Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pytanie bo wczoraj byla inspa i client wymaga update tak ? to dlaczego mi go nie robi tylko wyswietla mi sie bsobj plugin error :/ co musze zrobic aby update mi sie dokonalo ?

Opublikowano

Czemu nie reklamujecie serwera na innych zagranicznych forach ? czy to jest full Polski serwer ?

Wlasciciel serwera bedzie reklamowal na zagranicznych.. Tylko ja nie wiem jak to bedzie wygladalo, bo na Globalach Polskie napisy :) Ogolnie sami Polacy..

Opublikowano

Fulo do zobaczenia za 4-5dni zobaczymy czy wtedy bd taki kozak :"-) pozdrawiam polaczkow z serv ( nie wszyscy ale 99,50% polaczki.pl)

Nabijanie punktow job Thief jest dla nich nie legalne gdyz ,,polaczki.pl' placzka ze w 1h wbilem 3lvl bo sami nie umieja zrobic tego? recepta prosta only donaty donaty i GM przydupasy co powie gracz ,, ktory zrobil dotacje" staje sie czescia zespolu haha. porazka

(niby moj bug na thiefce uznany przez polaczkow.pl)

-stanie przy city z towarem z thiefem ?> nie legealne

-robienie pkt job ?> nie legalne bo 3lvl w 1h dla nich to dzien pracy haha

- nie wiedza ze gdy sie blisko stoi miasta z towarem np. hunterzy wchodza do safe i znikaja

ale coz ,,GM Fulo" nie ogarnia Silkroada na tyle aby moc zrozumiec co to Job Thief. i na czym polega Cya

Opublikowano

Fulo do zobaczenia za 4-5dni zobaczymy czy wtedy bd taki kozak :"-) pozdrawiam polaczkow z serv ( nie wszyscy ale 99,50% polaczki.pl)

Nabijanie punktow job Thief jest dla nich nie legalne gdyz ,,polaczki.pl' placzka ze w 1h wbilem 3lvl bo sami nie umieja zrobic tego? recepta prosta only donaty donaty i GM przydupasy co powie gracz ,, ktory zrobil dotacje" staje sie czescia zespolu haha. porazka

(niby moj bug na thiefce uznany przez polaczkow.pl)

-stanie przy city z towarem z thiefem ?> nie legealne

-robienie pkt job ?> nie legalne bo 3lvl w 1h dla nich to dzien pracy haha

- nie wiedza ze gdy sie blisko stoi miasta z towarem np. hunterzy wchodza do safe i znikaja

ale coz ,,GM Fulo" nie ogarnia Silkroada na tyle aby moc zrozumiec co to Job Thief. i na czym polega Cya

Dobrze ze Ty ogarniasz, lepiej bys zmienil ten swoj smiechu warte koment na youtube. Zniszczylem serwer bo GM nie chcial dac silkow heh^^

Prace sobie poszukaj jak cie nie stac na silki a nie jakies cyrki tutaj robicie. Od poczatku bylo mowione ze zabronione jest wywalanie 1 charem towaru a 2 zbieranie. Ale jak zwykle jakis plebs ktory do niczego nie potrafi dojsc normalnie musi robic cyrk :) Smutne ale tak bardzo prawdziwe !

Opublikowano

Dolar87, że tak powiem, nie pierdol, bo thiefy wyłapały bany za te oszustwo, ale jak trader ustawia bota, by mu zapierdzielał z karawanką, to jest ok. Połowa traderów nagrywa skrypt i puszcza bota w ch** niech mu nabija lvl a GM ciota ślepy i nic go to nie interesuje. Czy tak miało to wyglądać, że boty robią karawanki za graczy ?

Opublikowano

jedzie karawane ? jedzie. Nie siedzi pod miastem i smiga sprzedac towar po 5 minutach. Takiego bota na trade latwo okrasc wiec nie wiem w czym problem.

Zreszta udowodnij komus ze na bocie leci trade a nawet jesli tak sie stanie, taka osoba jest latwym celem dla Rooniego:D

Opublikowano
jedzie karawane ? jedzie. Nie siedzi pod miastem i smiga sprzedac towar po 5 minutach. Takiego bota na trade latwo okrasc wiec nie wiem w czym problem.

Zreszta udowodnij komus ze na bocie leci trade a nawet jesli tak sie stanie, taka osoba jest latwym celem dla Rooniego:D

Popieram... dokładnie.. dobrze mówi chłop co się czepiacie

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Dolad87 Proszę Cię nie odzywaj się już, bo nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Skoro GM banuje jednych to niech drugich też banuje.

I odezwał się ten co pewnie też karawanki na bocie robi <śmiech>

Opublikowano

Dolad87 Proszę Cię nie odzywaj się już, bo nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Skoro GM banuje jednych to niech drugich też banuje.

Cytat

I odezwał się ten co pewnie też karawanki na bocie robi <śmiech>

Ja nie gram nawet na tym serverze.. ;] ale na zdrowy rozsądek dałem odp. Takie życie.. ;] co za różnica czy jedzie on czy bot.. jedzie i ma takie same szanse ;] a jeszcze łatwiej takiego na bocie zabić niż takiego co jedzie i siedzi przy kompie więc nie wiem o co chodzi ;] chłopak ma ewidentnie racje a wy się go czepiacie.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...