Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fulo bez urazy, ale powiedź co ty robisz, by przyciągnąć graczy na serwer? Bo z tego co widać to ch** robisz. W grze Cię prawie w ogóle nie ma. Reklamy nie zrobiłeś a pier..., że nie masz na nic czasu, bo reklamę robisz. Nawet tych 2 głupich błędów na stronie nie chce Ci się poprawić. Jedyne co robisz to wprowadzasz jakieś gówna jak ten cały system zdejmowania kar. (No w sumie Tobie to na rękę, bo teraz masz spokój od graczy co spamowali o ściąganie kary)

+ Za stronkę.

+ Za pomysł.

- Za system ściągania kar.

- Za olewanie

- System zdobywania sunów choć zapowiadał się ciekawie (Jednym się podoba innym nie. Nie każdy lubi jeździć karawanki na bocie lub napadać takich)

Jak dla mnie serwer jak każdy inny (na kilka dni)

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sledx jak jestes taki madry to zrob swoj server w pojedynke tak jal Fuloa nie teraz graczow bedziesz odstraszal..

Nie sluchajcie jego server jest znakomity rozwija sie coraz wiecej ludzi wbija.

Opublikowano

Sledx jak jestes taki madry to zrob swoj server w pojedynke tak jal Fuloa nie teraz graczow bedziesz odstraszal..

Nie sluchajcie jego server jest znakomity rozwija sie coraz wiecej ludzi wbija.

Ludzie wbijają ? W pizd... multi-kont robią, a nie wbijają.

Łap mały bonus:

wojtekk.png

Opublikowano

Sledx hmmm... Troszeczke nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jezeli nie lubisz Job'ow to dlaczego wybrales ten serwer? Chcesz grac na BotRoad to graj na BotRoad ja lubie joby i wybralem ten serwer. Nawet nie masz pojecia ile trzeba sie nameczyc zeby zdobyc jakiegos jednego sun'a a dopiero full sun? Full sun graczy jest moze 1 a moze wcale.

Osobiscie serwer polecam wszystkim graczom ktorym nie chodzi o stawianie bota 24/7. A jezeli chcesz stawiac tak bota to tak rob potem sun'a sobie kupisz wiec nie widze problemu.

Jesli chodzi o moja opinie Serwer nie jest na kilka dni.

Wazne dla nowych graczy!

Nie czytajcie wypowiedzi takich osobnikow jak Sledx. Chlopiec nadzial sie kilka razy na thiefow i juz gra mu sie nie podoba, a przeciez to o to chodzi na tym polega ta gra zeby byla jakas trudnosc do pokonania jak te trade runy dzieki nam teraz nie chodzicie najprostrza droga i nie macie juz tak latwo jak my(gracze ktorzy zaczeli od poczatku serwera gdy nie bylo jeszcze thiefow).

Zycze powodzonka na fuloroad.

Opublikowano

Połowę Twoje wypowiedz nie rozumiem, kiedy to pisało że nie mam czasu bo reklamę robię? W grze staram się być jak tylko mogę zresztą w tym tygodniu nie było mnie raptem dwa dni na serwerze, no wybacz nie mam 20 lat i serwera tylko przed oczyma aby siedział na zawołanie każdego gracza, mam własne obowiązki życie i wbrew innym którzy myślą że zarabiam tu nie wiadomo ile muszę też pracować. O jakich dwóch błędach piszesz, niestety cyborgiem nie jestem ze mam wszystko wyłapać. Zresztą pisałem że zostałem sam z serwerem do wczoraj trwała rekrutacja dziś to wszystko czytam i jutro podam wyniki. Wiec wrzuć na luz.

Opublikowano

Powiem tak.

Sam jestem Thiefem i to nic fajnego jak idę napaść karawanke a tu bot jedzie z miasta do miasta.

Na Suna namęczyć ? 1 dzień = 1 sun (Traderem) / Tydzień gry i full sun. No faktycznie serwer na długą i fajną grę.

Ps:

BotRoad hmm może Fulo powinien nazwę zmienić :)

Opublikowano

Taki trader co jedzie na bocie jest latwym celem. Proste. 1 dzien jeden sun to prawda jak masz 13 lat i nie masz co innego do roboty i napierdalasz jak nolife. Myslisz ze caly serwer sklada sie wlasnie z takich graczy?

Opublikowano

@up

Jaki nolife ?

