Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już obejrzeliście 9 odcinek po polsku? o.O

Przecież dopiero wczoraj była premiera. A jeśli mogę spytać, to na jakiej stronie oglądaliście? Bo na shinden nic nie ma.

A, i wiem, że jest jeszcze jedno anime w uniwersum gry mmo, mógłby ktoś podać nazwę?

Czyżby to było log horizon, czy jest jeszcze jakieś?

Jest kilkanaście anime które ukazują zmagania bohatera w grze ;D

Ja np czekam na anime Over Lord - także dzieje się w grze a główny bohater jest prawdziwą kosą :D

"Historia ropoczyna się w chwili gdy popularna gra online, Yggdrasil zostaje nagle wyłączona, jednakże jeden z graczy, Momonga, nie zamierza się wylogować. Zostaje zamieniony w postać szkieleta „najpotężniejszego czarnoksiężnika. Świat zaczyna się zmieniać, a postacie NPC zaczynają odczuwać emocje. Bez rodziców, przyjaciół czy pozycji w społeczeństwie Momonga zaczyna dążyć do przejęcia władzy nad nowym światem jakim stała się gra."

Log horizon , Btooom , po więcej tytułów odsyłam do tematu z tym związanego .Czyli tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/749204-szukasz-anime-zajrzyj-postaramy-sie-pomoc/

Ja codziennie przeglądam takie strony :

animezone.pl
wbijam.pl
anime-online.pl 
animeon.pl

To jest MMO może ma punkty w kondycje :D

rmoiyq.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ogladnalem na swordartonline.wbijam.pl

animefake.com

Angielskie napisy, ale bardzo szybki upload w HD.

PS: Podczas kiedy wy czekacie do następnego dnia na polskie napisy, ja sobie tego samego dnia co emitują anime oglądam w HD.

Co tam, że po angielsku.. Przynajmniej jest dobre tłumaczenie, a nie to co polacy odpierdzielają, najpierw z japońskiego na angielski, potem angielski na polski i wychodzą bzdury kompletne.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Niestety nie jestem osobą która łatwo chwyta obce języki . Do tego polskie szkolnictwo jest zbyt z*******e haha ( podstawówka angielski , gimnazjum niemiecki + angielski , obecnie mam rosyjski i gówno wiem z każdego języka ) Z anime po angielsku zrozumiałbym z 60% do tego musiałbym pewnie zatrzymywać na dłuższych dialogach . Więc mniej tracę oglądając po polsku.

O oglądaniu w HD mogę sobie pomarzyć z moim internetem z limitem  ... ( 6mb/s do tego limit 20gb miech )

rmoiyq.png

Opublikowano

Evade, niewidzialność, nie wykrywanie przez radar...

Zwykły człowiek, co?

Nie podobał mi się ten odcinek  <_<

PS. Niby jest turniej, najlepsi z najlepszych... a wychodzi na to że tylko Kirito coś tam potrafi, a reszta to są jacyś amatorzy, którzy giną w 5 sekund.

Jakaś taktyka? Nie słyszałem czo ta taktyka...

Np. w Btooomie walki były dużo ciekawsze.

Opublikowano

Oglądałem pierwszą serię 2 razy, drugą sobie zostawiam, jak będzie trochę odcinków żeby oglądnąć naraz ;p

Opublikowano

kolejny c*****y odcinek pod tytułem "cudowne pszygoty SinonxKirito w jaskini feat. DeathGun"  mysl przewodnia "klekaj do miecza sinon"

przegadany, przeplakany, niby w koncu cos tam wyszlo ale ta akcja sie dzieje tak wolno halo dzien dobry 2/10 pozdrawiam serdecznie stanislaw wokulski

Opublikowano

@up Głupoty gadasz, jak chcesz akcji więcej to kurwa oglądaj filmy akcji z jakąś amerykańską gwiazdą. Jak dla mnie sao2 to mistrzostwo, każdy odcinek świetny.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBLOCKBUSTER Głupoty gadasz, jak chcesz akcji więcej to k***a oglądaj filmy akcji z jakąś amerykańską gwiazdą. Jak dla mnie sao2 to mistrzostwo, każdy odcinek świetny.

