Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

golda i elków -fakt, dropi za mało , ale ratów joba nie ruszać ! właśnie o to chodzi aby sie coś namęczyć aby zdobyc te itemy SUN a nie zrobic 3 karawanki i wszystko kupić ... jaki to wtedy sens bedzie miało.

Palić , sadzić, zalegalizować!

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm serwer zapowiadał się ciekawie, ale no cóż wyszło, inaczej.

1. Wieje nudą, eventy unique (1 unikat i po evencie)

2. GM dał za dużo tych silków za reklamy. Ktoś skopiował i wkleił na kilku forach reklamę i dostał 550 silków o.O

3. Słaby drop golda a o elkach to już nie wspomnę.

4. Ktoś coś mówił/pisał, że zapewniacie doświadczoną administrację (heh dobre) Pisząc z [GM]Night'em ma się wrażenia jakby pisało się z dzieckiem niemającym pojęcia o grze.

5. Alchemia to jakaś porażka.

2. Event był otwarty dla wszystkich mogłeś korzystać jak każdy nie wiem do czego pijesz ?

3. Drop golda został podniesiony i delikatnie elixirów też, ale nie nastawiaj się że po godzinie bicia botem będziesz miał pełny ekwipunek elixirów.

4. Wrażenie mam podobne pisząc z Tobą.

5. Jeśli oczekujesz ze wbijesz 5+ za pierwszym razem to się mylisz nie ten serwer.

Reasumują oczekujesz dużego dropu elixirów i w dodatku żeby alchemia była podniesiona, dziwne...

Co do reszty drop golda, i delikatnie elixirów został już podniesiony, usunięty został pet w stable który powodował crasch, zapomniałem o bugu z kupnem bowa naprawie to dziś. A jęśli chodzi o [GM]Night myśle że dla każdego jest indywidualna sprawa, myślę że GM to przeczyta i wyciągnie wnioski.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie no rozj*** mnie teraz.

2. Event był otwarty dla wszystkich mogłeś korzystać jak każdy nie wiem do czego pijesz ?

Event - 1 unique i po evencie - śmiech na sali.

3. Drop golda został podniesiony i delikatnie elixirów też, ale nie nastawiaj się że po godzinie bicia botem będziesz miał pełny ekwipunek elixirów.

Nikt nie napisał, że wymagam nie wiadomo jakich rat. Chodziło o to, że golda nawet na set nie starczało.

4. Wrażenie mam podobne pisząc z Tobą.

<faceplam>

5. Jeśli oczekujesz ze wbijesz 5+ za pierwszym razem to się mylisz nie ten serwer.

Wcale tego nie oczekuję, ale po po nocce na bocie miałem, ledwo 13 elków i wszystko fail na +2 :unsure: (Oczywiście z avkiem 4x Lucky)

Zbyt wrażliwa jesteś dziecinko :P

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Jak byś czytał uważnie to byś wiedział że moja odpowiedz nr 2 dotyczyła odpowiedzi na Twoje pytanie:

"GM dał za dużo tych silków za reklamy. Ktoś skopiował i wkleił na kilku forach reklamę i dostał 550 silków o.O"

a nie :

"Event - 1 unique i po evencie - śmiech na sali." więc nie obracaj kota ogonem.

Czy nie lepiej było napisać: np

Rety alchemii są nie poprawne można coś z tym zrobić? Jak mam rozumieć alchemia to porażka?

Dlatego dalsza dyskusja jest zbędna.

Opublikowano

Nie no rozj*** mnie teraz.

Event - 1 unique i po evencie - śmiech na sali.

Nikt nie napisał, że wymagam nie wiadomo jakich rat. Chodziło o to, że golda nawet na set nie starczało.

<faceplam>

Wcale tego nie oczekuję, ale po po nocce na bocie miałem, ledwo 13 elków i wszystko fail na +2 :unsure: (Oczywiście z avkiem 4x Lucky)

Zbyt wrażliwa jesteś dziecinko :P

nieżle sie uśmiałem twoją wypowiedzią na pkt 2 xD

powiem ci ze teraz ty rozje*** xD

Opublikowano

Ah no tak źle doczytałem, że to odp. na pkt. 2 a gimbaza już zaczyna atak 8S

Tak czy siak, nie zmienia to faktu, że serwer jest taki hmm sraki (wiele szumu o nic) Niczym się nie wyróżnia, no może poza jedynym w swoim rodzaju GM'em xD

