Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie on tylko inny gracz z tej samej guild,wiec dodam tylko sądząc po twoich przemysleniach ze chciales zablysnac, ale chyba cos sie nieudalo bo sadząc po twoich przemyśleniech twój intelek jest na poziomie pięcioletniego niedorozwoja.

Po tym co napisałeś sądzę, że jeszcze chłopcze podstawówki nie ukończyłeś, więc proszę Cię weź swój elementarz, usiądź w kącie i nie truj innym dupy.

48357284072151081477.jpg

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak naprawde tego Zodiaca nie znam i go nie bronie(tyle ze w guild jestesmy),tylko wypowiadam się na temat logiki twojego postu, bo poprostu dzieci nemo co biegaja z bronią+3 szukaja i wymyslaja sobie wytlumaczenia dlaczego jeszcze oni suna nie maja, a inni gracze juz tak(pewnie oszukuja).

Ps.i nie pros juz wiecej na union o taxi bo to pewnie taki typ ppl jak ty i tobie podobni prosza o taxi na priv gdzie 90ff mozna wbic spokojnie w pare dni..

Opublikowano

Ja tak naprawde tego Zodiaca nie znam i go nie bronie(tyle ze w guild jestesmy),tylko wypowiadam się na temat logiki twojego postu, bo poprostu dzieci nemo co biegaja z bronią+3 szukaja i wymyslaja sobie wytlumaczenia dlaczego jeszcze oni suna nie maja, a inni gracze juz tak(pewnie oszukuja).

Ps.i nie pros juz wiecej na union o taxi bo to pewnie taki typ ppl jak ty i tobie podobni prosza o taxi na priv gdzie 90ff mozna wbic spokojnie w pare dni..

Kuźwa stary Ty mnie nawet nie znasz i nie wiesz, z kim piszesz a piszesz takie bzdury, że to się w głowie nie mieści. Weź Ty się lepiej za szkołę pierd*** analfabeto.

Ja pier*** ruSro zamknęli, w metinie serwery upadły czy co, bo ja już nie wiem skąd tych idiotów przybywa.

48357284072151081477.jpg

Opublikowano

zazdrosc to pierwszy stopien do piekla, robiles kiedys karawany z bandita do hotan^^ ? skromne 500% profitu, Zodiacowi zabilem dosc sporo karawan ale jeszcze wiecej dojechal. Chyba nie masz pojecia ile za 1 karawane traderem na 60lvlu jest *. Fajnie gdy suner byl hunterem, lecz ciekawe komu to zaczelo przeszkadzac jak zmienil joba. Smutny jestes wiec wyjdz.

Opublikowano

Ja juz sie nie wypowiadam bo w sumie to mnie niedotyczy,i nie mam zamiaru sie z toba klucic...

Nie jestem analfabeta tylko dyslektykiem,a taki typ czlowieka jak ty to znam ,musisz byc naprawde zajebisty...

Z mojej strony to tyle mozesz sie rozwijac w temacie jak chcesz ja juz koncze.

Opublikowano

hmm , Panie Fulo , mógłby Pan mi coś powiedzieć o graczu z nickiem ZodiacKiller ?

Gdy zaczynałem gre i w trakcei swojej przygody nigdy go nie widziałem.

Nagle każdy ujrzał łatwo rzucającego się w oczy nukera z sword/shield sunami.

Troche to dziwne ,nigdy go nikt nie widział a tu nagle suny ?

Co jeszcze zauwazyłem w bocie "szpieg" ze ma on na sobie 5sunów ,nie wiem jak jest z acc bo nie pokazuje.

I ktoś też mi powiedział że on czeka na 6suna o.O

Widziałem że ów wymieniony gracz to thief , czy thiefem nie jest cięzko tak suny zbierac ?

Czy to czasem nie jakiś twój noob char Fulo , wydaje mi się że tak :)

Pozdrawiam.

A wiec tak, z tej storny Zodiak, po 1 gram od jakies srody? w silka, Job thiefa mam od wczoraj ponziewaz za duzo karawan bylo i nie bylo komu okradac wiec postanowilem ze pojde z Hunta na thiefa( nick hunta IceMan) pewnie mnie widziales nie raz, 2 sprawa jest taka ze zrobienie suna hunterem to kwestia kilku godzin jak sie ma zgrane party ze thiefy ci nie sa straszne a takie mielismy i dlatego within odszedl bo nikt nie byl thiefem i nie mieli szans bo ich ciagle jechalisy i nie mogli nam zabrac karawan, a to ze jestes noobem to juz nie moja wina. Tak czy siak o zadnej korupcji nie ma co mowic. 6 sun niedlugo bo juz 3 lvl thiefa.

Pozdrawiam wasz kochany Zodiak

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Nikt tutaj nie otrzymał żadnej borni od GM, jedyną rzeczą jaką dodałem to silki choćby za reklamę.

@UP

Zodiac ? Japa psie...

Nie tylko ja to zauważyłem. Napisałem dopiero teraz ale już od dawna gracze o tym mówią.

Już wiem skąd te komentarze na epvprs typu "Full Corruption" itp.

Ty chyba nie wiesz co piszesz, sam osobiście odmówiłem graczowi o nicku "B...." który oferował mi ponad 50E za bron przez godzine!

Druga sprawa jest taka że posiadam każdy wpis kto kupił broń sox web (nick), kiedy za ile. Mogę te dane udostępnić na stronie głównej bez najmniejszego problemu. Nic nie kryje ukrywam, a na pewno nikt nic nie otrzymał ode mnnie tak samo jak od Atheo i Night.