Widziałeś jakiekolwiek inne anime? Wątpię. "To coś"(Pozdro dla kumatych ^.-)jest totalnym crapem, którego nie da się oglądać i jest słabe strasznie, od mnie leci soczyste 1.5/10 za dobrą kreskę jedynie ;)
Opublikowano

ten rocky to chyba z fandomu naruto sie wywodzi czyli :

NARUTO JEST NAJLEPSZE, NIE WIDZIALEM NIGDY INNEGO TASIEMCA ALE NARUTO JEST NAJLEPSZE I NIC MNIE NIE PRZEKONA DO ZMIANY DECYZJI

pozdrawiamy rowniez serdecznie pana z firmy kirito detektyw Rhide, na zawsze w naszej pamieci w dziale Anime pozdro 600

Opublikowano

Myślałem, że po śmierci royala nic mnie tu już nie zdziwi, a jednak panom wyżej udało się mnie zaskoczyć.

Proponowałbym się ogarnąć, bo nie chciałbym by ten temat był pełen czerwonych wykrzykników.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Widziałeś jakiekolwiek inne anime? Wątpię. "To coś"(Pozdro dla kumatych ^.-)jest totalnym crapem, którego nie da się oglądać i jest słabe strasznie, od mnie leci soczyste 1.5/10 za dobrą kreskę jedynie ;)

Każdemu się podoba co innego, nie muszę nic więcej pisać.

Opublikowano

Ostatni ep był dość średniawy, ale historia leci dość szybko przez co cała fabuła ssie. No jak taki ważny turniej może być tak mało eskcytujący.. kirito się opierdala a jest już w pierwszej szesnastce. Nie widziałem takich ważnych turniejów prosów by samo campienie i uciekanie albo jeżdżenie pozwoliło być w pierwszej szesnastce, ba, wygrać cały turniej.

Jak dobrze pamiętam, skoro są w jaskini to nie zostało więcej jak tam ~10 graczy? W następnym epie zostanie już pewnie tylko ta piątka, czyli dwójka zabitych, DG, Sinon i kirito tak? Za szybko :(

Opublikowano

za szybko, za szybko...

przez co akcję strasznie rozciągają :(

jazda na motorze, boom, ból D w jaskini i tyle, całe 24 minuty... nuda.

Znów się przekonuję, że ten turniej to jakaś nieprzemyślana lipa 

Opublikowano

Oglądnąłem na razie połowe Log Horizon i już stwierdzam, że jest o niebo lepsze od tego.

SAO do 12 odcinka było jednym z najlepszych anime jakie oglądałem, a później to średniak na max max 6/10, najnowsze odcinki są nudne i przymulające.

Opublikowano

Cała serial SAO jest wspaniała, lecz zgodzę się, że oglądanie po jednym odcinku jest rozczarowujące. Te odcinki są, zrobione troszkę w dziwny sposób, mimo to ciągnie ludzi aby czekać na następny odc., więc coś w tym jest.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Uwaga 11 ep pokaże nam fascynujące rozmowy przez cały odcinek w jaskini oraz krainie elfów między asuną i przyjaciółmi, marzenie xDD

Następny odcinek wychodzą z jaskini xDD

NJxbd4x.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Misja: Następna dupa do haremu

Stan misji: Completed

Za wypuszczanie takiego gówna powinno się płacić ładną sumkę -_-

Opublikowano

Misja: Następna dupa do haremu

Stan misji: Completed

Za wypuszczanie takiego gówna powinno się płacić ładną sumkę -_-

Scenka z granatem jeszcze ujdzie, ale na widok Asuny to już autentycznie mam zamiar wyjebać monitor przez okno.

Nie wiem co oni będą robić za orgię przez następne 9 epów (ma ich być niby 24).

417711489342956987022.png

Opublikowano

Scenka z granatem jeszcze ujdzie, ale na widok Asuny to już autentycznie mam zamiar wyjebać monitor przez okno.

Nie wiem co oni będą robić za orgię przez następne 9 epów (ma ich być niby 24).

C**j z tym shitem, jak ja widzę połowę postaci w tym "anime" to mnie kurwica większa bierze niż isamu jak dostaje wpierdol w fife -_-

Jestem ciekaw czy "to coś" utrzyma 3,5/10 u mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...