Robisz tak jak każdy ,czyli masz noobka tradera i swoim go chronisz , w kilka godzin masz 2-3suny jak cie thiefy nie napadna , a jak cie napadną to czekasz trochę i jedziesz dalej , tylko gorzej z goldem na te suny , no chyba ze masz jeszcze gf-a.

ok 4dni możesz być full sun :D

@edit

Jest tez inny sposób z którego korzysta kilka osób.

Trader wywala towar thiefem go zbierasz i exp masz:D

77678022723864382104.png

Opublikowano

serwer nuda? a kto do tego doprowadza? FUlo? no chyba raczej te dzieci co dostaly kilka razy od nas lanie i zmienili job na thiefa, a jak wywalali sobie towar to ban na 7dni i teraz placz na forum :) Sami niszczycie ten serwer a macie do inny pretensje. Zastanow sie chlopak co piszesz.

Taki cwany jestes na forum bo nikt nie zna Twojego job name, jestes thiefem? smiem watpic ze jestes jednym z naszych bo nam sie gra calkiem fajnie, pewnie zmieniles dzis/wczoraj joba i odrazu ban za wywalanie towaru :)

Opublikowano

Dolar87 Do mnie to piszesz ? Weź sobie już odpuść, bo damskie i kure... nie boli.

A tak przy okazji skończ już się tak przechwalać jaki to Ty mocny jesteś, bo wygląda jakbyś miał problemy ze sobą. Może psycholog pomoże? (Nie odp)

Opublikowano

serwer jest dobry tylko dzieci go niszcza, thiefow na serwie jest moze max 6-7, reszta to oszusci ktorzy wyrzucaja sobie towar.

Od siebie dodam tylko tyle ze to glupie dzieciaki niszcza ten serwer bo nie umieja grac normalnie

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

ja wcale nie jestem mocny tylko nasza grupa jest was w stanie sklepac was mimo ze jest was 2x wiecej a czemu? bo jestescie nie ogary i nawet sie zgrac nie potraficie. I nagle polowa idzie na thiefy i to takie nuby jak Ty niszcza ten serwer wiec sie fula nie czepiaj.

A ta cala wasza gildia to smiech, 1 kabluje na 2 zeby miec save runa :). A to ze ja jestem mocny to tylko i wylacznie wasza wyimaginowana teoria ktora puszczacie na union chacie, ze niby full sunerzy itd zreszta 1 dal dzisiaj popis jak ich nakrecacie przeciwko nam... smieszni jestescie i na tym zakoncze rozmowe z Toba.

Opublikowano

N Epvp byla ryklama, ale jakis zazdrosny dzieciak napisal Fulo coruption chociaz dowodow nie okazal wiec zazdosc albo zawisc nie wiem... Reklama pewnie bedzie jeszcze nie jedna. Zapraszam wszystkich starych jak i nowych graczy, Fulo wybral 2 nowych GMow wiec mysle ze teraz czesciej beda eventy i nie bedzie nudy oraz przewagi 1 klasy na Jobie. Sam zmienilem z thiefa na tradera bo thiefow bylo zbyt wielu.

Serwer ma potencjal i jestem przekonany o tym ze mozna go jeszcze rozkręcić. Trzeba do Sroki pisac o reklame na forach ang itd, bo on sie zajmuje sprawami zwiazanymi z jezykiem angielskim. Mam nadzieje ze nowi GMowie beda organizowac eventy ciekawsze jak tylko i wylacznie spawn unique pod DW i zrobia cos z oszustami na jobie :)

Opublikowano

Heh no ładnie kilka dni mnie nie było , a tu taki bałagan..:/ No Fulo podziwiam Cie za cierpliwosc..bo ja na Twoim miejscu wiesz co bym zrobiła? Wyłączyła prad ! Nigdy nie bedzie dobrego polskiego servera,bo "polaczki" takie juz sa,wszystko musza zepsuc.Nic nigdy IM nie pasuje i wszystko,wszystkim maja za złe..:/ A ja chciałam tylko małego aneksu do regulaminu,ofc go dostałam i za to Ci Fulo dziekuje..:) Tylko czy jest sens wracac? :(

Opublikowano

no ostatnio dosc fajnie sie zrobiło... GMowie robia często eventy jak nie unique to jakies smieszne historie, dzis byl event z nagrodami. Ciekawie sie zrobilo nie powiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...