Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do [GM]Atheo na pewno starał się jak mógł ale każdemu do godzić to nie możliwe sam się osobiście o tym przekonałem. Nerwy mu puściły i tyle...

Pewnie sam zrezygnował już z tej funkcji bo nemam z nim kontaktu. To samo dotyczy Night przestał się odzywać bo pewnie tez ma już dosyć.

Rowniez skonczylem z tym serverem powod ? Nowi gm nie do konca ogarniaja sprawe a ich wypowiedzi sa nie na poziomie , a po 2 server jest nudny bo poza chodzeniem karawanami nic sie nie dzieje rozumiem ze nikt nie chce monotoni bota ale jesli jedynym sposobem na zdobycie suna jest karawana to to tez nie ma sensu , pozatym nowe pkt w regulaminie jak dla mnie sa głupie poprostu bo jak juz pisalem i moi poprzednicy niepotrzebnie tylko je zemieniliscie siedzialem 2 dni na bocie po 12h(2 konta) i i tak bana nie dostalem wiec co za roznica czy mozna siedziec na 2 , czy tez nie bo tak regulamin "nakazuje"

Serwer jest nudny, ja nikogo nie trzymam, jeśli serwer Ciebie nudzi jeśli oczekujesz super nowości to może (GulidWar2) miał premierę, bo coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Polakowi dogodzić się nie da!

Druga sprawa co wam nagle wszystkim strzeliło z tym regulaminem!

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo z dnia na dzien wprowadzasz jakis idiotyczny punkt z warnami za bota. no ludzie powiedz mi ze mam racznie zbierac stony i taby : ) dobrze ze sam atheo byl tak legit ze po 30 min siedzial smiech na sali .

WingSro - nick:Intolleranza

Opublikowano

Fulo

serwer jest dobry, ale daj kogos normalnego na GM jakiegos znajomego z RL co gra w sro albo cus nie wiem nie przyjmuj 1 lepszego gracza na GM bo widzisz jak to sie konczy, atheo to nie ogar, ma swoj swiat i swoje kretki, dzis low lvl przed dh plakaly ze nie moga zabic unika ani nie maja exp ani pt dlaczego? mowilo sie do Ath zeby przeniosl low lvl event do jg a hlvl w dh zostawil to ten dalej spawnowal uniki i nic do niego nie docieralo, daj kogos kto ogarnia serwer daj mu ograniczenia konta zeby mogl tylko spawnowac moby i normalne cechy gm bez banow ani Wałków ktore moglby robic i co bd mial czas na wchodzenie na serwa. Tyle odemnie.

a i jeszcze 1 dzis kochany ath spawnol nam meduze w ravine jak szlismy z trade, co prawda nie zabila nas ale to nie bylo madre, jak i jego wypowiedzi. Gracza da sie wszystkim dogodzic tylko trzeba to rozlozyc na elementy a nie wszystko w 1 miejscu, kazdy go jedzie bo do niego nic nei docieralo, mozna mu mowic a on dalej swoje.Znajdz 1-2 GM i bd dobrze tylko ogarow

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

hmm. Fulo ? jak ty sobie wyobrażasz serwer za jakiś czas ? mam tu na myśli ten sytem jobów , na razie jakoś dajemy rade ale z czasem będzie pełno thiefów full sun , przyjdzie nowy gracz i o sunie tylko pomarzy ,bo go każdy thief bez skillów rozwali ?

@edit

No tak będą też hunty full sun , ale pewnie nie będzie im się już chciało chodzi bo to nudne a i tak mają już full sun:D

77678022723864382104.png

Opublikowano

system jobow jest dobre, nikt nie kaze chodzic solo, albo zbierac na suny, albo chodzic w bialy dzien prosta i najkrotsza droga, mozna zawsze isc okrezna, wystarczy troche pomyslec i thiefow da sie przechytrzyc bo nawet nie bd wiedizeli ze idziesz z kara...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Serwer Gnije jak na moj gust gra za duzo polaczkow ktorzy oszukuja.... ja jako thief napierdalam i szukam tych karawan a przyjdzie sobie taki pedalek zrobi tradera o nicku np Chuj i wyrzuca sobie towar na thiefa. wiem ze jest to ciezko upilnowac ale po co robic serwer na ktorym kazdy oszukuje? Traderzy wala na botach ( robia skrypty od miasta do miasta )