Opublikowano

@Fulo

przestan... to tylko glupie dziecko co biega z white itemami +3 i mysli ze bd kozak spotkal mnie na thiefce dsotal nuka padl i teraz placze. A a tak poza tym nie tylko ja mam 5 sunow na tym serwie... ale dzieci placza bo zodiak odszedl na zla strone jobu.

tak jak ktos wyzej napisal wszystko bylo dobrze poki zodiac byl hunterem

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Fulo, wystapił jakis błąd z przedmiotami z IM, nie mozna ich przerzucac miedzy charami (przynajmniej avki).

Prosze o zgłoszenie tego u nas na forum i w miarę możliwości napisać jakie to są dokładnie avki, przedmioty.

Opublikowano

Opłaca się :) Wbijaj.

Problemy to są z graczami, bo nie potrafią nic sami uczciwie osiągnąć i doprowadzają da jakiś dziwnych kłótni, ale są też normalni gracze (Nie wielu, ale są)

Opublikowano

Fulo mógłbyś coś zrobić z tymi szpiegami thiefów , thiefami zostali najlepszi , i hunterow teraz nie ma za dobrych , a jak chcą jechać karawane to wszędzie stoi jakiś szpieg typu "yatyadf" - "wtato4" - "Ging3r" itd. Wyjedziesz z miasta i bum thiefy wpadaja a co hunt bez sunów zrobi z thiefami prawie full sun ???

Tutaj mam foty ale narazie tylko Ging3r , zrobie innych też może.

http://iv.pl/images/...57369176956.png

http://iv.pl/images/...61332774908.png

http://www.iv.pl/ima...46514420763.png

http://www.iv.pl/ima...90026355838.png

@edit

Zapomnialem jeszcze dodać.

Ging3r = Qooler = (thief) Rastaman

Opublikowano

przeciez na 1 IP moga byc odpalone 2 gry tak? gdzie jest napisane w regulaminie ze nie mozna kampic? wszystko bylo fajnie do czasu kiedy mieliscie huntow, teraz wam to nagle zaczelo przeszkadzaj zal-.- Moze Ci podam jeszcze mojego szpiega? zle wpisales nick wtato4, ja jestem wata4 :D

Pozdrawiam serdecznie, widzimy sie na szlaku, Yumike.

@

A bym zapomnial jestem normalnie full sun, glavia i spodnie :D Ty sobie zrobisz 1 karke ja musze takich okrasc 10 zeby wyjsc na rowny exp. NARA:P

Opublikowano

Serwer schodzi na psy.

- Graczy normalnych brak.

- Na serwerze nic się nie dzieje (To już na tych TR jest więcej zabawy)

- Ten system na dłuższą metę okazał się mega gównem (według mnie) Wolę serwery, gdzie suna trzeba wydropić i to nie tak łatwo a tu kilka dni i full sun niczym na serwerach 4fun.

- Te ściąganie kar to, co za idiota to w ogóle wymyślił (mega wtopa)

To jest moje zdanie.

Dziękuję.

Dolar87 bez urazy, ale skończ już włazić ****owi tak w dupsko, bo w końcu tak utkniesz, że już nie wyjdziesz... Właśnie przez takich "graczy" jak Ty serwer schodzi na psy.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

wchodzic Fulowi w dupe?? ty chyba jestes dzieciaku smieszny, ciekawe ktorym gimbem jestes tym co sobie wywalal towar przed miastem czy tym ktorego wiele razy okradlismy. Co miales na mysli mowiac "graczy" do wszystkiego doszedlem sam, a ze Ty ufarmiles moze sun bron i myslales ze zawojujesz serwer to jestes smieszny. Zrob jeszcze secika nobie.

Nara

Opublikowano

"dzieciaku" ? "gimbem" ? "nobie" ?

Ah maleńka nie będę już się wdawał z Tobą w dyskusję, bo nie o chary mi tu chodzi tylko wyraziłem swoje zdanie na temat serwera. Według mnie na dłuższą metę to lipa.

Ps: Pamiętaj, że dobry char nie czyni Cię ogarniętym graczem.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

hah dziś, gdy odszedłem z tego nudnego serwera, to jeszcze wbiłem na chwile oddać itemki , i co się dowiedziałem to moja gildia nagadała, że się popłakałem i uciekłem hahah (pisałem już z 3dni ze po fw kończę, bo nudy na serwerze)

Polaczki tylko obgadują,wyzywają,skarzą na siebie, gdzie się da. A większość z nich to już w ogole dzieci , na chacie gildii lub na pw od ludzi z gildii, to tylko widać teksty.

"lol" "zal" "wtf" "wyje.... go" "wyp.... go" "a ten" "no chyba ty" "guwno(nie mylić z gówno)" itd......

Powodzenia fulo w zarobku na dzieciach z nadzianymi rodzicami.

Pozdrawiam :D

Sledx bardzo dobrze mówi

77678022723864382104.png

Opublikowano

To co się dzieje na servie nie ważne,byle by był z tego zarobek :)

A co mam się dziać co mam z każdym graczem na osobności przeprowadzić rozmowę na temat jego potrzeb? Jeśli widzisz w tym taki zarobek to otwórz sobie serwer bądź kilkanaście i zarabiaj czy ja Ci bronie, a durne teksty to sobie darujcie.

A według Was kto rozwala ekonomie serwera? Bo wy daje mi się że gracze do których wy też się zaliczaliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...