczej najlepszy z wszystkich serwerów Cap-90,Jak to mówią:Polak Potrafi.

Więc Zapraszam do ściągania i zarejestrowania się na www.fuloroad.pl ,jutro będzie serwer włączony,więc będzie super zabawa.

Opublikowano

Zasadnicze pytania:

czy będą dodane grainy vigor 25% do npc, oraz co z warlockiem i force, bo jak wiemy pille na statusy ładują się co sekunde :)

mam nadzieje, że vigor grainy nie zostaną dodane do npc, a z dropa usuniesz grainy ;)

odświezam :D

Hehe,ja sobie tak wczoraj weszłem o 23 na serwer to był online :P

Wbiłem sobie 6lvl i poszłem spać,powiem szczerze ogarnięty serwer i będzie raczej najlepszy z wszystkich serwerów Cap-90,Jak to mówią:Polak Potrafi.

Więc Zapraszam do ściągania i zarejestrowania się na www.fuloroad.pl ,jutro będzie serwer włączony,więc będzie super zabawa.

szkoda że weszłem a nie wszedłem :D nie no żartuje

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...