Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam. Tylko trochę mało graczy, aktualnie ok. 40. Zróbcie reklamy na e*vpers.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot nie dziala jak narazie to jest 40:P normalnie ok 80-120

80-120 To było przed tymi śmiesznymi zmianami.

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

nie wiem czemu tak hejtujesz... jestes jedna z osob co dostala bana czy moze 1 z GMów ktory sie nie sprawdzil?

Co do serwera zapraszam wszystkich. Trwaja prace nad dodaniem capa 100, co za tym idzie nowy lepszy start bo nikt nie bedzie mial sunów na 10degree!

Opublikowano

no w końcu dobry serwer, jutro zaczynam ściągać i grać :D

jak dla mnie to 100cap by wystarczyl bo 110 cap juz mi sie nie podoba (moja opinia)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Dziwna sprawa bo wbiłem dziś zobaczyć co sie tu dzieje pobiłem trochę na wingach i exp nie leci co jest grane wie ktoś ?

Opublikowano

Serwer działa na już na Cap 100!

Oto lista zmian jakie bedą dostępne po aktualizacji na 10d:

- Itemy są przypisane do konta

- job będzie możliwy od 80lv

- cap 100, mastery 300

- 3 nowe avatary

- zwykle itemy 10d dostępne u npc

- 7d broń są teraz SuN a 8d jest SoM

- magic pop max 8D

- jg zostaje otwarty (teleporty dostępne są w Jangan)

- forttres Hotan zostanie otwarta

- nowy system karania graczy którzy oszukują, teraz złapany gracz jako kare traci broń (bądź item jeśli brak broni) sox jeśli takową zakupił bez możliwości odzyskania jej, + 7 dni ban i czyszczenie expa

- system zdejmowania kar (job) zostanie usunięty ze strony www od teraz wszystkie kary trwają 7 dni

W tygodniu zostanie dodanych jeszcze kilka rzeczy, między innymi pracujemy nad eventem który też postaramy się dodać. Oczywiście spodziewamy się że mogą wystąpić błędy o których mogliśmy zapomnieć wszystkie takie zostaną usunięte w miarę jak będzie to tylko możliwe.

Aktualizacja 23-09-2012, 02:04

Proszę o wybranie joba zdejmowanie kar zostanie wyłączone o godzinie 18:00 (Niedziela) po tym czasie kara będzie trwała 7 dni.

Serwer został zaktualizowany do Cap100.

Aktualizacja 23-09-2012, 15:40

Exp został poprawiony i jest już naliczany poprawnie, bug z skilami cleric też został naprawiony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fulo, popracuj nad reklamą, iż szkoda żeby robota poszła na marne, bo serwer i strona jest bardzo dobrze wykonany.

34 graczy, to zdecydowanie za mało...

beztytuuvzu.png

@rofdzio___

No właśnie, sprzęt : DDD

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Ludzie nagle zniknęli i nie były to postacie tych graczy którzy teraz są online - tylko ktoś ich gdzieś zaprosił... FuloRoad ma potencjał, serwer jest dobrze prowadzony, nie ma lagów, raty są idealne, aktualizacje w miarę możliwości Fulo są wprowadzane.

Opublikowano

Niestety w dzisiejszych czasach gdzie jest masa serverów na epvp, rz czy innym zagranicznym forum ważne jest to jaki masz Team i Sprzęt a nie to jak się gra i co na serverze jest..

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...