Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fulo,zobacz PM'a.

Żeby nie było offa. Serwer ciekawy bardzo, spróbuję przekabacić na niego, kilku kumpli.

Niestety żadnej PM nie mam.

Co do przejścia na Cap 100, podawanie konkretnej daty jest moim zdaniem niepotrzebne, jest to update na który wpływ mają gracze i dużo innych czynników.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety żadnej PM nie mam.

Co do przejścia na Cap 100, podawanie konkretnej daty jest moim zdaniem niepotrzebne, jest to update na który wpływ mają gracze i dużo innych czynników.

Nie masz?dziwne .. to proszę, odezwij sie na gadu: 33375137 .

Opublikowano

a na dzień dzisiejszy jesteś zdecydowany na update cap 100 , 110? :) bo trochę lipa będzie robić itemy na 9dg i zaraz 10d :D rozumiem, że server ma się rozwijać, ale nie wyobrażam sobie przez kilka miechów 2 update :D

Opublikowano

a na dzień dzisiejszy jesteś zdecydowany na update cap 100 , 110? :) bo trochę lipa będzie robić itemy na 9dg i zaraz 10d :D rozumiem, że server ma się rozwijać, ale nie wyobrażam sobie przez kilka miechów 2 update :D

Na dzień dzisiejszy serwer ruszy na cap90, nie ma co się martwić że po 2 miesiącach wejdzie już cap 100, tak nie będzie.

Jesli wyciągnięte zostaną ostatnie soki z cap90, i 90% populacji zdobędzie wszystko i wszyscy się nacieszą będziemy przechodzić na cap100 - > później 110.

A to że zarówno serwer jak i wszystkie funkcje strony są już przygotowane na cap 100,110 to inna sprawa.

Opublikowano

Z chęcią zagram tylko bardziej podobał by mi sie serw z only chin bo eu to juz troche lipne xD

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

No na serwerze zagram, bo i tak nie ma żadnego fajnego ,ale jak dla mnie lepiej bybyło cap 100.

Nie lubie trochę cap 90 ,ponieważ głupie bronie itd , a w cap 100 fajne bronie na 90-94-98 skille na 98 =bow ma strong bowa dobrego , glavier podwójny rzut glaivia itd :D

Zagram , na początek nick : Valachi

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ostatnio chyba jest moda na dorabianie sobie kasy na serverach, przecież wiadomo że jak projekt się rozwinie to się go zamyka. Tak było z LifeSro z Lyssą i kilkoma innymi servami już nie koniecznie polskimi.

Może kogoś obrażę, ale nawet zaryzykował bym stwierdzenie że admin xymha to tak na prawdę Fulo i jedyne co chce to zgarnąć 2xKasy więcej ^_^ pozdro

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jeśli to Ciebie uspokoi, to z tymi serwerami nie miałem nic wspólnego. Jeśli chodzi o datę startu to podam ją jak tylko dokończę resztę rzeczy.

Opublikowano

@2up

nic innego tylko pogratulować koledze robienia hajsu. a czy Ty kupujesz silki, donatujesz server w jakiś sposób? jak tak to sorry ale jesteś zwykłym dzieciakiem, który ma bogatych rodziców albo jak zaraz stwierdzisz utrzymujesz się sam, mieszkasz w centrum Warszawy (bądź za granicą ) ;) nikt Cie nie prosi o donatowanie servera. Jak masz troszkę doświadczenia to bez silków sobie poradzisz ;]

Opublikowano

@2up

nic innego tylko pogratulować koledze robienia hajsu. a czy Ty kupujesz silki, donatujesz server w jakiś sposób? jak tak to sorry ale jesteś zwykłym dzieciakiem, który ma bogatych rodziców albo jak zaraz stwierdzisz utrzymujesz się sam, mieszkasz w centrum Warszawy (bądź za granicą ) ;) nikt Cie nie prosi o donatowanie servera. Jak masz troszkę doświadczenia to bez silków sobie poradzisz ;]

Chyba źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi tylko że większość serverów robiona jest dla kasy o ile nie wszystkie. Co do twojego pytania to nie nie inwestuje kasy w servery prywatne, bo większość się szybko rozpada.

Co do tego systemu jobów coś podobnego było na creddyOnline, że za sporo kasy można kupić novy, ofc szybko można było takie itemy zdobyć, bo raty trade były kilka razy większe. Więc ogólnie może to wypalić ;)

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...