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Ah no tak źle doczytałem, że to odp. na pkt. 2 a gimbaza już zaczyna atak 8S

Tak czy siak, nie zmienia to faktu, że serwer jest taki hmm sraki (wiele szumu o nic) Niczym się nie wyróżnia, no może poza jedynym w swoim rodzaju GM'em xD

gimbusy ech.... kolego najpierw zacznijmy od siebie ;]

Opublikowano

Powiem tak myslalem ze bedzie to fajny server ale po 1 item rate jest taki ze z itemami npc trzeba biegac co powoduje ze warriorem 85 lv mam problem z expem na mobach 78-80 nie mowiac juz o mobach 85-7 , do tego kto wymyslil ten poroniony pomysl aby nie bylo vigorow ????

po 2 drop tablet tez nie jest ciekawy jak mamy wbic blue skoro nie ma czym wbijac ?? a tu tez aby miec stone potrzeba elementow co utrudnia nam juz dodatkowo problem 1 .

Elk drop wie wiem nie chcecie miec +10 na servie spoko ale majac 33 elxiry od 1 lv nie wbilem wiecej niz +3 co i tak bylo wyczynem ...

ok teraz dosc - tego servera ale zrobmy male podsumowanie strona swietnie wykonana chyba takiej jeszcze nie bylo za to wielkie graty niech inni sie ucza , lecz radze popracowac nad ratami dropow itemow jak i tabow

i taka mala propozycja na jeszcze cos nowego dodajcie np samo b2 aby bylo gdzie expic bo z doswiadczenia wiem ze RM jest trudnym miejscem do expienia a tym bardziej dla eu ktory nie ma itemow na swoj lv ani nic w blu , proponuje wycofac resp tytanow a zastapic je normalnymi unikami lub dodac zwykle uniki jak WK 95 , tai sui 75 , PM 85 cos w tym stylu

to by bylo chyba na tyle jak cos sb przypomne to dopisze

Edge-1.png
Opublikowano

czlowieku grasz 2gi dzien a chcesz miec +10?

Serwer wyroznia sie tym ze trzeba troche pomyslec i zarobic zeby miec SUN'a na 9d a nie siedziec i patrzec jak bot bije!

Raty dropow jak i golda zostaly podniesione co juz czuc po chwili grania wiec prosze nie marudzic.

Mi osobiscie serwer bardzo sie podoba jedyne co moze zarzucic serwerowi to slaba reklama i malo osob ktore graja a tak po za tym to GITARA! Polecam wszystkim tym ktorzy maja dosc grania tydzien i w tym czasie miec seta FB max LVL i wszystko GIT. Naprawde milo sie gra

Opublikowano

Dokładnie o tej godzinie zakończona została seria podniesienia dropu, podniesiony został licząc od pierwszego stanu b.dużo (jak nie za dużo) więcej już nie będzie na 100%. Tym bardziej że inni gracze są innego zdania. Serwer od początku miał być serwerem low rate, i takim chciałbym go zostawić.

Co do reszty, dziś cały dzień walczyłem z usługodawcą mobilepay.pl wyjaśniając problemy graczy którzy wysyłali sms, ta sprawa już została zamknięta i cały system działa poprawnie, tu mogę tylko nadmienić że nikt nie został poszkodowany i każdy otrzymał silki.

Bug z kupnem broni tez został już naprawiony. Więc teraz chciałbym się skupić na reklamie na zagranicznych forach. Jeśli tylko to skończę zajmę się waszymi propozycjami i jeśli będą mieć szersze poparcie wprowadzę.

Cieszę się bardzo że podoba Ci się strona.

Pozdrawiam

Opublikowano

No wlasnie trzeba obcokrajowcow na serwie jak bedzie okolo 150 ludzi to troche kolegow jeszcze powbija na serwa.

w tym momencie pomyślało ~566 osób i byśmy mieli już ok 600/700 online ;d

Opublikowano

Mialem dzis robic tlumaczenie, ale praca znow kilka poprawek i dzien poszedl. Ale jest dobrze juz ponad 60 graczy gra w poludnie sami polacy.

Opublikowano

Mi też się podoba serwer a to , że gra mało ludzi to tam mnie już nie obchodzi , bo ja i tak spędzam 1h/2h na silku ( nie ma na to czasu ) :) Pozdrawiam :)

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...