Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz dać to Ci JA mogę ch**a w mordę. Jak napisał, że o 12:00, to znaczy, że 12:00, czyli wtedy kiedy Ty będziesz zapier*** z babunią do kościoła.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Super ! wstalem specjalnie o 8 spiac 4 godziny aby pograc przed praca cos, i teraz patrze ze zostanie wlaczony wtedy kiedy ja bede zaczynal robic , super nowina; )

So, do jutra na serwerze : )

Opublikowano

Sledx szkoda mi takich "ludzi" jak ty... no ale coz musza byc zjeby na tym swiecie...

Nie, on ma racje. Serwer o 12 - nie ma dyskusji. Nie rozumiem, gdyby Fulo każdego sie tak słuchał, to serwer musiałby być otwarty już tydzień temu ^.^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Na Clienta? Przecież już dawno jest download.

@Fulo

Ten serwer będzie Polski czy International? Bo widzę że strona jest podpięta pod domenę ".pl" oraz notice jak i strona jest w języku Polskim.

Widzę, że w temacie jest "Polski Serwer", lecz zapytam, bo serwer był reklamowany na epvp.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Na Clienta? Przecież już dawno jest download.

@Fulo

Ten serwer będzie Polski czy International? Bo widzę że strona jest podpięta pod domenę ".pl" oraz notice jak i strona jest w języku Polskim.

Widzę, że w temacie jest "Polski Serwer", lecz zapytam, bo serwer był reklamowany na epvp.

Serwer jest polski ale oczywiście jesteśmy otwarcie na wszystkich graczy, jeśli start przebiegnie pomyślnie zajme się dalszą reklamą, dokończę obsługę na stronie/forum en.

Opublikowano

Jeżeli liczysz na samych graczy z MPC , to po miesiącu zamkniesz serwer . Nie czarujmy się ,ale każdy serwer poza dobrą zabawą oraz funem z tworzenia go jest robiony pod jakiś zarobek. Po miesiącu zamkniesz , bo nie będzie Ci się opłacało . Proponuję zrobić dobrą reklamę na epvp* , wtedy możesz wyjść na plus.

Opublikowano

Jeżeli liczysz na samych graczy z MPC , to po miesiącu zamkniesz serwer . Nie czarujmy się ,ale każdy serwer poza dobrą zabawą oraz funem z tworzenia go jest robiony pod jakiś zarobek. Po miesiącu zamkniesz , bo nie będzie Ci się opłacało . Proponuję zrobić dobrą reklamę na epvp* , wtedy możesz wyjść na plus.

Tak masz rację jeszcze może na jakiś PL mmorpg forach napisać :) tylko trzeba mieć chęci :D Teraz z innej beczki jak by co to nick w grze Hazor szukam EU party :)

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

Opublikowano

juz server off? :P

No co ty. Chyba internetu nie masz <faceplam>

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...