Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz server off? :P

Pewnie pierwszy lepszy ddos i serwer pada , wątpię że koleś kupił jakiegoś antyddosa lub zabezpieczył stronkę , ponieważ pracuje samemu , a na pewno nie chce popadać w koszta.
  • Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie pierwszy lepszy ddos i serwer pada , wątpię że koleś kupił jakiegoś antyddosa lub zabezpieczył stronkę , ponieważ pracuje samemu , a na pewno nie chce popadać w koszta.

Żaden ddos, Mały bug i tyle.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

A czy ja krytykuje serwer? Tylko próbuję się domyślać dlaczego serwer padł. Co do repose zaskoczy was , ale sami zobaczycie.

Opublikowano

Hasło jest podane na stronie : "Fulo"

A co do serwa to jest git ;p Może na początku tylko małe problemy

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

A czy ja krytykuje serwer? Tylko próbuję się domyślać dlaczego serwer padł. Co do repose zaskoczy was , ale sami zobaczycie.

Serwer nie padł , ty zapewne nie byłeś w grze i nie widziałeś jak pisał gm że będzie chwilowo off ponieważ został znaleziony bug ??

77678022723864382104.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje, ze Respose zaskoczy. Od dawna szukałem serwera typu 11dgr, low rates. :)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Heh tak zaskoczy nas tym że opóźni się o następne dwa miechy ;d

A co do tematu to może na serio jakiś mały bug i naprawiają teraz

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Heh tak zaskoczy nas tym że opóźni się o następne dwa miechy ;d

A co do tematu to może na serio jakiś mały bug i naprawiają teraz

Widzisz znowu się mylisz , ale nie będę tutaj pisał o innym serwerze . Każdy serwer jest inny , a w szczególności , jeżeli wie się , że serwer nie padnie / nie będzie atakowany. Dobra nieważne ... Powodzenia w grze , mam nadzieję , że kolejny polski projekt się wybiję . Napisz reklamę na epvp* . Mogę Ci pomóc w tym napisz PW.
Opublikowano

Proszę o spokój to nie jest żaden DDOS, wina jest NASZA tzn. MOJA! Gracze znaleźli buaga, można było kupić suna za grosze a sprzedać za miliony.

W ten sposób 2 graczy miało już prawie 200kk, gold został cofnięty do 10k, bug naprawiony!.

Przepraszam za problem - serwer ONLINE!

Opublikowano

Shake, skończ już krytykować server i szukać u niego luk,bo pewnie gdybyś miał sprzęt do ddosa,to pewnie stałbyś się drugim Elderem,żeby przyciągać na repose(dupolizus Rofdzia). Stronka jest tak zajebista,że o takich błędach się nie myśli. Repose to server,który nie wypalił,zrobił sobie FUN z graczy,a taki ,to już odrazu trafia na czarną liste.

Opublikowano

Czy ja krytykuję !? Po 2 nie jestem aż tak chamski , żeby komuś ddosować , czyli niszczyć czyjąś pracę. Nie muszę przeciągać na Repose , bo dobrze wiemy że prawie każdy hejter tam zagra :] A po raz enty trzeba przekazać, że to nie ich wina i że oni są pod sponsorem - tzn. nie mogą od tak zmienić np. Hosta czy kasy zabrać . Przepraszam za rozmowy nie na temat serwera , ale drażni mnie jak ktoś nie ma racji , nawet się nie orientuje . Dupolizus rofdzia ... Daj sobie spokój koleś.

Opublikowano

@Wydris.

On nie krytykuje servera tylko pokazuje te strony które wy zobaczycie dopiero jak się coś stanie.Sprzęt do ddosa.huehueu. Eldera ddosem możesz być teraz nawet ty nawet ty możesz pomagać w ddosowaniu jakiegoś servera nieświadomie bedąc częscią botnetu.Czy sh4ke przyciaga na repose? Sam mówisz że jescze nie stoi to po co przyciągać ludzi na taki server ?