Serwer upada przykro mi... Szkoda warto bylo pomyslec wczesniej nad jakims rozwiazaniem

Edit: Mi naprawde nie chce sie wysylac codziennie 20 SSow jak jestesmy wszyscy robieni w chuja przez takich debili, bo ja nie jestem od tego do tej pory mialem duzo fanu ale teraz co zauwazylem przez te ostanie dni to wszystko wyszlo z pod kontroli GM'a no przykro mi Fulo ale serwer cos nie dziala tak jak powinien. Pozdrawiam

Opublikowano

hmm. Fulo ? jak ty sobie wyobrażasz serwer za jakiś czas ? mam tu na myśli ten sytem jobów , na razie jakoś dajemy rade ale z czasem będzie pełno thiefów full sun , przyjdzie nowy gracz i o sunie tylko pomarzy ,bo go każdy thief bez skillów rozwali ?

@edit

No tak będą też hunty full sun , ale pewnie nie będzie im się już chciało chodzi bo to nudne a i tak mają już full sun:D

Thiefy full sun? zmien dilera chlopak... zaden legit thief nie bedzie sie bawil w wywalanie towaru na ziemie. Ja zeby wyjsc na rowni z traderem ktory dowiezie 1 karawane na 5* musze okrasc 6-7 takich karawan bo on z tego ma 2kk expa a ja jako thief mam z tego 300k expa.

Jak bylem jeszcze traderem to ufarmilem sun weapon w 1 dzien, w sumie w kilka godzin. Thiefem od rana do nocy biegam juz 3 dzien i co? ledwo 3lvl i 1,5m expa. I prosze mi tu nie gadac ze moglem zostac jako trader bo co to za zabawa jak sa sami traderzy... fajnie gdyby exp thiefow zostal lekko podniesiony, ale z 2 strony noby o nicku chuj czy inni beda dalej wywalac sobie towar.

Opublikowano

Wywala ktoś towar? Zrób screena i wyślij do Fulo. Sami widzicie, że jest tylko 1 GM (Fulo)

Ten nowy GM to też jakiś ***** biega na invisible za karawanami i mówi thiefą, gdzie karawanki jadą lub spawni meduse przed Karawanka. Co to kur... jest?

A może to Night zmienił nick ? Dostawał pociski, gracze na niego narzekali i coś go ostatnio nie widać.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Brawo chłopaki..widze ,ze nie tylko ja bylam czarna owca, ktorej sie nowy regulamin i nowy GM nie podobał..Cóż to nie wina Fulo ,ze dał różdżke niewłasciwej osobie..Fulo ja sie zgadzam ze starym regulaminem w 100%, ale soft boting mnie nie interesuje,przykro mi ale mam tez zycie..:) Pojde zrobic kawe,czy cokolwiek innego i co bede myslec o tym,ze dostane bana bo jestem afk dłuzej niz 30 min? Ofc ban jesli nie dałam złotówki na server z tym jeszcze bym sie pogodziła,ale jesli wkładam jakas kase to sam rozumiesz.. Naprawde smieszne podejscie do graczy..:)

Opublikowano

a co to za job thiefa jaki taki cwaniak sobie zrobi 2 postac tradera i przed miasto wywali towar? faktycznie pewnie taki byl pomysl joymaxu na job thiefa :)

Chyba tutaj nie grasz wiec nawet nie wiem po co sie udzielasz trolu.

Opublikowano

gralem i gram ale ,,GM" uznal ze sie nieda w 2h wbic 3lvl thiefa ;d (eays) wiem ze Dolar to dzieciak ale coz zycze powodzenia ^^

Opublikowano

DO FULO!!! Zmien tego (przepraszam za slowo) popierdolonego gm'a Atheo kazdy wie ze to przeciez night-.- wyzywa od dzieci a sam ma max zachowuje sie jak by mial 13 lat..

