Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde a ja do 20 w pracy .... : ) a pozniej impreza , oj juz na start bede potylach : )

A i pytanie kiedy bedzie mozna silki kupic? jutro serv - on a widze ze zakladka na www dotacja pusta .

I jeszcze jedno ile bedzie sposobow zakupienia silkow?. Fajnie by bylo jesli daloby sie przelewem pocisnac : )

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprecyzuj pytanie w jaki sposób oszukiwać ?

W sposób taki ze jakis thief ugada sie z traderem albo stworzy sobie 2 noob chara i bedzie sobie wynosic towar.

W taki sposób nabije se pkt i bedzie mial free suna

Opublikowano

W sposób taki ze jakis thief ugada sie z traderem albo stworzy sobie 2 noob chara i bedzie sobie wynosic towar.

W taki sposób nabije se pkt i bedzie mial free suna

No jestem pewien że tak będzie , i do tego thief za to że ukradnie towar przetrwa z nim tyle czasu i sprzeda go to dostanie mniej punktów niż dostaje trader,hunter...

@edit

Tutaj mam jeszcze pytania z epvp.

Botowanie jest dozwolone.

77678022723864382104.png

Opublikowano

@2up

Sprecyzuj pytanie w jaki sposób oszukiwać ?

chodziło mu o to, że wbiją na 2 chary, trade i thief - będą wyrzucać sobie towar i sprzedawać jako thief - w ten sposób nabiją sobie pkt

Za przyłapanie na takich sytuacjach będzie zerowany cały level i exp joba.

Zastanawiam się również nad możliwością zdobycia (Web Exchange Item) tylko przez tradera. Bo obecnie jest on osiągalny przez wszystkich a bez tego itemku w inventory nic się nie kupi.

Zatrzyma to w pewnym stopniu zapał thiefów do oszukiwania, ale i za razem sprawi krzywdę uczciwym graczom.

Na chwile obecną zostaję przy pierwszej opcji!

Obecnie zaczynam robić upload klienta, linki zostaną dziś udostępnione jeszcze dziś dodatkowo sklil black ress zostanie jednak usunięty.

Opublikowano

@UP

no ok ,a czy moglibyście zrobić tak że thief dostaje tak samo lub o troszkę więcej punktów, bo normalnie thief ma mniej i to jest troche głupie.

Trader to bierze towar i sobie jedzie , a thief musi czekać aż jakiś trader wyjedzie ,po czym go napaść,zabić,ukraść towar i czekać na teleport.

Ja tam bym chciał byś thiefem(uczciwie) i tak by było lepiej jak mówię ,dzięki

77678022723864382104.png

Opublikowano

Sa statystyki na stronie (job ranking) jeśli gracz wybije się nieproporcjonalnie do innych sprawdzę go osobiście gm z ukrycia!

Jeśli wyłapie takiego agenta wyzeruje wszystkie statystki joba. Tu ostrzegam żeby nie było płaczu bo nic to nie da!

Regulamin dziś zostanie zaktualizowany o powyższy punkt!

@UP

no ok ,a czy moglibyście zrobić tak że thief dostaje tak samo lub o troszkę więcej punktów, bo normalnie thief ma mniej i to jest troche głupie.

Trader to bierze towar i sobie jedzie , a thief musi czekać aż jakiś trader wyjedzie ,po czym go napaść,zabić,ukraść towar i czekać na teleport.

Ja tam bym chciał byś thiefem(uczciwie) i tak by było lepiej jak mówię ,dzięki

Traktuj to jako zabawę bez pospiechu :), z obserwacji innych statystyk(serwerów) widać że thiefy wcale nie odstają od innych.

Druga sprawa tu też będzie ważny team i napewno technika gracza. Po trzecie te item mozna sprzedawać wiec i tak prędzej czy później zrobią się dostępne!

Opublikowano

LoL dlaczego niby ma nie być vigorów ? Nie dość że china mają poty co 1sek to Euro jeszcze dostaje po dupie zabierając vigory..

