Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...

Po nowym odcinku jestem zaciekawiony.

Asuna uwięziona a ta nowa gra jest stworzona na serwerach SAO.

Btw.

Też myślicie, że ten gość w zielonych włosach na końcu openingu to twórca SAO, który nie został znaleziony?:D

To ostatnie zdanie daj w spoiler =,=

Co do tego ostatniego zdania:

To byłoby zbyt proste, podejrzewam, że ten zielony to Sugou

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy odcinek fajnie zapowiedział pozostałe.

Kirito ze statystykami z SAO, które były najwyższe ze wszystkich graczy. Oby Gm tego nie zauważył, tak jak to mówiła jego "córeczka" ^^

7m9a.png

Opublikowano

Hmm...

Po nowym odcinku jestem zaciekawiony.

Asuna uwięziona a ta nowa gra jest stworzona na serwerach SAO.

Btw.

Też myślicie, że ten gość w zielonych włosach na końcu openingu to twórca SAO, który nie został znaleziony? :D

Ten gość to gość który porwał Asune i występował on w scenie w szpitalu gdzie leży Asuna to ten gostek co ma wziąść z nią ślub

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Dobrze wiedzieć. Mam tylko nadzieje, że trochę odejdą od tej Asuny i pokażą lepsze walki niż w Aincrad...i złożą lepiej te odcinki (bo chyba nie doświadczymy takich skoków w czasie, skoro jest tylko tydzień)

Opublikowano

jak dla mnie zajebiście sie zapowiada na szczęście art był całkiem inny od tego co pokazali w anime dzięki czemu główni bohaterowie nie wyglądają jak pedałki z tymi uszkami, a fabuła idzie w dobrym kierunku

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dobrze wiedzieć. Mam tylko nadzieje, że trochę odejdą od tej Asuny i pokażą lepsze walki niż w Aincrad...i złożą lepiej te odcinki (bo chyba nie doświadczymy takich skoków w czasie, skoro jest tylko tydzień)

Więc tak skończyłem właśnie 4 tom i co mogę powiedzieć

Zdecydowanie będą lepsze walki niż w Aincrad i rzeczywiście odejdę od Asuny,nie powiem nic więcej żeby nie zepsuć wam zabawy ale powiem szczeże powinno być bardzo dobrze w anime już do końca choć boję się że dorzucą dodatkowe przygody z ALO a to może znowu trochę zirytować nie których

Opublikowano

Więc tak skończyłem właśnie 4 tom i co mogę powiedzieć

Zdecydowanie będą lepsze walki niż w Aincrad i rzeczywiście odejdę od Asuny,nie powiem nic więcej żeby nie zepsuć wam zabawy ale powiem szczeże powinno być bardzo dobrze w anime już do końca choć boję się że dorzucą dodatkowe przygody z ALO a to może znowu trochę zirytować nie których

Z tego co czytałem, to ma nie być historii pobocznych.

Last.fm

Opublikowano

Zapoznałem się z dalszą częścią novelki i cóż mogę powiedzieć w dalszej części od tomu 5 novelka traci klimat.Staje nudna i monotonna w sumie to mam nadzieje że nie będzie więcej ekranizacji SAO bo to już będzie porażka.

Opublikowano

No i widzę pierwszą nieścisłość. Według 16 epa, do latania mieli używać specjalnego kontrolera? A co widzimy w pv? Ani Kirito ani ta druga nie mają tego kontrolera.

Last.fm

Opublikowano

No i widzę pierwszą nieścisłość. Według 16 epa, do latania mieli używać specjalnego kontrolera? A co widzimy w pv? Ani Kirito ani ta druga nie mają tego kontrolera.

nieeee tam było tylko wspomniane że jest taka pomoc dla początkujących ale nic poza tym, latania będa się sami uczyć

NJxbd4x.png

Opublikowano

W 16 odcinku to pokazali. Uznali, że już nie muszą. :P

Opublikowano

Cóż 17 odcinek był nie zły ale jedno mnie zaczkoczyło cycki Lyfy wtf zrobili jej wielki biust i chyba większy dekolt niż miała na rysunku w Light Novel.Zresztą gdzieś czytałem że specjalnie eksponują jej biust żeby przyciągnąć więcej widzów :)

Opublikowano

Cóż 17 odcinek był nie zły ale jedno mnie zaczkoczyło cycki Lyfy wtf zrobili jej wielki biust i chyba większy dekolt niż miała na rysunku w Light Novel.Zresztą gdzieś czytałem że specjalnie eksponują jej biust żeby przyciągnąć więcej widzów :)

Fanservice powiększa ilość widzów. Generalnie

Sugou zaczyna mnie totalnie wkurwiać i z chęcią zobaczę jak Kirito spuszcza mu łomot.

