Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proszę cie bez przesady to dajmy na to serwer nie ma nic w sobie ciekawego ale został zrobiony przez nie wiem jaki wypasiony team i to ma być przesłanką żeby tam cisnąć?.Jeśli nie ma nic w sobie to tam tam nie gram i tyle.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I widzisz miałem więcej ludzi chętnych do gry niż tutaj teraz gra. To jest potwierdzeniem mojego wczesniejszego posta:) Of course nie najezdzam na ten server tylko mowie jak jest.

@UP

Ale jeżeli gra tam 10 osob to napewno tam grasz?

TIOiE.jpg

Opublikowano

Nie no to chyba był zły przykład z twojej strony bo nim zadałeś to pytanie sam znałes na nie odpowiedz :P

Opublikowano

Ja tylko stwierdzam fakty czasami są naprawdę śmieszne sytuacje jeżeli ktoś płaci Ci 200$ za to żebyś tylko był w jego teamie a nie za to żebyś robił jakieś update czy jakiekolwiek fixy.

Życzę powodzenia FuloRoad team. Ale niestety wiem że na epvp jeżeli postniecie ponownie ten serwer (bo chyba już był z tego co widziałem:)) to będzie parę postów w tym 2 od turków (free silks?) i reszta z jakimiś pytaniami a później temat odpłynie w otchłań :P.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja tylko stwierdzam fakty czasami są naprawdę śmieszne sytuacje jeżeli ktoś płaci Ci 200$ za to żebyś tylko był w jego teamie a nie za to żebyś robił jakieś update czy jakiekolwiek fixy.

Życzę powodzenia FuloRoad team. Ale niestety wiem że na epvp jeżeli postniecie ponownie ten serwer (bo chyba już był z tego co widziałem:)) to będzie parę postów w tym 2 od turków (free silks?) i reszta z jakimiś pytaniami a później temat odpłynie w otchłań :P.

Za to robienie wielkiego szumu w okół serwera na wszelkich forach epvp tez i zawracanie dupy ludziom że otwieramy serwer jutro o 18 przez 2 miesiące jest w porządku? Patrz Repose Network.

Serwer może się obroni na epvp albo nie. Tego nie wiesz. Era Silka jako gry przemija. Taka jest prawda.

Opublikowano

@UP

Myślisz że robiliśmy to specjalnie? :) Nie będe tutaj rozmawiał o zatrzymanym projekcie ponieważ to temat Fulo.

Tu nie chodzi o to czy się obroni czytaj moje wcześniejsze posty. Wiem jak funkcjonuje społeczność epvp tam gdzie znana osoba i znanym osobom serwer się podoba tam i oni.

Oczywiście życzę powodzenia i miejmy nadzieje że będzie inaczej:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Rofdzio a teraz odpowiedz mi na jedno bardzo ważne pytanie jaki miałeś cel wchodząc w ten temat ? Bo jeżeli pokazać jaki to ty nie jesteś fajny bo wiesz co się utrzyma na epvp a co przejdzie w zapomnienie to naprawdę daj sobie spokój. Ja myślę że serwer idzie ku dobremu , coraz więcej nowości i wytrwałość teamu że po 1 miesiącu nie zamykają interesu. W przyszłości będą efekty ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@UP

. Oświadczam że niestety nawet tak dobry serwer ma małe szanse na utrzymanie się . I myślę że w tym co mówię mam większą wiedzę niż ty. Jeżeli masz jakiś osobisty problem do mnie to pisz na PW.

PS. To jest forum mogę wyrazić swoją opinie czy Ci się to podoba czy nie.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Niestety potwierdzam to co rofdzio stwierdził ... kolejny serwer "nothing special & no free silks".

Na EPvp temat od razu poleci na 2X stronę i słuch o nim zaginie.

Może kilku polaków zdecyduje się na grę, max 20-30 osób (i każdy bot na kilka charów).

Co prawda jeden z najlepszych capów ale nic nowego.

