Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wojtekk

Takich ludzi jakich mamy w teamie wątpie że znajdziesz gdzie indziej.Nie przekładał bo niemiał problemów i tyle.GM'y nieogarnieci? Outlaw i Luiz? hahaha.

O tym czy repose upadło nie decydujesz napewno ty.

TIOiE.jpg

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Wojtekk

Takich ludzi jakich mamy w teamie wątpie że znajdziesz gdzie indziej.Nie przekładał bo niemiał problemów i tyle.GM'y nieogarnieci? Outlaw i Luiz? hahaha.

O tym czy repose upadło nie decydujesz napewno ty.

No ja też wątpie,że znajdzie się jeszcze raz taki sam team jak wy. Przecież jest tylko jeden team,co tak sie bawi graczami! :DWy:D

Opublikowano

outlaw supporter niemiecki, który popełnia błędy w gramatyce, to tak jakbyś ty został supporterem angielskim xD

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Ano sprawdzałem go na playsro, kiepściutko.

@UP

Albo ty Polskim.

To nie ja robię błędy, ty biedaku intelektualny. :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@UP

No widzisz sprawdzałeś.Znasz niemiecki?hahaha.

Biedaku intelektualny? To nie ja jestem aż tak biedny żeby probować zepsuć komuś opinie przez to co było kiedyś.

Niemam zamiaru z Tobą już rozmawiać masz jakąs sprawe to pisz na PM .

TIOiE.jpg

Opublikowano

To, że ty nie potrafisz opanować nawet jednego języka, to już twoja sprawa. Zepsuć repotacje ? Czyją? No chyba nie twoją. :D Nie da się zepsuć czegoś, czego nie ma. :)

A co do servera, chyba całkiem niezły. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@2UP

Nie musze mieć reputacji wsród takich ludzi jak MPC.

Wystarczy że mam reputacje wsród ludzi bez których byście nawet nie widzieli fulo czy innego prywatnego servera.

TIOiE.jpg

Opublikowano

rofdzio___ Nagle masz czas na spam w temacie o innym serwerze a jak był ente przekładanie serwera to ciężko było dupę ruszyć i napisać o 18.01 notke jak serwer miał być o 18 albo wcześniej że nie ruszy dzisiaj? Naucz się szanować innych.

Opublikowano

rofdzio___ Nagle masz czas na spam w temacie o innym serwerze a jak był ente przekładanie serwera to ciężko było dupę ruszyć i napisać o 18.01 notke jak serwer miał być o 18 albo wcześniej że nie ruszy dzisiaj? Naucz się szanować innych.

Zgadzam sie z lolita;0

Robimy jakies pt?? bo ja o 16:10 bd mial clienta?:) bd mial bard/cler postac a brat warrior/cler

Opublikowano

Ogólnie serwer jest w porządku, choć mało nowości, ogólnie CAP 90 jest lekko nudny (według mnie), lecz pograć można. Jak na razie widzę na serwerze tylko polaków. Musisz popracować nad promowaniem serwera. Dawanie 500 silków za parę reklam jest mało opłacalne. Za pomocą 30 graczy wątpię, żebyś wyrobił na opłacenie następnego miesiąca.

Powodzenia!

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@3UP

Notka o przesunięciach pojawiała się wtedy jak już wiedzieliśmy co jest nie tak.

Szanować innych? A czy ja na kogoś najeżdzam? Tylko mówie prawde IsseU a do fulo nic niemam

TIOiE.jpg

Opublikowano

@3UP

Notka o przesunięciach pojawiała się wtedy jak już wiedzieliśmy co jest nie tak.

Szanować innych? A czy ja na kogoś najeżdzam? Tylko mówie prawde IsseU a do fulo nic niemam

A myślisz że olewając ludzi ciepłym moczem to takie miłe. Cokolwiek wam się powie, jakakolwiek konstrukcyjna krytyka i pytania na poziomie czemu znowu się coś zjebało i każdy z was się już pompuje i udaje wielce obrażoną księżniczkę. Taka prawda. Haze dał najlepszy popis na epvp.

Ludzie musieli się dobijać jakoś do Delmy albo kogoś żeby czegokolwiek się dowiedzieć i czekali jak idioci na otwarcie. A zresztą szkoda słów na jałową dyskusję. Ja na Repose nie zagram, wiem że pewnie to paredziesiąt złotych miesięcznie i 1 osoba mniej online nic dla was nie znaczy, ale jak ktoś pięknie zauważył na Ts Strach pomyśleć co się stanie jak serwer ruszy i coś wam padnie. I nie mam nic do ciebie człowieku. Tylko miejcie jaja jak jesteście facetami na poziomie i nauczcie się przyznać do błędu.

A skoro masz taki "szacunek" do społeczności MPC Forum i poziomu intelektualnego tego grona to nie wiem po co w ogóle reklamujecie tu serwer o.O

Do Tematu:

Fulo dla mnie serwer spoko. Sobie pobiegam rozrywkowo jakiegoś unika się ubije. Dobra cena silków:) Ale jakbyś ściągnął jeszcze trochę ludzi byłoby o wiele lepiej.

Opublikowano

Proszę nie dodawać tematów na epvp, przez google translator temat zostanie dodany wkrótce w języku angielskim.

Opublikowano

ehh z 600 KB/s spadło mi na 60 i teraz sobie czekaj 4h...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

No serwer dobry , a co do tych update , to juz chyba lepiej zrobic 100cap lub zostawic 90 ,ale nie dawac 110 bo cap110 jest najgorszy :D

I jeszcze 1sprawa , drop golda , gold nam ledwo starcza na set lub nawet nie starcza , a co tu mowic o potionach itd... :D Podnieście trcohę drop golda.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ale drop elków to przesada ;p Na isro więcej dropie ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...