LoL dlaczego niby ma nie być vigorów ? Nie dość że china mają poty co 1sek to Euro jeszcze dostaje po dupie zabierając vigory..

euro dostaje po dupie - xD jeżeli robisz pvp bez heala na sobie, to pvp euro charem nie jest dla ciebie

kilka kolejnych, konkretnych pytań:

-czy soxy 9dg zdobyte przez joba będzie można stalować?

-ile dostaje się doświadczenia traderem za karawane 5* jg-dg i ile expa kosztuje 1item sun z seta? chce określić przybliżony czas składania sun seta

-czy elixiry, tablety, stony będą łączone ?

-co z purf. pillami na statusy głównie z force i warlocka (czy czas ładowania się zmienił) ?

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Co do cen itemów możesz to już sprawdzić na stronie tam wszystko jest napisane, wystarczy wybrać item i najechać myszką na dole na czerwona są wymagania wiecej TUTAJ

-czy elixiry, tablety, stony będą łączone ?

tak jest stack tych itemów

-ile dostaje się doświadczenia traderem za karawane 5* jg-dg i ile expa kosztuje 1item sun z seta? chce określić przybliżony czas składania sun seta

trzeba będzie się przekonać :)

-czy soxy 9dg zdobyte przez joba będzie można stalować?

Tak

Opublikowano

Wybacz umkneło mi :)

Tak jest legalny, jeśli mają boleć palce niech lepiej grają tak :) Bot w tym wypadku nie jest szkodliwy.

Opublikowano

Chuck180 sproboj china charem zabic warriora z clerem ktory co 4s ma vigora i caly czas ma na sobie leczenie....

Troche słaby argument.. tym bardziej że china chary również mogą tych vigorów używać.. A np dla wiza są bardzo przydatne

euro dostaje po dupie - xD jeżeli robisz pvp bez heala na sobie, to pvp euro charem nie jest dla ciebie

Nie mówie tylko o pvp.. Spróbuj zabić wiz / bardem gianta lub PT moba bez vigorów.. Good Luck

Zresztą nie chodzi tylko o HP ale często również brakuje MP i wtedy vigor jest przydatny

Opublikowano

Kurde a ja do 20 w pracy .... : ) a pozniej impreza , oj juz na start bede potylach : )

A i pytanie kiedy bedzie mozna silki kupic? jutro serv - on a widze ze zakladka na www dotacja pusta .

I jeszcze jedno ile bedzie sposobow zakupienia silkow?. Fajnie by bylo jesli daloby sie przelewem pocisnac : )

Dotacja jest nie zrobiona bo obecnie skupiam się na starcie serwera, zajmę się tym jak serwer ruszy. Dla swoich, będzie przelew, za potwierdzeniem (skan na email) sms co tam chcecie.

Zrób tłumaczenie na angielski na tym forum

Tu jest mały problem bo ja z gramatycznym angielskim kuleje, a nie chce tłumaczyć przez google translator. Ogłoszę nabór na to stanowisko jak odpalęe serwer i znajdę trochę czasu.

Opublikowano

Zrób tłumaczenie na angielski na tym forum

To zrób mi to tłumaczenie he ?

Nie znam aż tak angielskiego żeby to wszystko przetłumaczyć to wrzuciłem do google transtalota :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Tekst masz na 1stronie :D tą reklame trza przetłumaczyć , ja mam z google translate i jakoś każdy z elite pvp rozumie oco chodzi :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

No tak , ale popatrz vigorki masz 25% twojego hp , a pot xl to ile jest 1200 hp , masz bowa full str , który ma 100k - 25 % vigor mu uzdrowi , aż 25k hp , na pewno tego nie uzyska spamiąc normalnymi potkami w tak krótkim czasie , jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.

Opublikowano

no tak, tylko że rogal walnie crita z pricka i chinol leży żadne poty nie pomogą, bo zabierze więcej hp niż ma, a chinol ze swoim dmg nie rozwali eu na healu do tego z vigorami 25% :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

wiele do gadania na temat vigorów :)

bez vigorów krzywda dla wizz / barda :D ogólnie to ja nie mam swojej oceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...