Last.fm

Opublikowano

jej 17 odc ... , jakoś bez asumy to taki sredniawe te odc dla mnie wolę jak są razem i mam nadzieje że nie będą tego ciągnąć z jej ratowaniem jak inoue w bleachu ..

NJxbd4x.png

Opublikowano

jej 17 odc ... , jakoś bez asumy to taki sredniawe te odc dla mnie wolę jak są razem i mam nadzieje że nie będą tego ciągnąć z jej ratowaniem jak inoue w bleachu ..

Podejrzewam, że dopiero ukończenie ALO pozwoli na wyciągnięcie Asuny przez co Asuna zostanie oswobodzona dopiero w ostatnim, 25 epie.

Last.fm

Opublikowano

Podejrzewam, że dopiero ukończenie ALO pozwoli na wyciągnięcie Asuny przez co Asuna zostanie oswobodzona dopiero w ostatnim, 25 epie.

nie dobijaj mnie, mam nadzieje że uwolni ją ale będą musieli jakoś ukończyć jeszcze grę, albo uwolnią ją i zrobią nową grę :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

nie dobijaj mnie, mam nadzieje że uwolni ją ale będą musieli jakoś ukończyć jeszcze grę, albo uwolnią ją i zrobią nową grę :D

Nie czytajcie tego co jest w spoilerze jeśli nie chcecie wiedzieć jak się zakończy anime

Ta uwolni ją i połączą ALO i SAO :) Zresztą udostępnia oprogramowaniem każdemu i każdy będzie mógł stworzyć taki świat jaki sobie zapragnie

Opublikowano

Nie czytajcie tego co jest w spoilerze jeśli nie chcecie wiedzieć jak się zakończy anime

Ta uwolni ją i połączą ALO i SAO :) Zresztą udostępnia oprogramowaniem każdemu i każdy będzie mógł stworzyć taki świat jaki sobie zapragnie

całe szczęście tak jak myślałem bo bałem się że coś odwalą i nie będzie happy endu :D, ale to było do przewidzenia

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szkoda, że anime już powoli dobiega końca(2 miechy i koniec) :/

Ale akcja ciekawie się dzieje :) Wolałbym, jakby Kirito sam poszedł do drzewa i każdego rozwalił.

Btw. Dobrze zrozumiałem?Ta Lyfa to jest ta jego kuzynka?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Anime samo w sobie jest fajnie.

Ale wkuriwiają mnie heterzy, którzy narzekają "aaa, gdyby nie bylo romansu lepiej by było" ...

Gówno prawda, właśnie ten romans podsyca całą fabułe :-)

9/10

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

@2up

no inaczej tego nie widzę, nie dość że to w anime pokazali, to na dodatek pokazują ją w openingu i tego jej kolegę z klasy 'w realu', a skoro nasz bohater z łóżka się nie ruszy to muszą być koło niego przed nosem :D najlepsze jest to że on nic nie wie..

@up

No nie gadaj, porównamy sobie Aincrada z ALO jak się SAO skończy :) Chociaż w sumie i tu to jest, ale jak wiadomo

mniej Asuny, więcej kuzynki

Opublikowano

@2up

no inaczej tego nie widzę, nie dość że to w anime pokazali, to na dodatek pokazują ją w openingu i tego jej kolegę z klasy 'w realu', a skoro nasz bohater z łóżka się nie ruszy to muszą być koło niego przed nosem :D najlepsze jest to że on nic nie wie..

@up

No nie gadaj, porównamy sobie Aincrada z ALO jak się SAO skończy :) Chociaż w sumie i tu to jest, ale jak wiadomo

mniej Asuny, więcej kuzynki

wolałbym więcej kuzyki i więcej asumy albo żeby mogli się jakoś skontaktować czy cuś

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szkoda, że anime już powoli dobiega końca(2 miechy i koniec) :/

Ale akcja ciekawie się dzieje :) Wolałbym, jakby Kirito sam poszedł do drzewa i każdego rozwalił.

Btw. Dobrze zrozumiałem?Ta Lyfa to jest ta jego kuzynka?

Tak, Lyfa to jego kuzynka.

Guess who's this!

Ggo.jpg

Last.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...