Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie ;] myślisz, że ludzie kupują dedyka za taką kase zeby byc po prostu GM for fun ?

ma okazje niech robi hajs ;] rofdziowi i Fulowi życze jak najwiecej $$ :)

Opublikowano

ehe takiej strony głównej i rega nie widziałem heh :D dobre.

Ja gram po to aby sobie pograć bo to lubie ,serwer padnie to padnie znajdzie się inny ,ale narazie jakiś fajny będzie.

heh życze jak najwięcej $ :D

77678022723864382104.png

Rekrut
Opublikowano

Chyba źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi tylko że większość serverów robiona jest dla kasy o ile nie wszystkie. Co do twojego pytania to nie nie inwestuje kasy w servery prywatne, bo większość się szybko rozpada.

Co do tego systemu jobów coś podobnego było na creddyOnline, że za sporo kasy można kupić novy, ofc szybko można było takie itemy zdobyć, bo raty trade były kilka razy większe. Więc ogólnie może to wypalić ;)

Ojejku... Na pewno jakbyś miał swój serwer to byś nie robił go dla pieniędzy. Ty chyba nawet nie wiesz ile kosztuje dedyk + anti ddos, wątpie żeby KAŻDEMU serwerowi się to opłacało. Np. dla takiego PlaySRO się opłaca bo tacy bogacze kupią sobie multum silków. Oczywiście dla Fulo oraz rofdzia życzę dużych zarobków. W końcu to dlatego robicie serwer. :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Uważam, gdyż euro jest teraz nie zbędne:) Dlaczego ludzie hejtują euro? Bo FW jest oparte na black ressach, dlatego możesz to znieść i powinno być wporządku. Fajnie by było również, jeśli byś zrobił w alchemi taki myk, że +1-+4 100% a dlaczego? Astrala i tak Ci nikt nie kupi, a denerwować się, bo na +2 się pali, to było kiedyś, teraz weterani silka mają raczej dość takich badziewi. Świętej Pamięci SyndicateSRO miałą taką funkcję i wszyscy byli szczęsliwi:) Myśle, że powinieneś to przemyśleć:)

kurwad.png
Opublikowano

@Fulo

Że tak zapytam, czy strona i rejestracja do serwera - jest już skończona i tak ona będzie wyglądać? Widzę, że losuje hasło. 8S

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Reklama serwera na epvp - http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/2067193-server-fuloroad-preview.html#post18250645

Nie wiem czy widać obrazki , próbowałem na wszystkie sposoby i jak patrze w edytuj i podgląd to widzę obrazki lecz jak już jest dodane i się patrzy na to normalniie to obrazków nie widzę...

Dziękuje bardzo za publikację na epvp, na pewno się odwdzięcze!

Co do stanu dużo mi już nie zostało, itemy jakie dostanie się na start to:

- grab pet - 4tygodnie

- 1000 x-lagre HP i MP

- 11 reverse return scroll

- 11 global chat

byc może jeszcze coś dodam więcej.

@Delma

Najpierw wysyłany jest link z aktywacją i losowym hasłem, wszystkie dane są zawarte w e-mailu, pierwsze logowanie wymusza od nas przejscie przez 3 kroki - dwa są obowiązkowe język i ustawinie sekretnej odpowiedzi, możemy skorzysta z kreatora zmiany hasła.

Opublikowano

nie bedzie lipy z globalami. Jednak polecalbym cap 100 na serwerze cap 90 jest troszke lipny. Usun black res'a bedzie duzo lepiej wygladalo FW. Jezeli nie jestes przekonany co do capu 100 zrob vote :)

Opublikowano

Co do global chat, zastanowię się jeszcze. A cap100 będzie możesz być tego pewien ale jak przyjdzie jego czas.

Opublikowano

ponawiam pytanie co masz zamiar zrobic z osobami ktore beda oszukiwac na jobach.

Sprecyzuj pytanie w jaki sposób oszukiwać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...