Opublikowano

Chrapek nawet nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu umysłowego aby wdawać się w dyskusję na Twój temat to tyle.... Dalej piszecie o tym regulaminie jak bany leciały za to wykroczenie na cały czas, po prostu nie umiecie czytać między wierszami.

Założenie było proste zrobić jakiś inny serwer coś ciekawego i w końcu polskiego. Ale oczywiście połowa serwera to osobniki pokroju jak pierwszym moim zdaniu i z czymś takim nawet nie ma co rozmawiać ...

GM]Atheo już nie ma, serwer gnije? Ja się pytam kto jest tu winy? GM bo zrobił zły event i połowie się nie podobało? Atheo to nie Night bo już nie wiem jak mam pisać abyście zrozumieli.

Najbardziej szkoda mi uczciwych graczy a wiem że tacy tu są tacy, rozwiązanie jest proste albo postarać się wyciągnąć to jeszcze albo wprowadzić 10 deg, i wyłączyć system zdobywania itemów przez joba.

Opublikowano

Jak mi dasz gwarancje,ze nie zbanujesz mnie za uzywanie bota 24/7 to wroce..a to sie liczy z kolejna zmiana regulaminu..Fulo trzeba było zrobic głosowanie nim ten podpunkt sie dodało..Posłuchac innych graczy a nie jednego płaczliwego noba..btw kumpla Atheo..

Opublikowano

Wskaż mi osobę która dostała bana za bota? Ten regulamin uderza głównie w traderów i używania przez nich botów, do zdobywania itemów...

Opublikowano

Nie jest jasno napisane w co i kogo uderza ten regulamin..Mnie chodzi o grind..Czy dasz mi te gwarancje,ze jak zostawie postac na noc na spocie to na drugi dzien bede mogła na nia wbic? Jest jasno napisane ,kto dłuzej niz 30min nie nie wskazuje zadnej aktywnosci w grze dostaje bana..Trudno mi bedzie spiac odpisywac na pm..

Opublikowano

Woow 102 osoby :) online . Server się rozkręcił widzę .. Szkoda tylko że bardziej nie promujecie

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

hmm , Panie Fulo , mógłby Pan mi coś powiedzieć o graczu z nickiem ZodiacKiller ?

Gdy zaczynałem gre i w trakcei swojej przygody nigdy go nie widziałem.

Nagle każdy ujrzał łatwo rzucającego się w oczy nukera z sword/shield sunami.

Troche to dziwne ,nigdy go nikt nie widział a tu nagle suny ?

Co jeszcze zauwazyłem w bocie "szpieg" ze ma on na sobie 5sunów ,nie wiem jak jest z acc bo nie pokazuje.

I ktoś też mi powiedział że on czeka na 6suna o.O

Widziałem że ów wymieniony gracz to thief , czy thiefem nie jest cięzko tak suny zbierac ?

Czy to czasem nie jakiś twój noob char Fulo , wydaje mi się że tak :)

Pozdrawiam.

48357284072151081477.jpg

Opublikowano

Typowy polaczek,zamiast zapie... karawany to szpieguje kto co ma,ten Zodiac jest u nas w guild od dawna a rownie dobze moze miec tez tradera lub hunta i nimi lvl nabijac, lub kupic suny od innych ppl co jest malo prawdopodbne...

Wiec zamiast szpiegowac idz przewietrz makowke...

Opublikowano

@UP

Zodiac ? Japa psie...

Nie tylko ja to zauważyłem. Napisałem dopiero teraz ale już od dawna gracze o tym mówią.

Już wiem skąd te komentarze na epvprs typu "Full Corruption" itp.

48357284072151081477.jpg

Opublikowano

to nie on tylko inny gracz z tej samej guild,wiec dodam tylko sądząc po twoich przemysleniach ze chciales zablysnac, ale chyba cos sie nieudalo bo sadząc po twoich przemyśleniech twój intelek jest na poziomie pięcioletniego niedorozwoja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...