Teraz żeby się utrzymać to tylko Free Silks + Cap130 + Arabia + D14.

Bez tego ani rusz z nowym serwerem bo nie da się przebić.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Z wypowiedzią wyżej też się zgodzę ponieważ jak od dawna wiemy silkroad spadł na psy nie ma co tego ukrywać. Lecz mam wielki szacunek dla takich ludzi jak Fulo że w tym całym "gównie" robi coś aby także i polskie serwery zaistniały na scenie prywatnych serwerów. Mam nadzieje że dalej będzie rozwijał swój projekt i w końcu uda się przetrwać serwerowi który w ogóle nie miał racji bytu w dobie obecnego silkroadu ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

@UP

Myślisz że robiliśmy to specjalnie? :) Nie będe tutaj rozmawiał o zatrzymanym projekcie ponieważ to temat Fulo.

Tu nie chodzi o to czy się obroni czytaj moje wcześniejsze posty. Wiem jak funkcjonuje społeczność epvp tam gdzie znana osoba i znanym osobom serwer się podoba tam i oni.

Oczywiście życzę powodzenia i miejmy nadzieje że będzie inaczej:)

Znana osoba? A co to znaczy bo się nie orientuje? Ktoś kto gra na każdym privie patrz "stawia bota" bo nic innego pewnie nie robi i wszędzie ma taki sam nick? O to chodzi?

Wlasnie przez takich ludzi serwery upadają a nie istnieją.

Bo zamiast posadzić dupę w 1-2 miejscach skoro wszystko TO SAMO to ludzie skaczą z serwera na serwer nie wiadomo po co i na co.

I się taki ekspert wypowiada że mu nie pasuję bo po 1 dniu nie ma ff chara i jeszcze sun z bota nie poleciał.

Taka jest prawda o prywatach. Ludzie się rozleniwili i szukają już totalnej łatwizy. Na Fuloroad jest inaczej bo na prawdę trzeba POGRAĆ żeby tego suna dostać i dlatego pewnie nie ma tam 200-300 "Aktywnych Graczy" czyli 60 osob z gfami każdy. I to jest idea tych pro priv serwerów. zrób postać postaw bota i raz na tydzien pokaż sie na Fortecy albo gdzieś Co Ci drop przez tydzień wydropił.

Fuloroad oceniam bardzo dobrze. Nie grało nie gra i pewnie grać nie będzie ale ludzie chodziać są aktywni a nie 24/7 bot.

Opublikowano

Akurat się mylisz z tymi "Pro graczami".

Na EPvp jest grupka ok. 6-7 osób, za którymi stoi cała banda zaczynając od bogatych szwabów, aż po lizodupów tureckich, którzy jak wbijają na serwer to w ciągu kilkunastu godzin serwer ma +350/400 graczy!! (nie goldfarm od 50osób ).

Polecam przejrzeć listę dobrych serwerów z EPvp ... każdy z nich ma ponad 500+ Online non stop i wcale nie są to serwery z jakimiś kosmicznymi ratami i super itemkami na start.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

My jesteśmy sami porozbijani po wielu serwerach i też z tym jest lipa bo jak bysmy sie skupili np.na tym serwerze i wszyscy na nim pograli to też by mogło pomóc w sciagnieciu ludzi nawet turasow a co tam :).

Opublikowano

Tak działa.A zarejestrowaleś się ?

Sprawdz czy przyszła ci wiadomośc na poczte

Tak logujesz sie na strone i dopiero zasysasz

Opublikowano

Mnie opis serwera ściągnął :]

Mam zamiar przetestować ten serwer bo na HellRoad już za duże nudy:/

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

no staramy sie jak mozemy, ale turasy jedynie graja na serverach gdzie jest 666degree i srylion silkow za free.

Kazdego dnia organizujemy Hide and Seek. Sroda i Sobota to dni poswiecone unique event. Mozliwosc odbioru sunow na stronie za unique pointy lub job pointy. W tygodniu dodamy kolejne unikaty + poruszymy temat stronki xtreme top100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...