Myślisz że robimy sobie fun z każdego gracza? Że powiedzieliśmy "ej dobra ustalmy dziś date i godz 19 będzie beka jak nie wystartuje?" Nie przez problemy z hostingiem tracimy czas i pieniądze. I to nie jest tak że robimy to specjalnie.

Co do Fulo. Naprawdę jeżeli chociaż niemacie antiddosa zmieńcie hosting. Uzytkowałem z niego bardzo długo i wiem że nawet przy małym dosie potrafią zablokować dedyka do 2 dni. I grozi nawet utratą danych.Życze powodzenia w projekcie.

BTW. Wszyscy śmieją się z tego że repose to fail etc? Ciekawe ilu z was tam zagra bo napewno wielu.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Czy na o2.pl nie przychodza powiadomienia z register czekam juz pare dni a dokladnie od pory kiedy strone dales i nic nie ma

Przychodzą na 100%, właśnie dla takich problemów zrezygnowałem z własnego serwera smtp, pocztę wysyłam z konta gmail, proszę sprawdzić folder SPAM!

I proszę czytać e-maila! Unikniecie problemów z logowaniem na forum.

Co do reszty w kleje news ze strony,

Mam nadzieje że błędów związanych z grą będzie bardzo mało, jednak gdyby się pojawiły proszę o zgłoszenie wszystkich na forum, jeśli brakuje jakiegoś itemu proszę też to zgłośić.

Z przyjemnością chciałbym przedstawić wam dwie nowe osoby które dołączyły do ekipy:

Sroka - moderator globalny forum, który zapewni na pełne wsparcie w sekcji angielskiej forum i pomoże z reklamą serwera na forach zagranicznych.

[GM]Night -game master w grze, z b.duzym doświadczenie w tej funkcji nie tylko w silkroad.

W obecnej chwili chciałbym się skupić nad wprowadzeniem dotacji na serwer w związku z częstymi pytaniami w tym temacie.

Dostępne formy to:

sms - kod (Polska tylko, tu potrzebuje troszke czasu na umowę z operatorem i napisanie skryptu na stronie)

przelews na konto (akceptuje skany screnny na pocztę e-mail aby przyspieszyć tranzakcje)

paypal również zostanie dodany

Ceny silków podam w krótce.

Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i cierpliwość wszystko zostanie wprowadzone ale nam też brakuje czasu.

Dziękujemy i pozdrawiamy.

@UP, mam kilka serwerów w OVh, ta maszyna gdzie jest Silkroad chodzi juz ponad rok czasu.

Jesli chodzi o awarie OVH nigdy mnie nie zawiódł! Zawsze 100% dostępności.

Fakt faktem ddos miałem nie raz, nie rozumiem zawiłości innych i gardzę takim postępowaniem - jesli chodzi o takie ataki

Opublikowano

JA zagram juz clienta sciagam co do repose to ja juz niemam sil,.... ile to mozna czekac zawsze przekladany server . A wy nie krytykujcie tego servera (sh4ke rofdzio) poniewaz on go sam zrobil . I podal dokladna date servera kiedy ma byc otwarty . I nie bylo zadnego przekladania tak jak u was... przez takie cos macie 300 graczy mniej;) Gm'y u was nie ogarnieci... No ale o Delmie tego nie powiem:)

Repose juz upadlo a nawet nie wystartowalo:) :D

Opublikowano

Poczekaj 300 graczy ? Jakich 300 graczy? Z Mpc padłem ... Jak pisałem 3/4 hejterów i tak będzie grać . Nie krytykujemy , tylko zwracamy my uwagę . Poza tym oni są teamem i obojętnie kto zawini będą brani jako team. Poza tym już nie pracuje sam , chyba że nowi u niego to tylko [GM].

Opublikowano

Ja napewno na repose juz nie zagram , jeśli jeszcze nie wystartował a już jest tyle problemów to boje się pomyśleć co będzie po starcie ;)

Fulo zaczne ściągać ale na razie przenieśliśmy się na TrollRoad ( wystartował w piątek ) i tak jak open był ustalony tak serwer wystartował no z drobnym opóźnieniem 10 minut a nie ponad 10 dni ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...